2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi sorum olacak, benim raporum martın 2 sine bitti. daha o zama 2 aylık olduğundan bırakamadım kuzumu istifa ettim. doğum parası için şirketi aradıımda kırk gün sonra internetteki sistemden takip et, sanra bi ptt şubesinden alırsın dediler. ama hala ben hala doğum paramı alamadım, yatmamış gözüküyor.
alan var mı ?, nasıl aldınız şekerler?

sütüm varken chicco kullanıyordum inanılmaz güzeldi.

bebedor kullanıyorum çok da memnunum, tavsiye ederim. tek sıkıntım, emzirdiğim yerde kaybediyorum. evdeysem sorun yok da, misafirlikte bıraktıysam çok utanıyorum...kaydirigubbakcemile3

evde bir paket chicco var canım,içinden 2-3 tane kullanıldı en fazla,istersen adresini ver yollıyım sana,işe yarasına.s

ek gıdaya geçenler;
bebişler kaç gün direndiler ek gıdaya.
benimkinin 4.günü. gene yerken ağlama krizine girmiş. asla istemiyor.
elmayı da dilim verin yalayım ama ağzıma sokmayın istiyor.

sütüm varken chicco kullanıyordum inanılmaz güzeldi.

bebedor kullanıyorum çok da memnunum, tavsiye ederim. tek sıkıntım, emzirdiğim yerde kaybediyorum. evdeysem sorun yok da, misafirlikte bıraktıysam çok utanıyorum...kaydirigubbakcemile3

evde bir paket chicco var canım,içinden 2-3 tane kullanıldı en fazla,istersen adresini ver yollıyım sana,işe yarasına.s

tşk ederim arkadaşlar,ben bir süre daha ped kullanacam sanırım,
bir de hormonlardan kaynaklı bişeymiş bir göğsümü emzirirken diğerinde süt az olsa dahi akıyor,
pump samimiyetin için tşk ederim cnm,
senin işine yaramıcaksa olabilir:kedi:

neyse kızlar hoşçakalın biz gidiik,hazırlanıp çıkam kızımı alaceğim,

benim çok akıyor zor tutuyorum birini emzirirken diğerini tutuyorumohaoldumsmile

ek gıdaya geçenler;
Benimkinin 4.günü. Gene yerken ağlama krizine girmiş. Asla istemiyor.
Elmayı da dilim verin yalayım ama ağzıma sokmayın istiyor.

canım benim yaa. Biliyorsun bizimki sebze çorbasında ilk 2 gün ağladı şimdilik bir problem yok. Ayazımın keyfi bilir. Ister yer ister yemez allaaa alllaaa karışmayın kuzuma

canım benim yaa. Biliyorsun bizimki sebze çorbasında ilk 2 gün ağladı şimdilik bir problem yok. Ayazımın keyfi bilir. Ister yer ister yemez allaaa alllaaa karışmayın kuzuma

cıkkss yiyecek kaçış yok. :umursamaz:
bakalım ağlama krizine girmeler kaç gün sürecek
:1no2:

anam bende bi başlayabilsem spora platese başlamam lazım belim çok fena oluyo gece olunca uykusuzluktan bende 65im az basen ve totişten virsem 60 olsam yiter baaa
canım filinta gibisin sen maşallah..fazlalık çarpmadı benim resimlerde gözüme..boyunda var göze batmıyo..ben napem hem kel hem fodul:umursamaz:
ohh iyi yapmışsınız..hayırlı olsun güle güle kullanın arabanızı..
bakalım benim tossun sevecekmi oyun halısını..çok merak ediyorum
ek gıdaya geçenler;
benimkinin 4.günü. gene yerken ağlama krizine girmiş. asla istemiyor.
elmayı da dilim verin yalayım ama ağzıma sokmayın istiyor.

canım dr lar istemiyosa ısrar etmeyin 1 hafta 10 gün ara verin sonra tekrar deneyin diyolar..zorlamayın bebeciği demekki hazır değil daha..alsanaalsanasmile

canım dr lar istemiyosa ısrar etmeyin 1 hafta 10 gün ara verin sonra tekrar deneyin diyolar..zorlamayın bebeciği demekki hazır değil daha..alsanaalsanasmile

yaa o kadar değişik şeyler söyleyen var ki şaşırdım zaten.
bir kısım da diyor ki; sonuçta bu yabancı bir tat. ilk başta tabiki de yadırgayacaklar, pes etmeyin birkaç güne alışırlar diyor :bbo:

vallao canım ben bebedor un kullandım çokta memnun kaldım dene istersen hem fiyatıda uygun.

yaa o kadar değişik şeyler söyleyen var ki şaşırdım zaten.
bir kısım da diyor ki; sonuçta bu yabancı bir tat. ilk başta tabiki de yadırgayacaklar, pes etmeyin birkaç güne alışırlar diyor :bbo:

sen en iyisi kendi dr una sor canım..en doğrusunu o söyler yinezemuszemus

esmer istiyosan bana güzel bi pompa al ayza süt sğim 1 yaşına kadar idare ederiz utkuyla ikisini olarmızemuszemus
ek gıdada neymiş ana sütünün yanında.benimde hiç geçesim yok zati

esmer istiyosan bana güzel bi pompa al ayza süt sğim 1 yaşına kadar idare ederiz utkuyla ikisini olarmızemuszemus
ek gıdada neymiş ana sütünün yanında.benimde hiç geçesim yok zati

var kız evde pompam, medela elenktirnkli hemi de zemuszemus
yollayam sağ bize acık

kızlar benımkıde bıberon almıyordu bugün az mama yaptım içinede azıcık tarçın attım verdim biberonla içti hemde çok güzel içti inşallah alışır böyle böyle.

esmerim tutku doğru söylüyo benimde okuduğum heryerde istemiyosa ek gıdaya hazır diyildir yazıyodu 1 hafta ara verin tekrar deneyin diyo bütün kitaplar bence sen biraz ara ver iyice soğumasın kuzucuk yaa

-------------- yanlıs bılgı verdım :))
hızlı hızlı okuyunca boyle oluyo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…