2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar esmer oldukça yoğun. msn de görüştüm. gelecektir en kısa zamanda. duyurulur

ben böyle mali müşavirin...
neyse kendisi hakkındaki yoğun duyguluarımın bi kısmını msn'den delfe yazdım.
en edeplileriydi onlar.
sabahtan beri ettiğim küfürleri toplasan burdan Ankara'ya yol olurdu zati.
ebemi belletti sabahtan beri.
salak salaaaakkk, herifin yaptığı yanlışları temizliyorum sabahtan beri.

ayy yavrum benim ilk gün zor geçer sana en iyi biz anlarız seni çalışan anneler olarak birkaç güne alışırsın canım.

nereye dilekçe yazdın canım sen anlamadım?

öyle deme onalr çok iyi biliyorya esmer hep doğrusunu yaparlar emin olkafamçokkarıştı

ah kızdırmışlar esmerimi..kim yaptı canım söle dövim hemenklava:

meraba kızlar nasılsınız bikaçgündür rahatsızdım kayınvaldeme gittim sabahları akşam geldim bakamadım hiç şimdide geçmişi okuyamıycam herkes iyimi

Yikadim bebeyi ama yikarken sampuanda kullandim, ama konaklar cikmadi neyse bi daha yapmam heralde karbonat kafasini yakar diye korkuyorum

meraba kızlar nasılsınız bikaçgündür rahatsızdım kayınvaldeme gittim sabahları akşam geldim bakamadım hiç şimdide geçmişi okuyamıycam herkes iyimi

geçmi olsun canım herkes iyi

iyi bir haber var sweetbaby hamile

Yikadim bebeyi ama yikarken sampuanda kullandim, ama konaklar cikmadi neyse bi daha yapmam heralde karbonat kafasini yakar diye korkuyorum

yakmaz cnm merak etme bi saat falan bekletip yıkıyodum ben sonra tarayınca çıkıyodu yavaş yavaş ama benim sıpa taratmadığı için pek başarılı olamadım bende dermatop diye bi solüsyon var onu kullandım o kadar yumuşattıki tırnağımın ucuyla çıkıyo hemen bide konak için şampuanlar varmış onu kullanıcam şampuanı bitince

inanmıyorujm bundan güzel haber olamazdı heralde zemuszemus

konak için olan şampuanlar hiç bi işe yaramıyo malesef,doğdukları günden beri konak önleyici şampuan kullanıyorum,iki bebeğimdede oldu,Çağan'ınkini zeytinyağı+karbonatla 5-6 günde temizledik,zira çok fazlaydı,şimide Duru'da var,banyodan önce sade zeytinyağı sürüp kendiliğinden geçmesini umuyorum,çok fazla değil çünkü,geçmezse şu dermatopu deniyim bendefisfisfis

yaa demek şampuan işe yaramıyo maalesef ben zeytinyağıyla halledemedim çünkü benimki çok nazlı temizletmiyo ama bu solüsyon çok işe yaradı 4-5 saat önceden sürüyorum banyo sonrası elimle temizliyorum hemen kalkıyo zaten bizim çok azaldı

slm canım. hoşgeldin aramıza. zor evt ama ne yapackasın. benimki de bakıcı ellerinde.
hoşbuldum cnm,sağol,Rabbim yardımcımız olsun..
ayy yavrum benim ilk gün zor geçer sana en iyi biz anlarız seni çalışan anneler olarak birkaç güne alışırsın canım.

nereye dilekçe yazdın canım sen anlamadım?
inş. alışırım cnm,çalıştığım kuruma yazdım cnm,kurumun kreşinde kalıyor şuan,az önce de tekrar emzirdim geldim,biraz mızmızlanmış yavrum,

ayy çok sevindim,Rabbim tamamına erdirir inş..
kaç aylık hamileymiş peki..

benim kızımda da konak olmuştu,zeytinyağı sürüp biraz beklettim,tarayıp yıkadım,bir kaç defada geçti..

günaydın şekerlerzemuszemus
hoya ve cadııı o kaaa laf ettim gene gittiniz gezdiniz dimi leen:mymeka:gördüm resimlerinizisengözlerimebaksanab
hee gezdük napak :)
hem buluşmuşlar facede eklemişler kocelerinide yanında götürmüşler yawww
yok götürmedik onlar ille bizde gelek dedüleohaoldumsmile
evet ya bende gördüm face de....ne güzel gezilmiş fotoğraflar çek,lmiş hiççç kıskanmadım:dilcikar:
bizde buluşanları hiç kıskanmadıdık zatiiiaklinialirimsmile
günaydın dün bi gezdüm bi gezdüm herüfün canuna okudum bugün de gezecem emme boğazum ağriyi
az gez çocuğu hasta etcen gezengeç karuuu
oyy kıyamam ben onlara yat kakl duaetki annen bakıyo
anam hermen alemm sürem yağlarıma fışkirrii heryerden
kızlar ya oğluşun sağ bacağında aşı yapılan yerde beze oldu yani sertlik sizinkilerdede varmı?? kıalarr cevap lütfenn
bizim iğne vurunduğunda olmuştu ama aşıyıda olmadıdı

günaydın kızlar.. yetişemiyorum buranın hızına yahuuuuuu. rüzgar gibisiniz maşallah. gamzeli kelebeğim bir bırakmıyorki annesini, şimdi dönencesine koydum da ona bakınıyor. çok seviyor onu, benim can kurtaranım oldu resmen....

bizde de konak olmuştu bebe yağını süryodum yıkamadan 2-3 saat önce sonra yıkıyodum. geçti.

şimdi bizde konak yok ama gövdesi kabuk kabuk olmuş. sanki kurumuş toprak gibi gözüküyor. yağlıyorum, losyon sürüyorum 2 saat sonra yine aynı. doktora sordum normal dedi. ama benim içime sinmeyen bişey var sanki. böyle bir sorunu olan var mı?

hoşgeldin canım,vücudunda olması ilginç,kuruluk var demekki,sürekli yağla bari,bebek losyonuda sürebilirsin,süt gibi bişey,sebamedinki iyia.s

hoşgeldin canım,vücudunda olması ilginç,kuruluk var demekki,sürekli yağla bari,bebek losyonuda sürebilirsin,süt gibi bişey,sebamedinki iyia.s

az önca altını değiştirdim, yine öyle olmuş... ara ara su içirmeyi deniycem bir kaç gün.. susuz kalmış gibi...

sudembebişcim eğer anne sütü veriyosan 2 gün kaka yapmaması normal olabilir.
hayır cnm hem anne sütü hem mama veriyorum malesef doymuyor ama zaten cok gazlı bır bebektı sımdı cok kıvranıyor emmeyı bırakıyor gazı gelınce bende dayanamıyorum onun kıvranmalarına

evet normal cnm mamada verıyorum anne sutude umarım duzelır en kısa zamanda

dün Eren'e aldığım oyun halısı Eren'in hiç ilgisini çekmeyince
bizde bugün eşimle gidip onu geri verip yerine Kraft Star bebek arabası aldık
zaten bebek arabası alıcaktım
diğer bebek arabamız eşek ölüsü gibi çok ağırdı, dışarı çıkamıyoduk valla
Kraft 3 tekerlekli ve çok hafif
o be dünya varmış

artık sokaklara,parklara akıcaz oğlumla

kızlar tavsiye edeceğiniz bir göğüs pedi var mı?
ben lansinoh kullanmıştım fena değildi,
şimdi bambino diye bir marka kullanıyorum,çok iğrenç,çok çabuk parçalanıyor göğsüme pamuklar yapışıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…