2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çalışan anneler üzülmeyin düşündükçe daha çok içiniz acır..siz bebişleriniz için onlara daha iyi bi gelecek için çalışıyosunuz..

feyzae canım göbüşleri indirelim topiğinde kilolarımız döt göbek ölçülerimz bile yazıyo..gizli saklı yok yanezemuszemus
evlenmeden önce 50 kiloydum hamilel,kten öncede 60..doğuma 80 le girdim 69 a düştüm ama ilk başlarda süt olsun diye homini gırtlaktan 75 e çıktım..şimdi sporla 5 kilo verdim 70 im..değiyo yani emeğime..dal gibi olucam inşallah..platesimide yaptım..ohh rahatladımzemuszemus

dün doktoruma selülit kremini sordum sütten geçermi kullanimmi diye.geçmez kullan dedi..onada başladımsositososito

sende alışırsın gzd merak etme ayaklarını sürüyerek gözün arkada bakarak gidersin işe :teselli: allahtan öğretmen sin yazın iznin çok 15 tatil derken çok vakit ayıracaksın bebeğine en azından bu tesllin var canım .benim annem bakıyor o yüzden içim rahat

bakmadım o topiğe hiç iyi o kadr emek veriyosun sevindim kilo verdiğine

kızlar ya oğluşun sağ bacağında aşı yapılan yerde beze oldu yani sertlik sizinkilerdede varmı?? kıalarr cevap lütfenn

olmadı canım,olmaması lazım,aşı yayılmamış olabilir,ne kadar oldu yaptıralı?
kızlar ya oğluşun sağ bacağında aşı yapılan yerde beze oldu yani sertlik sizinkilerdede varmı??

aynen bende akşam öpüyom kokluyom,ama doyamıyorum,kim ne derse desin onlar bizim çocuklarımız,tabiki bize bağlanacaklar,bende ağıyom bacım:çok üzgünüm:
beni mahvettin pump radyodada slow çalıyor üfff :gitme:

esmer nerde bugün ortada yok özledim bacımı yaaolumunekankayizsmile

ben de eşimi kandırısam annemin yanına tayin istemeyi düşünüyorum. sanki başkasına bırakamam. kayınvalidem de olsa:) gerçi hemşerilerin senin ama:)

merhaba
yazilanlari okuyamadim
simdi bebemin kafasina konaklari icin zeytinyagi karbonat karisimi sürdüm
ne kadar süre sonra yikamam gerek kafasini?

günaydın kızlar

size allah kolaylık versin ben hamile olunca ayrıldım işten allah tan ayrılmışım nasıl dayanırdım bilmiyorum biraz fazla uyusa o zaman bile özlüyorum bi uyansa diyorum.zor ya size sabır versin allah.

merhaba
yazilanlari okuyamadim
simdi bebemin kafasina konaklari icin zeytinyagi karbonat karisimi sürdüm
ne kadar süre sonra yikamam gerek kafasini?

ben konak olayı bebe yağıyla çözdüm. bir de bebe fırçası. yıkmadan önce sürdüm. bekletmeden yıkadım.. sonra saçlarını geriye doğru taradım. karbonat ile bitmedi bizim konaklar. çok bekletme. kafası üşür ıslak kalmasın...

ben de eşimi kandırısam annemin yanına tayin istemeyi düşünüyorum. sanki başkasına bırakamam. kayınvalidem de olsa:) gerçi hemşerilerin senin ama:)

kimi olursa olsun hemşeri felan dinlemem ben en iyisi anane eğer o imkan yoksa babannede iyi bakar toruna geline iyi davranmazlar ama toruna kıyamazlar .ama zorda kalırsan inş. iyi bi bakıcı bulursun ne yapcaksın bnde zorda kalırsam bakıcıya vercem canım

pazartesi yaptırdık olmaması lazım bende öle biliorum ama sizdede oldumu die merak ettim o bezeyi dağıtamazsam iğneyle çekceklermiş senağlama

ben onun iyi bakacağına inamıyorum. geçen kucağında durmuyor ağlıyor. bırak ağlasın ciğerleri açılır diyo. nasıl mantıksa. inşş. ii bir bakıcı bulurz. zor işler zorr

ben onun iyi bakacağına inamıyorum. geçen kucağında durmuyor ağlıyor. bırak ağlasın ciğerleri açılır diyo. nasıl mantıksa. inşş. ii bir bakıcı bulurz. zor işler zorr

evet o laflara bende sinir oluyorum hepimiz için hakkımızdan hayırlsı bebişlerimz önce allaha emanet iyi insanlarla karşılaştrsın hepimizi

slm kızlar,kaç gündür giremedim evdeki pc bozuldu,format atılması lazım..
ben işe başladım bugün:sinifsinif:
sabah tek geldim kreş için dilekçe yazdım onaylandı ,sonra eşim getirdi kızımı,
emiştik,altını değiştirdim,kreşe bıraktım,1 saat önce yanındaydım ama yine de çok özledim
Allahım ne zormuş evladını yaban ellere bırakmakmafoldumben
ama hamdolsun mesafe yakın arada yanına gidecem,çok ağlarsa zaptedemezlerse haber veriyorlarmış,
inş. kızım da uslu uslu durur da bakıcılara da bana da zorluk çıkarmaz...

kızlar ya oğluşun sağ bacağında aşı yapılan yerde beze oldu yani sertlik sizinkilerdede varmı?? kıalarr cevap lütfenn

canım bizde de olmadı.

biliyorsunuz benimki bakıcıda . çok iyi şükürler olsun.

slm canım. hoşgeldin aramıza. zor evt ama ne yapackasın. benimki de bakıcı ellerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…