2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ecrin
Begendiysen al cici cici giydir kizi bak bende erkeklerle hepimiz esofmanlarla geziyoruz yada en fazla kot giyiyoruz biktim valla ama baska secenek yok bende onlara uyuyorum 3 oglan gib oluyoruz. Kizi bulmusun süsle dur nerde bu günler gelmicek bidaha .Hem sizin orda kiyafet ucuz kaliteli bi kereligine bile alinir .

meltem abla ya orda aptamil mama nekadar bir bilgin varmı?milupa yani.halam orda benimde o gönderirim demişti bi fiyatını ögreneyim dedim:)

4 aydan sonra kaYNANAYLA dün ilk defa uzunca konuştuk telde
bana bi iyi bi iyi sormayın yok özlettin kendini internette göstermiyorsdun falan dedi
19 mayısta geliyom dedim biz alırız seni antalyadan annene götürürüz orda kalman daha iyi olur falan
allah allah bunadı mı nekafamçokkarıştı

ecrin dayımın oğlu milupada çalışıyo hollandada el değmeden hazırlanıyor hatta insan bile girmi,yor bazı bölümlere tamamen makine demişti çok sağlıklı demişti

kızlar yoğurt yapma makinası aldınızmı?hangi markayı aldınız?

esmer kız sen bu çorbaları çok yapıp nofrostun üst bölmesindemi saklıyodun?nasıl yapıodun kız yazsana bende öyle yapayım vitaminleri gitmez dimi donunca

kızlar boşverin beklentiniz olmasın ki üzülmeyin.benim eşimde bana neler alacaktı neler ama nerdeee..şimdi de anneler günü hediyesi olarak beraber ayakkabı alalım ihtiyacın vardı diyoo.anlaıyolar ki ufak bi çiçek dahi olsa beklediğimiz şey sürpriz olsunn.akannehirakannehirakannehir

slm kızlar nasılsınız?
geçmişe bakamayacağım birazdan kadın gelecek
bugün temizlik var 2 haftadır yoktum evi .... götürüyo
biz nihayet evimize geldik
ama ev ece'ye yaramadı dünden beri acayip huysuz
ne emiyor ne de uyuyor

çapaya gittk 3 ay sonrasına gün verdi .moralim bozuk ayakparmağındaki problem için izlemey aldılar ama ayak baş parmağında problem haricinde sol ayakta en küçük parmak yani çıt parmaında problem var atma nalayamdım ama nörolojide bi hastalık belirtis ayaklarda bu şeklde problem yapar dedi zaten ondan sonra ben iptal ne sorabildim ne bişey yapabildim 3 ay sonra belli olcak düzelirse problem yok dedi

canım çok geçmiş olsun. ege de öyle idi geçen hafta . salgın mıdır nedir? ki hala da tam anlamıyla geçmiş değil. dr a götürdün mü canım ?

götrüm çiğerleri temiz dedi burnu tıkanık olduğu için öksüryormuş ama gece hiç uyumadı öksürkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…