2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şu buğlemin uykularına da maşaalh yaa ne güzel deliksiz uyuyo

çok yoruyorum akşam 10u zor görüyor yatıp yuvarlnıyorum oynaıyorum egzersiz felan derken haşatı çıkıyor birde adaçayını içiyor demeyin buğlemn uykusuna

yarın mutlaka izlemeye çalışacağım.

hamarat hatun. valla o saatte bana çat kapı misafir gelirse biskuvi yerlaelaelaelaelae

maşallah maşallah:nazar:

vallaha milföy içine peynir koy tamam kekide evlendim evleneli 2. yapışım düşün yani çok becerkli değilm

sus bakayım sen senle esmer konuşmasın zaten :nazar: uslu uyuyan çocuklarınız var hala yorgunum demeyin cadıya gerek kalmadan ben başlarım şimdi deliksiz 7 saat uyku uymayalı çoooook zaman oldu uyku nedir nasıl bişeydir bilen varmı acepmafoldumben

yawww bişey demiyorum dinlendim diyorum arkidişlerim .hem ssen bi suss becerksiz karıı bi aktardan adaçayı alıp denemedin aklinialirimsmile

öyle yorulmuşumki sana anlatmam öyle güzel uyudumki :dilcikar:nasıl sabh ne oldu anlamıyorum .he vallah o kızıyorya ama ben nankörlük yapmıyorum bacım çok şükür allahıma maşallh süphanallah

allah yardım ediyor bi söz varya allah dağına göre kışını veriyor esmer biz çalışıyoruz ya rabbim bizide öyle dinlendiyor:Saruboceq:

valla yaa, aynen öyle.
ama mehlikasu da diyecek ki şimdi benim günahım ne ben de çalışıyorum sempatiksalakcinni

vallaha milföy içine peynir koy tamam kekide evlendim evleneli 2. yapışım düşün yani çok becerkli değilm

saçlarını düzlemeye ayıracaan vakti acık mutafağa ayır :mymeka:

yawww bişey demiyorum dinlendim diyorum arkidişlerim .hem ssen bi suss becerksiz karıı bi aktardan adaçayı alıp denemedin aklinialirimsmile

deme bakem sen bişey. iş aşkı yüzünden aktara gitmeye vaktim olmuyor verdiğin tarifi yazdım pcnin önünde postitte takılı baktıkca aklıma gelioda aktara inemiyorum göndersene kız bana adaçayı opuyorumnanaktan

deme bakem sen bişey. iş aşkı yüzünden aktara gitmeye vaktim olmuyor verdiğin tarifi yazdım pcnin önünde postitte takılı baktıkca aklıma gelioda aktara inemiyorum göndersene kız bana adaçayı opuyorumnanaktan

bu gidişle göndercem zaten sen bi türlü alamıyosun:umursamaz: adaçayını en sonunda al ben sana gönderdim zahmet etme diycemm :dilcikar:

Günaydin kizlar
Yarin 1 mayis diye burda bayram heryer kapali yani pazarlarida zaten kapali bu gün millet kafayi yer alisveriste ben erkenden yaptim geldim bi cay icim size bakim dedim.

Esmerim
Biz her gece senin dedigin gibiyiz ya bide ise giden insan olsam 3 gün dayanamazdim valla neyse yarin haftasonu dinlenirsin.

Feyza
Valla nazara gelirsen bilki benim nazarimdir masallah ya 8 saat gik demiyomu senin kiz.Bizde en fazla 6 saat uyur ondada her gikini gakina uyanip bakarim nasil uyuyo bisimi oldu diye.Bide benim uykuya dalmam cok zor dalamazsam kalkar öbür oglana bakarim üstü acikmi diye olmadi esim horlar horlama diye onu uyandiriririm bi bakarim sabah olmus uyuyamadan :( Zaten 6 aydir ortalama gecede 4 saat uyur oldum ama calissam sizin gibi mümkün degil dayanamam ya.

Cadalozum
Rezene ver oglana ama canim seker koyma icine seker ve tuz ilersi icin cok zararli aslinda insan hic kullanmamayi basarsa iyide bebekler icin hic iyi degil.Büyük oglan tuzla sekeri hicbilmiyor.Ancak yedigi cikolatadan seker aliyordur.Bende sekerli tatli yiyorumda tuzu hic kullanmiyorum.

valla yaa, aynen öyle.
ama mehlikasu da diyecek ki şimdi benim günahım ne ben de çalışıyorum sempatiksalakcinni

saçlarını düzlemeye ayıracaan vakti acık mutafağa ayır :mymeka:

sen kendine bak lülülülülülüher akşam yumurta yapıyon gocene ben yine kek felan yapıyorum hemde saçlarıma bakıyorum :dilcikar:

bu hafta kuaföre randevum var -tatlicadiarzu-kestircem zatiii zor oluyor bebeyle kısa olursa daha çabuk yaparım

Hoya
Allah korusun ya aman cok dikkat edin bu zamanlarda düsen kafasini vuran cocuklarda ilerde cok sorunlar cikiyor.

sen kendine bak lülülülülülüher akşam yumurta yapıyon gocene ben yine kek felan yapıyorum hemde saçlarıma bakıyorum :dilcikar:

bu hafta kuaföre randevum var -tatlicadiarzu-kestircem zatiii zor oluyor bebeyle kısa olursa daha çabuk yaparım

olm karşında gördüğün hatıın geçen akşem kocesine çiğ börek yaptı. hamırlı açmalı falan hemi de. :1closedeyes:
sen anca kek çırp, milföy kapa işte :dilcikar:

yarın kendime gezecek kapı bulamadım. nereye gitsem ki acep
ecrin galiba ümraniyedeydi, acaba onu dürtüp ikea faaln mı yapsak. fisfisfis
ama oraya da nasıl gidecem ki burdan.
püfffff
:uhm:

bu gidişle göndercem zaten sen bi türlü alamıyosun:umursamaz: adaçayını en sonunda al ben sana gönderdim zahmet etme diycemm :dilcikar:

alayım bari yarın yaa unutmam inş.her gece uyumayınca aklıma geliyor nedense.birde eve gidince bir bakıyorumki uyuyor akşam üstü uyuduğu içinde gece uyumuyor neyapacam ben bu çocukla yauv şimdiden beni parmağında oynatıyor.

meltemcim bnde ilk aylar gece 3-4 de uyuyordu sonra uyusa bile 2 saatte bir emiyordu .şimdi kendime bi düzen kurdum 1 hafta zorlandım ama başardım yaklaşık 2 ay oldu .anlatmıştım hatta burda adaçayı vererek başladım her akşam 7-8 gb veriyorum 8den sonra hiç uyutmuyor sürekli oynatıyorum ve çok emziryorum 10da ayağımda sallayark uyuttum 10da uyumaya alışmaya başladığında sallamayı bırakıp göğsümde emerek uyutmaya başladım 1 haftadan sonra hep göğsümü emerek uyuyor en geç 10 ucukta derin uykuda oluyor sabah 5e kadr uyanmaz hiç.en son doktor kontrolümde sordum adaçayının hiçbir zararı yok dedi hatta rezenede verebilrsin dedi ben sadece adaçayı veriyorum (günde en fazla 30cc)

özellikle sordum babasına kafasını çarptı mı diye yok düşerken yakaladım çarpmadı dedi
zaten nuru kucağıma alınca sustu çarpsa daha çok ağlardı ben de kızım senin baban ucuz baba ona güvenip de sizi yanlız bırakamıyom dedim küstü haspam

olm karşında gördüğün hatıın geçen akşem kocesine çiğ börek yaptı. hamırlı açmalı falan hemi de. :1closedeyes:
sen anca kek çırp, milföy kapa işte :dilcikar:

hee hamuru almıştrsın fırından yapmıştrsın bişeyler işte adıda çiğbörek olmuştr .kaydirigubbakcemile3

bende yapıyorum:dilcikar: sebzeli börek hemde

ben de iyi geceler çayı veryordum dr. demişti ama nura gaz yaptı onu içtikten sonra gazından uyuyamadı gazını çıkarırken de tüm çayı kustu çay da etkili olmadı ben de bıraktım
yatırmadan önce banyo yaptırıyordum onu da bıraktım şimdi bağrışa çığrışa 12 gibi uyutuyom geceleri yine kalkıyo bi de kızıyo uyutuyon diye ıı ıı diyo haspam

yarın kendime gezecek kapı bulamadım. nereye gitsem ki acep
ecrin galiba ümraniyedeydi, acaba onu dürtüp ikea faaln mı yapsak. fisfisfis
ama oraya da nasıl gidecem ki burdan.
püfffff
:uhm:

otur evinde:oklava: her hafta kucağına alıp gezme ayazı az evinin hanımı ol madem hamartsın hafta için yemeğini yap otur evdinde bakıyım

özellikle sordum babasına kafasını çarptı mı diye yok düşerken yakaladım çarpmadı dedi
zaten nuru kucağıma alınca sustu çarpsa daha çok ağlardı ben de kızım senin baban ucuz baba ona güvenip de sizi yanlız bırakamıyom dedim küstü haspam

küssün, acık dikkatli olsun.
hem bebeciği tek bıraksın, bi de üstüne küssün
hem suçlu hem güçlü alsanaalsanasmile

hee hamuru almıştrsın fırından yapmıştrsın bişeyler işte adıda çiğbörek olmuştr .kaydirigubbakcemile3

bende yapıyorum:dilcikar: sebzeli börek hemde

yaa elcaazlarımlan yuğurdum bi kerem
senin çakma milföylerine benzemez o :dilcikar:

Back
X