2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla benimkide bi bunalımda ama hayrolsun yüksek gerilim hattı gibi adam bi laf edemiyom hemen parlıyo ekşın olayı aksıyo sanırsam ondan oluyo

iyi kızım senin koca angut değilmiş bizim kazmayla hep oturup konuşuoz bir gün iyi ikinci günü aynen devam triplerine.h.sonu ailemle konuştum onun yanında ben boşanacam dedim kocada bana gidersen birdaha gelemezsin dedi gelen kim dedim.annemde salak sen niye gelion biz geliriz senin yanına dedi o ceketini alıp gitsin dedi onada öyle dedi anlaşamıosanız al ceketini çık dedi iki gün sürdü iyiliğimiz o konuşmadan sonra gene aynı triplerine büründü

canım biz sebze çorbası ve elma püresi-yoğurt başladık. sebze çorbası 12 de püre ise akşaüstü 5 te.
bayağı şey vermiş senin dr

canım biz sebze çorbası ve elma püresi-yoğurt başladık. sebze çorbası 12 de püre ise akşaüstü 5 te.
bayağı şey vermiş senin dr

peki hergün aynı seyirde devammı sadece 3 ü çorbalardan tarhana miyane veya başka bişey vermiyo musun

annen ne güzel arkanda
inşallah problem hallolur aranızdaki sen çalışıyorsun bebişe kaynanan bakıyo demi yalnız olsanız bu kadar problem olmaz heral

peki hergün aynı seyirde devammı sadece 3 ü çorbalardan tarhana miyane veya başka bişey vermiyo musun

ben cevap vermiyom süprayz çünkü ek gıdaya geçmedik
kaynana da çorba suyuna ekmek batırıp verin demiş eşime telde eşim de sütü iyi yetiyo gerek yok diyo olsun verin diyo

ya kızlar niye ek besinlere geçtiniz
sütünüzmü yok

varda yetmiyomu

bebeklerin kilo alımı nasıl

sorularıma acele cevap

surprise pekmez verebiliyomuymuşuz erken değilmi ya pekmez için

4 aylık olduğunda kan ilacına başlanıyomuş sağlık ocağından verdiler ebe pekmez ver dedi bende sordum daha erken değil mi diye değilmiş 2 kaşık sulandırılıp verilecekmiş drda tarhana çorbası ver dedi besleyici özelliği çokmuş 1 kase kadar ver dedi elma/şeftali püresi havuç suyu muhallebi kaşık maması bu kadar şey vericem mamayı ne zaman vericem o kafamı karıştırdı birde 2 numara mamaya geç dedi daha 6 aylık değiliz dedim olsun kilonuz iyi 1 doyurmaz dedi

sütünüzmü yok

varda yetmiyomu

sorularıma acele cevap

10.günden itibaren mama takviyesine başladım 1 ay önce elma havuç suyuna süt yok 2 gün öncesine sağıyorum ama 10 cc kadardı şimdi bitti

sütünüzmü yok

varda yetmiyomu

sorularıma acele cevap

benim sütüm yetiyo zaten tam geçmişde sayılmayız..tadımlık bi iki kaşık ver dedi dr..6 aydan sonra alışması daha zor olur tadlara yabancılık çekmesin dedi..bugün elma suyu verdim 5 çay kaşığı falan verdim hatta yetmemiş paşaya bağırdı bana daha ver diye..pışşık dedim bende kalanını hüplettim kendimsempatiksalakcinni

test yaptı doktorumuz kan ilacı veriyorum bende pekmezdemi versemacaba ikisini birdenmi veriyorsun hem kan ilacını hemde pekmezi.peki ne pekmezi veriyorsun pancar pekmezi birde üzüm pekmezi oluyor yaa

zaten problem kocamın beni takmamaya başlamasıyla başladı yaa.off off bizim sonumuz pek parlak gözükmüyor zaten böyle giderse.
kızım senin kaynananda enterastik bizimkisi gibi herhalde verme kız sütün yetiyo maşallah.benim koca olsa hemen banıp vermişti oğlumun ağzına ekmeği sonuçta anası derde yapmazmı.

aynı seyirde devam canım. hergün başka bir sebze ile yapılıyor. başka bir şey vermiyorum bu ayki kontrolde belki değiştirir bilemiyorum

öyle deme inş. düzelir aranız
babalığa alışamamıştır belki evde gedrginlik varsa annesiyle o yüzden de olur annesine düşkün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…