günaydın kızlaaar:)iyi haftalar:)
burc noldu ayazcığa?:sm_confused:
nazar mı değdi yoksagamyoncuiremsu
çokmu gezdin haftasonu
günaydın ayca,esmer günaydın kızlar.
günaydın kızlaaar:)iyi haftalar:)
esmercim o büyümeye başladı ya ondan yapıyor bence bizim bıcırıkta öyle olmaya başladı hep kucağıma al diyor gezerken herhalde arabasında net göremiyo kızlarızemuszemus gelen geçen kıza gülücük atıyor erkekleri sevmiyor onlara bakmıyor bile
delfim gecmiş olsun
ıhlamur yap egeciğe
ben en ufak öksürükte ıhlamur yapıyorum
hoya benim şafak 2 :lepi:
delf geçmiş olsun canım
ne oldu ege'ye kıyamam ona ben
hayırdır delfcim... nesi var ege paşanın...
günaydınn.
en erkenci benim galiba bugün.
benim böcüke bişeyler oldu 3 gündür.
çığır çığır ağlıyor illa kucakta gezdir beni diyor.
sakinleşiyor 1-2 saat oynaşıyor sonra gene başlıyor.
kanımızı kuruttu yaa.
delf; ege nasıl oldu.
msn de açmamışın daha merak ettim.
aYca24, *mehlikasu*, essmeralda, cadoloz435, denizkızıl, delf, ceyce ve misafir günaydın hepinize
DELFCM....geçmiş olsun cnm yaaa...ıhlamur falan versen biraz...öksürüğüne iyi gelir...
ESMER tabi cnm sen alıştın uslu bebeğe ama geçer merak etme....
selinsel ceyce kızlar sizlerede günaydın
delf günaydın canım ne oldu yaa ne kaçırdım kim hasya kim içii ıhlamur anlamadım ben şindi
Delfciğim çok çok geçmiş olsun kuzucuğuna, hasta olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum... Bu arada günaydın hepinize..:1hug:
günaydın canımaYca24, *mehlikasu*, essmeralda, cadoloz435, denizkızıl, delf, ceyce ve misafir günaydın hepinize
gunaydınlarrr. teşekkürler hepinize. Ege kütür kütür öksürüp, şarıl şarıl hapşırıp duuryor. gözleri sulu sulu. ateş hiç yok şükür. dün aradım dr u calpol ver 4 saatte bir dedi. yarın da getir bir bakayım dedi. tabii kii calpol hiçç bir işe yaramadı. sabah daha kötü kalktı. nefes alamıyor yavrucak. zaten saat başı kalktı. üşütme değil de acaba alerji filan mı acaba? hafta sonu mama bile yemedi doğru dürüst attı durdu biberonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?