2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneolmakistiyorum canım bazen gerçekten çok sıkıcı oluyoruz ve kocalaın üzerine çok giidiyoruz sen en iyisi alttan al ve barış canım

kızlar ya bişey sorucam su geliyo ya nasıl geliyo çokmu geliyo bilen yada bi fikri olan varmı

canım benim bi arkadaşımın 5 aylıkken suyu gelmişti gece uyurken gelmiş...
sabah kalktığımda altıma yaptım sanmıştım dedi. 3 kere alt değiştirmiş peşpeşe...
anladığım kadarıyla çok geliyor.
ama bazen sızıntı şeklindede olabilirmiş mesela az bişey altımıza kaçırmış kadar ozaman anlamakta zorlanabilirmişiz
daha başıma gelmediği için tam bilemiyorum sadece duyduklarım kadarıyla

ben de tam olarak bilmiyorum ama bazen tuvaletin gelmiş hissi gibi oluyormuş. Bir arkadaşım da sdsmt nin dediği gibi gece yattığımda geldi birden dedi. Değişiyor demekki... Hayırdır bir sorun mu var yoksa?

benim ikinci doğumumda su geldi
aşırı derecede
gelmedi
uzanıyodum büyük tuvaletim geldi sandım ayağı kalktım
iki adım attım sanki tuvaletimi yapıyomuşum gibi oldu yani duduramadım altımda ped vardı azıcık pijamama geldi
hastaneye gittik sabaha kadar azar azar geldi

dün biraz akıntım olduda kızlar ama bi sorun çıkmadı heralde normal bi akıntıydı çok korktum ya neyse iyiyim şimdi biranlık bişeydi

hako
dün benimde öyle oldu
akıntım daha sıvıydı ve çoktu

bende şüpheye düştüm
acaba eş suyumu diye
ama bi vukuatım olmadı

hako
dün benimde öyle oldu
akıntım daha sıvıydı ve çoktu

bende şüpheye düştüm
acaba eş suyumu diye
ama bi vukuatım olmadı

bende aynı oldum işte canım ama ben tuvaletten çıktıktan sonra oldum birazda acele çıktım tuvaletten tel çalıyodu ma sonra bekledim hatta yürüyüş yaptım bişey olur diye evi bile temizledi ama bi sorun çıkmadı

benimde bi rkadaşım var 37 haftalık dün akşm kan gelmiş nts ye bağlanmış sancısı çıkmış bu hfta doğurcak eli kulağında şimdi radı söledi akşam epey bi atraksiyon yaşamışlar:))

Back
X