2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

otur evindeklava: her hafta kucağına alıp gezme ayazı az evinin hanımı ol madem hamartsın hafta için yemeğini yap otur evdinde bakıyım

cıkks kurtlanıyorum hava güzel olunca.
kendimi bi yere atmam gerek.
anadolu yakasında yarın boş hatın yok mu yaa buluşaydık zemuszemus

geçen nurun ilaçlarına bakarken nukun biberon ucunu buldum hani şu anne memesi gibi olanı ama düşünüyom düşünüyom nerden geldiğini anlamadım evde kraft medela bebedor dr. browns biberon var bi de aventin süt saklama kapları var bunu da denedim hiçbirine uymadı bebedora uydu bebedoru da hastaneden vermişlerdi acaba nerden geldi alacaktım hatta dükkanlarda bakmıştım çok istedim de Allah gönnderdi heral

zati küser hep bana ama inanın geçen düşündüm de bi saat yalnız kalmamıştır kızıyla dedim de ona sen güvenmiyorsun kendine 1 saat bile yanlız kalamıyorsun kızınla dedim ben kızıyom hemen ona dedi
sabredemiyomuş bi de bana diyo ki sen nası uğraşıyon bunla diyo nur uykusu gelince kendine ninni çekiyo bazen kapı gıcırtısı gibi gıcırdıyo bi de yüksek sesle yapıyo dün de yaptı kocam da itler vadisini izliyodu duyamadı tvyi gitti tvnin önüne oturup izledi gıcırdama gız iyoı bi de dönüp

hatunlar napıyonuz anam bu çağan normal değil kafam dınk dedi atuk ulen gece 11.30 yatudum 1e kadar zor uyudu yavvv sorasınbda sarı kızı emme emme sabahladı bide uyumuyoda 5 dakka bidalıyo tekrar ağlıyo ver memeyi diye kafayı yiycem yavvv sabah 6dan 8e kadar uyudu bütün gece uyanıktı yavv neyse ben az bime gidem bide çin pilavı hyapcam misafirlere içimden geldi arkamdan konuşmayın lenn sakın

seninki nuru kurmalı bebe zannediyo galiba bacım.
düğmesini çevirince suscek mi ayol

valla benimki de ilk başta ben tek naparım dediydi de; onu bebeyi yaparken düşüncektin dedim. :1closedeyes:
bıraktım evde gittim valla. bak başının çaresine dedim; öğrendi mecburen.
tek başına yıkamak hariç herşeyini yapıyor şimdi.

anam bende dün gece 4te muratı kaldudum kalk bee dedim tek benim bebem değilya çalışıyossan çalışıyon yok ööle dedim 4den 5 e kaaa gezdüdü uçakta çağanı baktım gözler kapalı çiğdem emzürsen uyumazmı diiii acudum emii emme uyumii dedimm:))

kaç saat uyuyorki akşam üstü.akşam 5den sonra uyutma ceyce oynat uyutsanda mızmızlanmasın die yarım saat uyut sonra oynat güzel bi yor bi öyle dene istersen

nan şu cadı varya melenk gibin bebeyi bize şikayet edii yok uyutmamış yok neyim.
kocası horlamış, tepmiştir ona uyuyamamıştır bize bahane edii çağanı.
hazır bime gitmişkene söyleyem dedim :1closedeyes:

nennn neennn arkamdan atmayın dimedimmiii bende diyodum esmerim gezme bulamamış bende birsürü hazırlık yaptım baa gelsinn hıııı almiim daha seni şindik çin pilavıylan mayalımı yapam gene bakacam kimle arkamdan atmışşş

tadını heç düşünemyorum yuğurduğun hamurun delikafadulden

yazdıklarınızı okuyunca benim bebeler deli uyuyolar o zaman diyorum,akşam yedibuçuk-sekiz gibi yatıyolar,sadece mama yemeye uyanarak sabah 6-6.30'a kadar uyuyolarkaydirigubbakcemile3ama bunların anasıyla babasıda seviyo uykuyu,ondan sanırsam:roflol:gerçi dün gece Duru'nun gazı vardı galiba,mesai yaptırdı babasına birazmirmirmirmir
maşallah deyin haa,uyumazlarsa yollarım sizin koynunuza,ona göreklava:

mehlika bunu bi dene
kendime bi düzen kurdum 1 hafta zorlandım ama başardım yaklaşık 2 ay oldu .anlatmıştım hatta burda adaçayı vererek başladım her akşam 7-8 gb veriyorum 8den sonra hiç uyutmuyor sürekli oynatıyorum ve çok emziryorum 10da ayağımda sallayark uyuttum 10da uyumaya alışmaya başladığında sallamayı bırakıp göğsümde emerek uyutmaya başladım 1 haftadan sonra hep göğsümü emerek uyuyor en geç 10 ucukta derin uykuda oluyor sabah 5e kadr uyanmaz hiç.en son doktor kontrolümde sordum adaçayının hiçbir zararı yok dedi hatta rezenede verebilrsin dedi ben sadece adaçayı veriyorum (günde en fazla 30cc) normal çay demler gb demle

Maasallah canim benimki de ayni seninki gibi gece uyuyor ama gündüz kök söktürüyor,

Kizlar ben önceki elektrikli pompami kiralamistim yeni eve tasinirken geri verdim haliyle. burda d ayeni bi tane manuel pompa aldim ama 4 günd ekirildi ne yapicam ben manuel olanlar hep böylemi

cnm aktardanmı alıyorsun yoksa sallama çay mı?
aktardan alıyorsan kaç yaprağı ne kadar suya bir de kaç dk demliyorsun?

Çağan'da gündüz pek uyumuyo canım,ama Duru gece gündüz uyuyoo
manuel pompalar elektirikliler gibi olmuyo,hem çabuk deforme oluyo hemde çok verimli olmuyolar,benim medela elektrikli var,sadece birkaç kez kullanabildim,malum benimkiler emmediler,burda olsan yollardım sana,eğer almayı düşünürsen medelayı tavsiye ederim kesinliklealkisalkisalkis

Ya bilmiyorum öglen yine pompa almaya gidicez az biseyde ödemiyoruz 40€ manuel olnalarda. 4 günde kirilacaksa ne anladim ben bu pompadan. elektrikli olanlar da 120 € isin icinden cikamiyorum hangisini alsam avcaba

Ya bilmiyorum öglen yine pompa almaya gidicez az biseyde ödemiyoruz 40€ manuel olnalarda. 4 günde kirilacaksa ne anladim ben bu pompadan. elektrikli olanlar da 120 € isin icinden cikamiyorum hangisini alsam avcaba
orda çok pahalıymış canım yaadelikafaduldenburdan alma şansın yokmu,burdan birine aldırıp yollatsan falan,çünkü burda 130-140 tl falan benim dediğim

günaydın kızlar
benım günüm aksiliklerle başladı .kombim bozuldu. havalarda pek ıyı degıl kızımın üşütmesinden korkuyorum. 1 ay sonra bozulsa olmuyodu sanki gelince hep üst üste geliyo halıyada çamaşır suyu damladı berbat oldu.daha 1 yıllık halı atsan atılmaz satsan satılmaz ne yapsam acep.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…