günaydın kızlar..ayris biraz daha iyi ama öksürüyor dr götürcem kolundaki damaryolu çıkarılcak.
anneler günü de neymiş:))benim kozalak hiç bişi yapmadı:))zaten beklemiyordum evlendikten sonra öyle günleri hatırlamaz oldu nedense:))
ceyce hoya maşaallah kocalarınıza,ben bir tek gül bile razıydım ama malesef...:sm_confused:
bizdede bişey yok kızlar sadece sabah kahvaltıyı hazırladı bide akşam yemege götürdü . kızım ben annene seni doğurunca anne olma hediyesini aldım diyo bide uyus taa doğum hediyesini buna sayıyo..
Ecrincim gecmis olsun bebene esiinin de sana tavirli olmadigina sevindim ins. sorunlarini cözerler kisa zamanda
gecmis sayfalara bakmadim bakmiycam cünkü eslerinizin aldigi hediyelerden bahsediyonuzdur kesin
benimkine o kadar söyledim hicbisey almadi yemege de götürmedi ben de üzüldüm haliyle tamam adamlar böyle günlere önem vermez ama o kadar da öncesinde söyledim hep bana ne alcan dedim bissürü laf ettim
kızlar bebeklere mont olarak ne giydiriyorsunuz..ya ayrise bişey almam laızm baharlık ince bişey almalı degilmi?
kızlar bebeklere mont olarak ne giydiriyorsunuz..ya ayrise bişey almam laızm baharlık ince bişey almalı degilmi?
esmer kapşonlu bende de var ama ben mont gibi bişey istiyorum aslında ince yazında yazlıkta akşamları serin oluyor giymesi için hemde şimdi için bücürükte begendim bitane ama kısa ceket sizce kullanışlı olurmu çok şıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?