2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar geçmiş olsun buğleme
tam geçiş havası hasta bebek dolu güzel gibi duruyo hava ama kapıyolar anıında
inş bran önce atlatırsınız

deli olcam yaaaaaa

rasindigimiz icin mecburen viyanada ilk kiraladigim pompayi geri verdim buraya geldim el pompasi aldim kirdim, eczaneden pompa kiraladim günlüügü 3 € idi geri vedim kendime yeni elektrikli pompa aldim, simdi elektrikli pompam da bozuldu, bana neden pompa dayanmiyor kizlar,

pompayi calistirmaya calisiyorum simdi

posi senin elinde bişey var ozaman.burdan alamdınmı pompayı?bilinen bir markamı ki bozuldu garantisi varsa gönder.

Feyzacım çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun korkma bişey çıkmayacak 3 ay sonra.

avent idi sanirim elektrikli kismina su kacti sac kurutma makinesi tuttum biraz eger islaksa kuruyunca belki calisir deyu

biraz geçnişe baktım da
ecrin ayris te hastaymış sizede geçmi,ş olsun

feyza buğlemin ayağında ne olduki
bayadır girmeyince bişreyden haberim olamadı

posi var sende bişiy

kızlar ya biz hero baby lactum kullanıyordum aptamil aldım bu seer
ama milupa daha mı yoğunki sanki geçmiyo biberondan
geniş ağızlı emzik mi alsam dr browns kullnıyordum siz nee kullanıyorsunuz

ben aptamil kullanıyorum biberondan geçiyor nuk geniş agızlı cam biberon kullanıyorum.diger bieronlardan farklı gibi.ayris diger biberonları tutamıyor:)

biraz geçnişe baktım da
ecrin ayris te hastaymış sizede geçmi,ş olsun

feyza buğlemin ayağında ne olduki
bayadır girmeyince bişreyden haberim olamadı

posi var sende bişiy

buğlemin sağ ayak baş parmağı üste kıvrılır gb yan parmağın üzerinde gb ileride ayakkabı giymeye problem olcağını düşünerek özele götrdüm çapaya sevk etti çapada 3 ay sonraya gün verdi .bi hastalıkğın belirtileri ayak parmaklarla başlarmış bunu söylemk için erekn eğer 3 ay sonradüzelme olmazsa tetkik yapcaklar .birde ben farkedmedim sol ayak en küçük parmtata alta doğru incelmiş moralim çok bozukmafoldumben

naber kızlar biz haftasonu anneneylebabanya gittik büyük oğlanıda aldık geldik çağana bakkal memesi aldık dün az bi emdidi bugü gene savaş var yaa çok huysuz sürekli ağliyooo ordada böyleydi üşüttümü acaba off offff daha çantalarım duruyo yarın usta gelcek banyoya tuvalete bu bebe benim ömrümü yidiii ömrümüü

kızlar ya biz hero baby lactum kullanıyordum aptamil aldım bu seer
ama milupa daha mı yoğunki sanki geçmiyo biberondan
geniş ağızlı emzik mi alsam dr browns kullnıyordum siz nee kullanıyorsunuz

milupa aptamilde bende kullanıyorum dr browns geçmiyor bebedor var onu kullanıyorum o yüzden

merhaba arkadaslar....guzel bir anneler gunu gecirmişsinizdir umarim.

feyzae cok gecmiş olsun ayagi iicn baska yere gotursen yani 3 ay cok uzun sure gibi geldi.oksuruk icinde buhar iyi geldi bizimkine gerci benimki bronsit ama....evi cok sıcak yapmayın.burnu acik tutmakta cok onemli serum fiz. kullanmayı ihmal etme.oksuruk surubu kesinlikle vermiyorlar aman ha....

sced, ecenin huysuzlugu son derece normal benimkiside gubluk gezilerde bile duzeni degisiyor

not:son iki sayfaya gore yorum yazdim atladigim birseyler varsa kusuruma bakmayin

fayzacım iyi düşün iyi olsun hiç birşye olmıcak tontişe merak etme..
nazar olmuştur ben iannaıyorum bende ayrisin hiç burnu tıkanmadı hasta olmadı dedim bebe hasta oldu:))

ben çorbaları küçük kaplarda derin dondurucuda saklıyordum ama çıkınca kötü oldu beğenmedim.
sebze çorbasının sebzesi-suyu birbirinden ayrılmış, garip oldu.
bende minnacık minnacık yapıp dolaba koyuyorum.
mesela c.tesi yaptım. o gün yedi, pazar yedi son postayı da bugün yiyecek.
yani 3 öğünlük hazırlıyorum.

buğlem çok kötü öksürüyor hasta ne yapcağımı şaşrdım .

geçmiş olsuzn feyzacım.
birşey çıkmayacak merak etme.
ferah tut içini.

benim evde 4 biberon var. hepsinin de emziği 0+ay.
dr browns ve avent'in ucu çoook dar. bebedor biraz daha iyi.
ama wee'nin çok geniş.
avent'in deliğini iğneyle büyüttüm ben biraz kaydirigubbakcemile3

öncelkle teşkkür ederim canım .ayağı için 2 doktor götrdüm çapa 3. şimdi başka biri balta limanı diyor kemik üzerine ordan bi doktor bulcam bakalım
öksrüğü için serum fiz. kullanıyorum kombi açıktı kapattım .buhar makinam yok ama dün odada ketili kaynnattım odaının havasının kurluğunu önlemk için inş düzelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…