2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ceyce
ecrin chileck ve esra iyi biliyolardır canım onlar anlatsın
ben sana özelden anlatıyım
gene komiğe kaçmasın neme lazım

Kızım bende bilmiyodum ne olduğunu şimdi burda öğrendim sağol chileckcim sorayım bakalım bizimkilere bizde öyle bişey yapacazmı diş çıkınca

irmiği kavur üzerine şeker ve süt veya su ekle ....şekeri az olabilir 1 er kase...istege göre sıvı yag veya margarin koy şekeri koyduktan sonra..

diş hediği bizim ordada buğdayla olur aşurelik bugdayı ben ilkkez duydum oluyomuş demekki..

yapma bişey hacı sen diyet yapmıyonmu? canım çekti benimde şimdi tatlı bişeyler diyetede girdim ne işe yarıosa gram kaybım olmadı ama.

zaten doğum öncesi kilomdayım ben niye diyet yapem yav hacıCADIARZU

irmiği kavur üzerine şeker ve süt veya su ekle ....şekeri az olabilir 1 er kase...istege göre sıvı yag veya margarin koy şekeri koyduktan sonra..

bakalım deneyecem

sütlü irmaik tatlısı var bide basit..

1 lt süt..

içine 9 kasık irmik 9 kasık şeker...yemek kasıgı..muhallebi yapıp tepsiye dök bu daha basıt üstünü süsle..

siz de sümüklü bebeler kervanına katıldınız demek.
haydin hayırlı olsun bacım kaydirigubbakcemile3

kız bız saraylı degılız kı zaten ahanda normal karsılıyoruz sumuklu halını hatta hosumuza bıle gıdıyoo.. :)) sulu sulu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım valla yediğimin içtiğimin alakası yok bence çünkü hiç dikkat etmiyorum..ama sana ayrıntılı yazıp atarım..bugün misafirim gelcek oturamıcam pc başına

ayy canım yazarsan cok sevınırım dr tadını begenmıyordur dıyo bıde tadını begendıgı seyler yıyeyım bakalım..

canım ben golden goat ve hıpp arasında kalmıstım hıpp aldım sonra verdım bır kere ıctı..kotu bır yorum okumadım hakkında..
bebelac ıle aptamıl aynıymıs fırmaları bıel dr ıkısı de olur hatta bebelac ucuz olmasına ragmen kalıtelı bır mama dedı..

çeyrek 95 lira sanırım..hoya bende ayrisin altınlarınımı bozsam ne en az3 milyar eder:))
esmer ben altını yakın takip ediyorum borsaa gibi al satcıyımda:))

kızlar hepsıburada dan bırsuru sıparıs verdım ama 4 gundur hala tedarık surecınde bu ne yavaslık yaaa
hatta julı senın dedıgınden aldım bende myfeeder guvenlı sebze meyve emziği turk malıymıs cın malı almayayım dıye ondan aldım burada yok cın malı dısında.. mecbur ınternetten sıparıs verdım tabıı gelırse pofff..

sütlü irmaik tatlısı var bide basit..

1 lt süt..

içine 9 kasık irmik 9 kasık şeker...yemek kasıgı..muhallebi yapıp tepsiye dök bu daha basıt üstünü süsle..
ben bunu boyle yapıyorum aynı canım yalnız son zamanlarda kaselere dokmeye basladım kasenın dıbıne ıkı kasık ırmık tatlısı arasına bol cevızlı kakaoulu bıskuvı dovuyorum uzerıne yıne ırmıgı dokuyorum tek kısılık porsıyon oluyor

oooff acayip bunaldım ya çekim var gelen giden yok eksiğim var kara kara düşünüyorum kimse ödeme yapmıyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…