2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadı sen istanbula taşınsana ben sana hergün gelerim,
şakası bir yana yeter kızım ya,azgın bebeyle diğer yaptıkların bile çok,
hem nerelerine yiyeciler o kaa şeyi,
[/QUOTE]
sen gel bu tarafa gelen kfile yir anacım bunla sosyete takımı hiç yapmayanı 10 çeşit yapii
nan kadının eli işte gözü oynaşta iyi mi akannehir

baa didin dimi üstüme alındım nedense yok kız valllah elceizlerimle mayaladım içinede cevüz katııım hamarat kadınım ben bakma beni çağan bozdu:)

cnm aktardanmı alıyorsun yoksa sallama çay mı?
aktardan alıyorsan kaç yaprağı ne kadar suya bir de kaç dk demliyorsun?

canım akatrdan aldı eşim yaprak dallı .yani toz olrakda satılıyormuş ben öyle hiç almadım. 2-3 dal ile küçük bi cezvede yapıyorum yarım saat dinleniyor hemde soğuyor çok az tatlandırıyorum içiriyorum benimki çok seviyo kokusu kötü ama

afiyet olsun:icecream:

sağol cnm,haftasonu alıp deneyeyim inş. işe yarar..

kızlar selam hangı yoğurt mak almayı dusunuyorsunuz?
beko magazasında eskıden kalma bır mak var bır de arzum arasında kaldım sız ne almayı dusunuyorsunuz?
kendım mayaladım gecen gun tuttu ama kayınvalıdem her zaman tutturamazsın al dıyo kararsız kaldım..

Ya bilmiyorum öglen yine pompa almaya gidicez az biseyde ödemiyoruz 40€ manuel olnalarda. 4 günde kirilacaksa ne anladim ben bu pompadan. elektrikli olanlar da 120 € isin icinden cikamiyorum hangisini alsam avcaba
canım ben amedadan memnun kaldım kıralamaya bu kadar vereceksen kendıne al canım hem bayaa sessız

sıkıldım yaaa.
bitmedi cuma günü, paydos olalım hadi.
zaten kendime yarın için gezecek kapı da bulamadım
püffff

selamlar
bende dün denedim yoğurt yapmayı tuttu siz nasıl sütten yaptınız açık sütten mi yoksa paket sütten mi ben paket sütten yaptıım

kızlar sutum cok azaldı yaa hayal de emmıyo bıberonla da cekmıyo yaaaa ne yapacagım ben bu cocuk emmeyecek artık galıba

canım şimdi geldim pc başına bakayım hemen. tam açıyorum iki laf ediyim kızlarla diyorum benımkı başlıyo ağlamalara bırakıp gidiyorum o yüzden görmemiştim şimdi bakıyorum canım..

kızlar size bir müjdem var. sweetbaby hamileymiş :)) hepiniz dualarınızı eksik etmeyin sweettende minik mercimeğinden de

kızlar ben heriften boşansam hakim kızımı bana verir dimi :sinifsinif:
bi bilginiz var mı

selam...
kızlar nasılsınız...
juliii sen ne diyon cnm ya ....
saçmalama lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…