- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
şu buğlemin uykularına da maşaalh yaa ne güzel deliksiz uyuyo
çok yoruyorum akşam 10u zor görüyor yatıp yuvarlnıyorum oynaıyorum egzersiz felan derken haşatı çıkıyor birde adaçayını içiyor demeyin buğlemn uykusuna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu buğlemin uykularına da maşaalh yaa ne güzel deliksiz uyuyo
canım felaket kola çekiyor bi de emziriyorum ya kola yerine meyveli soda içsem nolur ki
yarın mutlaka izlemeye çalışacağım.
hamarat hatun. valla o saatte bana çat kapı misafir gelirse biskuvi yerlaelaelaelaelae
maşallah maşallah![]()
sus bakayım sen senle esmer konuşmasın zatenuslu uyuyan çocuklarınız var hala yorgunum demeyin cadıya gerek kalmadan ben başlarım şimdi deliksiz 7 saat uyku uymayalı çoooook zaman oldu uyku nedir nasıl bişeydir bilen varmı acepmafoldumben
gunaydınnnlarrrrr. normalde ben bugun çalışmıyorum süt iznimi kullanıyorum. ama misafirler öğlen gidecek işteyimm
öyle yorulmuşumki sana anlatmam öyle güzel uyudumki :dilcikar:nasıl sabh ne oldu anlamıyorum .he vallah o kızıyorya ama ben nankörlük yapmıyorum bacım çok şükür allahıma maşallh süphanallah
allah yardım ediyor bi söz varya allah dağına göre kışını veriyor esmer biz çalışıyoruz ya rabbim bizide öyle dinlendiyor:Saruboceq:
vallaha milföy içine peynir koy tamam kekide evlendim evleneli 2. yapışım düşün yani çok becerkli değilm
yawww bişey demiyorum dinlendim diyorum arkidişlerim .hem ssen bi suss becerksiz karıı bi aktardan adaçayı alıp denemedin aklinialirimsmile
deme bakem sen bişey. iş aşkı yüzünden aktara gitmeye vaktim olmuyor verdiğin tarifi yazdım pcnin önünde postitte takılı baktıkca aklıma gelioda aktara inemiyorum göndersene kız bana adaçayı opuyorumnanaktan
valla yaa, aynen öyle.
ama mehlikasu da diyecek ki şimdi benim günahım ne ben de çalışıyorum sempatiksalakcinni
saçlarını düzlemeye ayıracaan vakti acık mutafağa ayır :mymeka:
sen kendine bak lülülülülülüher akşam yumurta yapıyon gocene ben yine kek felan yapıyorum hemde saçlarıma bakıyorum :dilcikar:
bu hafta kuaföre randevum var -tatlicadiarzu-kestircem zatiii zor oluyor bebeyle kısa olursa daha çabuk yaparım
bu gidişle göndercem zaten sen bi türlü alamıyosun:umursamaz: adaçayını en sonunda al ben sana gönderdim zahmet etme diycemm :dilcikar:
olm karşında gördüğün hatıın geçen akşem kocesine çiğ börek yaptı. hamırlı açmalı falan hemi de. :1closedeyes:
sen anca kek çırp, milföy kapa işte :dilcikar:
yarın kendime gezecek kapı bulamadım. nereye gitsem ki acep
ecrin galiba ümraniyedeydi, acaba onu dürtüp ikea faaln mı yapsak. fisfisfis
ama oraya da nasıl gidecem ki burdan.
püfffff :uhm:
özellikle sordum babasına kafasını çarptı mı diye yok düşerken yakaladım çarpmadı dedi
zaten nuru kucağıma alınca sustu çarpsa daha çok ağlardı ben de kızım senin baban ucuz baba ona güvenip de sizi yanlız bırakamıyom dedim küstü haspam
hee hamuru almıştrsın fırından yapmıştrsın bişeyler işte adıda çiğbörek olmuştr .kaydirigubbakcemile3
bende yapıyorum:dilcikar: sebzeli börek hemde