2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkes gitmiş....
bende yenigedim çarşıdan..
anneme polaristen ayakkabı aldım dolgu topuk çok hoşuma gitti...
kaynanama muya terlik...
kendime de ceyo terlik....

ay kızlar hediyelerim geldi bayıldım resmen tek kelimeyle bayıldım ikiside çok makbula geçtii vallahi süper beğendim hatta süper ötesi alan kişşiye çok teşekkür ederim ama resimleri hemen eklemicem siz beni çatlattınız bende sizi çatlatcam resimleri çektim hazırda ama biraz meraklanın:))))

gule gule kullan cadoloz kim almış:)
ayça güle güle kullansınlar hediyelerini.

bilmiyorum canımcım bende çok merak ediyorum bu şık hediyeleri bana kimin yoladını ay çok beğendim hediyelerimi yaaa çok saolsun yollayan kişi resim yok heyecan yapın merak edin çatlayın esmerde gelsin çatlasın meraktan akşama belkim koyarımsırnaşık şey önce yollayan kişiyi bulmam lazıma.s.

isim yokmu gönderende?

cıks yok canım tchibodan alınmış hediyelerim sadece not var evrencim çok düşündüm ne alıyım diye umarım beğenirsin beğenmek ne kelime bayıldım hele şimdi birini denedim bi insana hedayesi bu kadanmı yakışır dedim yaneee ne kadan yakıştı ne kadan yakıştı tamtur yüzüğümle ço uyumlu oldular çok hoş vallaha ayy nasıl çatlıyonuz şimdi demiii beter olun önce ben kimin aldığını öğreniyim hediyemi sora açıklıcam

omaz eklemem çatlayın patlayın önce alan kişiyi görüyüm teşekkürlerimi iletiyim sonrasında resim hatta şimdi hediyemle çıkıyım geziniyim acuk oğlumun totişe bez alam kız hoya gacısı burdasan ve molfix bez kullanısen makro markette ikiz paketler indirimde 30 tlcik ben dün aldıdım kociş 1 paket daha al dedi pek dayanmadığı için acuk alamda gelem siz çatlamaya devam edin anacım süper hediyeelrim süperr:)))

onlar eski bezler çok sıkıyoiç bacaklarıben de sonradan farkettim almam bi daha yenisini alıcam bacaklarının iç kısmınısıkmıyo yeni üretimler ben bitirmeye çalışıyom zatn

ecrin ben çok severim etimek tatlısını çay demleyem yieyelim beraber:) canımda nasıl tatlı istiyordu şekerpare yaptım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…