2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de çok merak ediyorum eşim bana hediye alacak mı
geçen yıl anneler gününde o bana bişey almamıştı ama ben ona babalar gününde hediye aldım
biraz utanmıştı sanki bakalım bu yıl nasıl olacak

ıyı aksamlar kızlar... hepinıze sevgıler selamlar... gecmıse bakamadım da son mevzudan bır sey yazmak ıstıyorum; walla ben bu anneler gununde artık hedayemı beklıorum. almassa kırılırım... dogum gunumde falan bı öpuucuge tav olurum ama bu gun farklı ve benım ıcın özel. ılk anneler gunum ya... bıraz dusuncelı olmalılar bence.. bakalım göruces... benı yanıltmas kocacım ıns.

grip oluyor gibiyim inşallah ece'ye geçirmem
izmir de hava çok sıcaktı bursa'da sıcaktır diye geldim yazlıklarla
ama malesef soğukmuş
üşüttüm hemen

sevgiliyken ne kadar kibardı eşim ne oldu bu adama evlenince ya..

selam hante.umarım eşin seni yanışltmaz..benim hiç umudum yok:)

benım umudum artık var, cunku ne oldu bılıomusunuz ... az öncekı yazımı gördu kocişim bılgısayarda.. hedıye almasını beklıorum yoksa kırılırım yazdıgım... hayy allah yaa artık da almasının o kadar önemı kalmadı bu yazıyı okuduktan sonra almassa cüşş yanıı.... bıde almıyormussseyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ecrin bende aynı alırsa şaşarım
eskiden o kadar kibardı ki
anlatamam kelimeler kifayetsiz kalır
evlendikten sonra herkesin kocası maço benimki cok kibar
bozukluk mu var acaba dedim
maço kocam olsa keske derdim
hayy demez olaydım
dilimi eşşek arısı sokaydıı

julii ecrin barışmadınız mı hala?
erkek milleti işte düşüncesiz oluyolar çoğunlukla
hep bizim alttan almamızı bekliyorlar

benim eşim de çok değişti henüz kavga etme aşamasına gelmedik
ama eskisi gibi değil hiçbişey
küs değiliz ama fazla da konuşmuyoruz
neden böyel oluyor acaba

hante hoşgeldin özledim seni
hosbuldukk...bende özledım hoyacım... bır ayı askın suredır bılgısayarımız servıste.. ne cok alısılmıs oyle zor geldı kı anlaatamam...nur hanım nasıllar...mısıl mısıl uykudalar mı? :))

hante birde almazmış:))ne komik olur..
bence trajikomik olur :))))atarım kendımı karadenızın azgın dalgalarına yada oglumu alır kacarım...off aklıma sevgılıyken ettıklerım geldı oaaa, sımdı bınde bırnı edemıyorum yemıyor ne naz kaldı ne nıyaz...neyse bunada sukur Allah kımsenın huzurunu bozmasın evlılıgınde ınsallah.. gecen gun bı facıamız vardı atlattk sımdı dılımı ısırayımm.. ınsan kahroluyor...

alıır bence senın ki sekercim, benım cıcıme öle dogdu...evlendıkten sonrada kıbarlıgı bır surede devam ettıyse onun tortusu kalmıstır...:)

bizimmi beklentilerimiz çok fazla anlamıyorumki.tamam bayan olarak duygusal davranıyoruz onlarında biizm gibi davranmasını anlamasını bekliyoruz ama erkeler düz mantık işte onlar kelimenin ardında bişey aramaz oldugu gibi düşünür.bizim imalarımızı bile anlamıyorlar işte..ama onlarda biraz çabalasa aslında herşey guzel olacak ya işllerine gelmiyor.nasılsa evlendim bitti tamam diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…