2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çilek çek takastamı...allah yardım etsin...
hoya valla aklıma gelmiyi ıslask kek yap ıslka kurabiye yap.yalancı tavık gögsü.süt varmı margarinle.

bende basit bi tarif verem o zaman belki bilenleriniz vardır kafam dağılsın acık hoya tatlı diil sen okuma:)
et ve tavuk yemeklerinin yanına çok yakışıyo
patatesleri iri küpler halinde doğrayıp haşlayın bi kaseye ince ince taze soğan 3-4 kaşık mayonez 1 çay kaşığı sirke ve 1 çay kaşığı hardal karıştırın sonra patatesleri koyun iyice sosa bulansınlar et veya tavuğun yanına süper oluyo hemde çoook basit:)

çilek çek takastamı...allah yardım etsin...
hoya valla aklıma gelmiyi ıslask kek yap ıslka kurabiye yap.yalancı tavık gögsü.süt varmı margarinle.

takasta yavrum 4 e kadar tamamlamam lazım bekliyorum havaleler var gelcek
demin çarşıda yakama kuş sıçtı hemide kocaman bi umut bekliyom:)

mehlika ne kadar sürede emzirmeye gidiyosun
sonrasında nasıl yapıyosunuz

süt yok neyle yapcan ttalıyı yaw sende alemsin kızım koli al ben öyle yaoıyom bebekli kadınsın çıkmazsın misafir gelir bi aldımmı 6 paket alıyorum..

akşama ne yemek yapcaksınız ya
off yemek yapmaya yapmaya aklıma artık bişide gelmiyo benim kocada herşeyi yemiyo öneri bekliyorum
zaten diyetteyim canımda bişi yapmak istemiyo ama türk malındaki abiyeyi geçtim adam en sonunda boşıcak beni bu akşam kesin bişi yapmalıyım
off şu çeki halletsemde gidip evimi toparlayıp yemek yapsam 2 gündür eve gitmedim gerçi gittiğimdede bişi yaptığım yok ya taşıncam diye serdim iice:)

esra bi saatin kalmış inş.gelir ödemelerin..zor işler ya bunlar takas makas ahh eski gunler ahhh.

hoya o 1 bardak süte acık şeker koy ısıt tatlı niyetine iç oh miş gibi şekerli süt
farzetki sütlaç yiyon
:)

oyyyyyyyyyy esra ne güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii.allahta seni güldürsün farzetki sütlaç:))))))))))))))

yok bee çok alıyom da bişeyler yapınca artıyo bunnar
bi de ben tek almyom taşıyoamıyom eşim de çok almaz ihtiyaç oldukça alırım der ne gerenk var der zati
çok sinir yav
hem ne kaa çok süt alırsak alaklım beyim sabah akşam içiyo içiriyo tatlı yapmak için akldırıyom bi bakıyom süt bitmiş

aile şirketi biizmkide evlenince bıraktım asya avrupa malum.ödemelerri ben yapıyordum..

ben çok yoruldum ya bugün gitmediğim yer kalmadı yakında beni bu işten torlayıp toplayıp atarlar sabhtan beri kendi işim için çıkıyorum adam diycek yerinde bi durmuyor.hem banka-hem ptt-hem yine banka hem yemek molası -hem emzirme molası derken 3 oldu

bende anadolu sigorta reklamındaki kız gb hem doktor hem aşcı hem ayakkabı bağlayıcı bayılıyorum o reklama

valla hoya ben ailemden dealışık degil gramla aazcık almaya bizde hep toptancıdan koliyle çuvalla gelir herşey.meyve suyu süt kolileriyle alınırdı şeker neyim:)
bende evlendim aynnen öyle dk bi bakkala fgidemem ben.herlşeyden 3 5t tane olmazsa batar bana:)

oyyyyyyyyyy esra ne güldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii.allahta seni güldürsün farzetki sütlaç:))))))))))))))

napıyım hatun tatlı diye tutturmuş malzemesi yok 1 bardak sütle tatlımı olur şekeri fazla tut bugunluk idare et hoyaaaaaaa
kızım hem sen ne tatlı diye bağrınıyon yaz geliye diyetteyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…