2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Off Off offf amma yazışmışsınız kızlar bu oğlanla okuyup bitirene kadar öldüm mızıl mızıl mızıl bu ne yaaaa hiç susmuyor !!!

hoya bakkala söyle eti browni intense yollasın harika bişeyyyy benim yerimede ye :)

chileck benim bugünkü menüm tarhana çorbası-semiz otu-şinitzel dünden kalma bulgur pilavı

bende irmik tatlısını çok yapıyorum ayrıca portakal kabuğu rendeliyorum içine tavsiye ederim
bu arada ecrinin ıslak kurabiyesini yapın mutlaka harika bişey oldu

kızlar bebekler diç çıkarırken çenelerini ya da kulaklarını ellermiş sık sık kulak ağrısımı acep diyoruz ya dişten olabiliyomuş

bu arada benimki çok salya akıtıyor bu kadar su nasıl çıkıyor su içmediği halde yaaa

bana kimse koca demesin boşayacam ben bu kocayı kesin yaa doğum yaptığımdan beri batıyor adam bana yaa. geçmi kaldım acep boşamak için ben bu adamı.sadece benim kocamı ayarsız sizinkilerdede varmı bir durum.

rapunzel yaptınmı?çok basit ve guzel bişey..içerde yarım tepsi duruyor kocişte yemez ben yicem mecbur offfffffffffff..gelde zayıfla şimdi etimek tatlısıda duruyor hiç yemiyo bu adam yaaa.acaba beni aldatıyormu bu eve gelmeden manitasıyla yiyor olmaın eve gelincede kilo alıyorum ayakları:))

iyi olmaya çalışıyorum
çocuklar hepsi ayrı bi sorun
miniğimde hasta hırıltısı var genzi dolu
peditus kullanıyorum ama o da pek işe yaradığını söyleyemem

15 gün önce annem gitti
ben kaldım cücüklerimle başbaşa

sizler nasılsınız
özlemişim valla buraları

rekora koşuyor topikkkkk 19 kişi var hey maşallahhhh..bugunun tarihini atalım...ekşın olunca doluyordu burası hayırdır bugun?

ecrin kız senin koca bukadar kendine iyi bakıyosa aman dikkat diyeyimbilmiyorumkismile
mesela bizde ben diyet yapıyorum.tabi uygulayabilene.yemek yemeyen ve zayıflayan koca bende bunu anlamıyorum.

ceyce hepimiziki arıza benimkiyle konuşmuyoruz sayıllır kısa cümleler okadar neden küstün diyom cvp bile vermiyo delimi ne.hem suçlu hem güçlü bende kendi haline bıraktım bakalım nezamana kadar..

ceyce benimle tanıştıgında mankenlik yapmıyordum bacım podyumda degildim tombiktim ben yine:)o beni her halimle seviyormuşşşşşşşşş koca bi yalan..

ceyce hepimiziki arıza benimkiyle konuşmuyoruz sayıllır kısa cümleler okadar neden küstün diyom cvp bile vermiyo delimi ne.hem suçlu hem güçlü bende kendi haline bıraktım bakalım nezamana kadar..

kız benim kocayla senin koca ikiz fln olmasın.hee aynıyız bizde surat beş karış dolaşıyor hayır trip yapması gereken yorulan benken o bana yapıo.noldu diyorum sen bilion nolduğunu dio ama harbiden nolduğunu bilmiyorum.doğuran kendisi yaa bütün stresi acıyı o çekti yaa ondan surat surata dolanıo laelaelaelaelae şeytan boşa git dio

ıslak kurabiye
1 yumurta
yarım paket margarin
1 çay bardagı sıvıyag
1 çay bardagı şeker
vanilya
kabartma tozu
bi paket kakao
aldıgı kadar un
.hepsini yogur kulak memesi kıvamında
sonra 2 bardak süte bir bardak işeker koy karıştır.fıırndan çıkardıgın kurabiyeleri ılık olsun ama çok sıcak degil süte batır.üstüne hindistan cevizi dök apiyet olsunnn.

kızlar tatlı muhabbeti var

ufaklığım uyusa bende gidip bişiler yapcam
napıyım canım çekti

yağlarımın üstüne yağ katıcam ohh sefam olsun

ya buarada benim oğlum doğru düzgün gündüz uykusu yok siz ne alemdesiniz

yapmazmıyım dün yazmıştım görmedin demek 3 kişiyede tarifini verdim bir günde bitti :)) tenkuu

hee geçen hafta bende dyordum boşıcam seni diye anasına ddiidm boşıcam oglunu diye eltimede kapının önüne koycam dedim herkes reklam ettim ama hala evliyim:)sinir harbi işte boşver hiç muhatap olma kendilerini bişi sanıyolar delimidir nedir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…