slm kızlar,kaç gündür giremedim evdeki pc bozuldu,format atılması lazım..
ben işe başladım bugün:sinifsinif:
sabah tek geldim kreş için dilekçe yazdım onaylandı ,sonra eşim getirdi kızımı,
emiştik,altını değiştirdim,kreşe bıraktım,1 saat önce yanındaydım ama yine de çok özledim
Allahım ne zormuş evladını yaban ellere bırakmakmafoldumben
ama hamdolsun mesafe yakın arada yanına gidecem,çok ağlarsa zaptedemezlerse haber veriyorlarmış,
inş. kızım da uslu uslu durur da bakıcılara da bana da zorluk çıkarmaz...
ben böyle mali müşavirin...
neyse kendisi hakkındaki yoğun duyguluarımın bi kısmını msn'den delfe yazdım.
en edeplileriydi onlar.
sabahtan beri ettiğim küfürleri toplasan burdan Ankara'ya yol olurdu zati.
ebemi belletti sabahtan beri.
salak salaaaakkk, herifin yaptığı yanlışları temizliyorum sabahtan beri.
ben böyle mali müşavirin...
neyse kendisi hakkındaki yoğun duyguluarımın bi kısmını msn'den delfe yazdım.
en edeplileriydi onlar.
sabahtan beri ettiğim küfürleri toplasan burdan Ankara'ya yol olurdu zati.
ebemi belletti sabahtan beri.
salak salaaaakkk, herifin yaptığı yanlışları temizliyorum sabahtan beri.
meraba kızlar nasılsınız bikaçgündür rahatsızdım kayınvaldeme gittim sabahları akşam geldim bakamadım hiç şimdide geçmişi okuyamıycam herkes iyimi
Yikadim bebeyi ama yikarken sampuanda kullandim, ama konaklar cikmadineyse bi daha yapmam heralde karbonat kafasini yakar diye korkuyorum
geçmi olsun canım herkes iyi
iyi bir haber var sweetbaby hamile
yakmaz cnm merak etme bi saat falan bekletip yıkıyodum ben sonra tarayınca çıkıyodu yavaş yavaş ama benim sıpa taratmadığı için pek başarılı olamadım bende dermatop diye bi solüsyon var onu kullandım o kadar yumuşattıki tırnağımın ucuyla çıkıyo hemen bide konak için şampuanlar varmış onu kullanıcam şampuanı bitince
inanmıyorujm bundan güzel haber olamazdı heralde zemuszemus
konak için olan şampuanlar hiç bi işe yaramıyo malesef,doğdukları günden beri konak önleyici şampuan kullanıyorum,iki bebeğimdede oldu,Çağan'ınkini zeytinyağı+karbonatla 5-6 günde temizledik,zira çok fazlaydı,şimide Duru'da var,banyodan önce sade zeytinyağı sürüp kendiliğinden geçmesini umuyorum,çok fazla değil çünkü,geçmezse şu dermatopu deniyim bendefisfisfis
hoşbuldum cnm,sağol,Rabbim yardımcımız olsun..slm canım. hoşgeldin aramıza. zor evt ama ne yapackasın. benimki de bakıcı ellerinde.
inş. alışırım cnm,çalıştığım kuruma yazdım cnm,kurumun kreşinde kalıyor şuan,az önce de tekrar emzirdim geldim,biraz mızmızlanmış yavrum,ayy yavrum benim ilk gün zor geçer sana en iyi biz anlarız seni çalışan anneler olarak birkaç güne alışırsın canım.
nereye dilekçe yazdın canım sen anlamadım?
ayy çok sevindim,Rabbim tamamına erdirir inş..geçmi olsun canım herkes iyi
iyi bir haber var sweetbaby hamile
konak için olan şampuanlar hiç bi işe yaramıyo malesef,doğdukları günden beri konak önleyici şampuan kullanıyorum,iki bebeğimdede oldu,Çağan'ınkini zeytinyağı+karbonatla 5-6 günde temizledik,zira çok fazlaydı,şimide Duru'da var,banyodan önce sade zeytinyağı sürüp kendiliğinden geçmesini umuyorum,çok fazla değil çünkü,geçmezse şu dermatopu deniyim bendefisfisfis
hee gezdük napak :)günaydın şekerlerzemuszemus
hoya ve cadııı o kaaa laf ettim gene gittiniz gezdiniz dimi leen:mymeka:gördüm resimlerinizisengözlerimebaksanab
yok götürmedik onlar ille bizde gelek dedüleohaoldumsmilehem buluşmuşlar facede eklemişler kocelerinide yanında götürmüşler yawww
bizde buluşanları hiç kıskanmadıdık zatiiiaklinialirimsmileevet ya bende gördüm face de....ne güzel gezilmiş fotoğraflar çek,lmiş hiççç kıskanmadım:dilcikar:
az gez çocuğu hasta etcen gezengeç karuuugünaydın dün bi gezdüm bi gezdüm herüfün canuna okudum bugün de gezecem emme boğazum ağriyi
oyy kıyamam ben onlara yat kakl duaetki annen bakıyoben 3 gibi gittim dün eve,o vakte kadar yememişti,ben yedirdim,meğerse benim elimden yemek istiyomuş:kedi:
ona hero baby tahıllı ve sütlü mama aldım ondanda yedi,ama oda gaz yaptı sanırsam,gece hiç uyumadı,mama da yemedi,sabah anneme bırakırken,keyfi iyiydi ama aç ve uykusuzdu,onları öyle bıraktığım zaman çok üzülüyorum yaa:çok üzgünüm:
anam hermen alemm sürem yağlarıma fışkirrii heryerdenkızlar aynısafa adında bi krem aktarlarda satılıyo hergüün sürceksin bi kez masaj yapmadanda sürebiliosun sadece sürdükten sonra hava almaması lazım ben korse giyiyorum inanın hemen farkedio fiyatıda çok ucuz 7 liraydı yanlış hatrırlamıosam inş sizlerdede işe yarar
bizim iğne vurunduğunda olmuştu ama aşıyıda olmadıdıkızlar ya oğluşun sağ bacağında aşı yapılan yerde beze oldu yani sertlik sizinkilerdede varmı?? kıalarr cevap lütfenn
çalışan anneler üzülmeyin düşündükçe daha çok içiniz acır..siz bebişleriniz için onlara daha iyi bi gelecek için çalışıyosunuz..
bincede
feyzae canım göbüşleri indirelim topiğinde kilolarımız döt göbek ölçülerimz bile yazıyo..gizli saklı yok yanezemuszemus
evlenmeden önce 50 kiloydum hamilel,kten öncede 60..doğuma 80 le girdim 69 a düştüm ama ilk başlarda süt olsun diye homini gırtlaktan 75 e çıktım..şimdi sporla 5 kilo verdim 70 im..değiyo yani emeğime..dal gibi olucam inşallah..platesimide yaptım..ohh rahatladımzemuszemus
anam bende bi başlayabilsem spora platese başlamam lazım belim çok fena oluyo gece olunca uykusuzluktan bende 65im az basen ve totişten virsem 60 olsam yiter baaa
hoşgeldin canım,vücudunda olması ilginç,kuruluk var demekki,sürekli yağla bari,bebek losyonuda sürebilirsin,süt gibi bişey,sebamedinki iyia.sgünaydın kızlar.. yetişemiyorum buranın hızına yahuuuuuu. rüzgar gibisiniz maşallah. gamzeli kelebeğim bir bırakmıyorki annesini, şimdi dönencesine koydum da ona bakınıyor. çok seviyor onu, benim can kurtaranım oldu resmen....
bizde de konak olmuştu bebe yağını süryodum yıkamadan 2-3 saat önce sonra yıkıyodum. geçti.
şimdi bizde konak yok ama gövdesi kabuk kabuk olmuş. sanki kurumuş toprak gibi gözüküyor. yağlıyorum, losyon sürüyorum 2 saat sonra yine aynı. doktora sordum normal dedi. ama benim içime sinmeyen bişey var sanki. böyle bir sorunu olan var mı?
hoşgeldin canım,vücudunda olması ilginç,kuruluk var demekki,sürekli yağla bari,bebek losyonuda sürebilirsin,süt gibi bişey,sebamedinki iyia.s
hayır cnm hem anne sütü hem mama veriyorum malesef doymuyor ama zaten cok gazlı bır bebektı sımdı cok kıvranıyor emmeyı bırakıyor gazı gelınce bende dayanamıyorum onun kıvranmalarınasudembebişcim eğer anne sütü veriyosan 2 gün kaka yapmaması normal olabilir.
2 gun mu burak dun 4. gunde yapti son zamanlarda hep 3 yada 4 gunde yapiyor 5 gune kadar normal dedi bana doktorumuz bend e zeytinyagi suruyorum karnina ve poposuna sicak bez koyuyorum ayaklarina sicak su torbasi koyuiyorum rezene iciriyorum 2 gun anormal degilki canim mama mi veriyosun sen anne sutumu sadece anne sutu alanlarda 5 gune kadar normal dedi doktorumuz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?