konusmuyorum hoya, esimin cani sikiliyor bu duruma ama o da kaynanasiyim mecbur sineye cekicek diye her istedigi kötülügü yapamaz, o bana nasil davrandiysa ben de ona öyle davraniyorum.
valla bilmiyom hoya..bence kayınvalidem boşanmamdan korkuyor biraz ailecek vuakuatlılarda:)görümcem boşanmış kaynım nişan atmış bende bunu boşarsam:))düşün şenligi:))allahım yaa offf..
ecrin, öyle islami psikologlara gitmeyin onlar sagda solda reklamlarini yapip para kazanma derdinde bir de onlara göre herseyde kadin haksiz kocana itaat edeceksinden basliyorlar en sonunda seni köle yapip gönderiyorlar evine. adam akilli bu isin uzmani normal bir psikologa gidin senin kocana hizmetin kadar kocaninda sana hizmet etmesi gerektigini söyleyecek birine gidin.
evt posi normal psikolaga gitcem islami olanların biliyoz ne yaptıklarını bi arakdaş gitti kız yaa hep ben hatalıymışım kocam hep haklıymış moduna girdi hatta intihara kalkıştı...
kayınvalidem aradı 20 dk konuştuk çok üzülmüş vs...eşim çok üzgün kızgınmış annesine ters cvp vermiş annesi beni sorunca..hadi bekliyorum gel dedi tansiyonu çıkmış:)birazdan çıkıp gideyim ben.bende ogluna söyle beni sürekli üzüyor dedim.kayınvalidede ben seni anlıyom dogum sendromunu atamdın sen narkoz aldın kaç kez sinirlisin normaldir ben ogluma da öyle diyom sinirlidir iyi davran vs..ikinizde psikologa gitcerksiniz çok gerginsiniz dedi..llaaa benim kayınvaldieye ne olmuş böyle kitpa mitapmı okuyor hayırdır allah allah psikolog gibin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?