2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın seced....nasılsın bakalım?
gittimi kayınvalide?
ecoş nasıl kızımın adaşı:ecrin_bebek:

iyi hadi bakalım yaşasın özgürlük desene....aklinialirimsmile

günaydın kızlarrrr:lepi::lepi::lepi:

5 mil yaptım yoruldum geldimm...birazdanda plates yapıcam.
oğlumda uyandı bıcır bıcır oyun istiyo..

günaydın şekerlerzemuszemus
hoya ve cadııı o kaaa laf ettim gene gittiniz gezdiniz dimi leen:mymeka:gördüm resimlerinizisengözlerimebaksanab

hem buluşmuşlar facede eklemişler kocelerinide yanında götürmüşler yawww

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. sabır canım hadi az kalmış. Ege de iyi alıştı ek gıdaya.

evt canım Ege de ulaşmaya çalışıyor. ulaşamayınca da ııııhhhh ıhhhhh diye tepiniyor.

günaydın kızlar

günaydın güzel anneler nasılsınız

günaydın kızlar

mrb kızlar nasılsınız

günaydın şekerlerzemuszemus
hoya ve cadııı o kaaa laf ettim gene gittiniz gezdiniz dimi leen:mymeka:gördüm resimlerinizisengözlerimebaksanab

gunaydınlarrrrrrrrrr. a.s.

kaç kilosun canım sorması ayıp biz yabancı değiliz bu kadr zahmete kilo verebilyormusn ??

kızlar cumaya kadar pek bir yoğunum. Alman misafirler geldi. Tepemdeler sürekli. arada girip bamaya çalışacağım sizlere

evet ya bende gördüm face de....ne güzel gezilmiş fotoğraflar çek,lmiş hiççç kıskanmadım:dilcikar:

günaydın dün bi gezdüm bi gezdüm herüfün canuna okudum bugün de gezecem emme boğazum ağriyi

günaydın canım,sormaa yaa,cadoloz bunlar,adamlarıda kandırmışlar,bak daha uyanıp gelemediler,tabee o kaa gezersen sabah kalkamaannalsanaalsanasmile

delf'im günaydın canıımmopuyorumnanaktan

gunaydın esracımmm. duru ne yaptı? yedi mi mamasını?

evet ya naptı duru...hala aç değildir umarım yemiştir mamasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…