Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız...sweetbaby hamişmi ayyçok sevindim deniz kemal kardeşini gönderdi demek.canım benim ya rabbim saglıkla tamamına erdirsin inş...
esmer laaaaaaaaaaa senole hesabıum bitmedi bilesin:))))
ben gidiyorum makroya kızlar inşallah hoyayı bulurum oralarda öptüm sizi
esmer baaa versene kocaya istedigini yaptırma dersi:))pazar gun tel de küstük perşembeden beri de görmüyom zati aramıyomda inadına bakalım kim galip gelcek perşembe gunude evlilik yıldönümümüz hedaye neyim de almıyom hiç bişi lazım deeel bu herife...
sweet hamile...
aralık annesi olacakmış
keseyi yeni görmüşler
bende eşimle çıkıyorum genelde arabayla canım yanımıza bebek arabasınıda alıyoruz güzel oluyo gezerken ama tek bazen çıkmam gerekiyor kuaföre falan gidiyorum ya rahat ettim 2kez kullandım baya işime yaradı benimde araba kraft twist oturma aparatı çıkarılıp öyle katlanıyo araba büyüyk baya zor tekken yapamam yani ondan aldım ve memnunumda nekadar kullanabilirsem kar walla
gördüm canım geçen arkadaştan girdim bakınıyodum denk geldim walla kızlar başka cimcime oluyo maşallahhh
canım dualarımız hep seninle çok özledik seni inşallah güzel haberlerle geliceksin yakında hep aklıma geliyosun inan öpüyorum ssenii kocamann içini hep ferah tutt olurmu
selam kızlar benimde nikim deişti..yuvrucuklarım...çok uzundu kısaltıım kızlarım ismi ile benim ismimi karıştırdım nasıl olmuş..
kızlar hepinzie çok teşekkürler. dualrınızı eksik etmeyin bizden.buna ihtiycımız var.
Herkese merhaba...Kızlar hızınıza yetişilmiyor, sabah giremedim, okumayı da ancak bitirebildim..kaydirigubbakcemile3
Yeni nickin hayırlı olsun canım, ben boy-kilo tablosunda da değişiklik yapıyorum hemen..a.s
Benim bebek arabası var hemde baston dedikleri katlanbilr bebek arabası verdi ablam yiğenimin vardı 6 aydan sonra onu taşırım yanımda hem küçük hem çok kullanışlı hafif heryere taşırım artık
pamık saa buluşma neyim yok senin yüzünden cuma yaptık ondada ektin bizi..tek başına buluş sen:)))
bi cumretesi orta bi yerde buluşalım kızlar anadoılu ve avrupa gelsin..mayısda ama..
kızlar ya kımse doğum parası almadımı yaaa(( sorum cevapsız kaldı .. esmer nerlerde ya o bilirdi. ufff.
(
kızlaaaar bişey soracagım doğum parasını işyerimin oldugu ildeki ptt den mi yoksa herhangi bi ildeki ptt dende alabiliyormuyum.anlatabildimmi acaba.. yada şöyle söyleyim işyerim erzurumdaydı ben şu an bursadayım param yattıysa bursa ptt den çeke bilirmiyim acaba?
kızlar ya kımse doğum parası almadımı yaaa(( sorum cevapsız kaldı .. esmer nerlerde ya o bilirdi. ufff.
(