2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oooy oyy
kızlar bırazdan cıkacagım
esım evde bugun
e arada kocalarla da ılgılenmek lazım

Biz de çıkıyoruz kızlar,evi toparlayıp arkadaşa gidicem. Akşamüzeri görüşürüz. Kendinize iyi bakın...opuyorumnanaktan

biz varız ayça yetmezmi canım

yetmez mi cnm tabiki de yeter.....kaydirigubbakcemile2
bu gece hiç uyumadım...
kızım içerde kıpır kıpır...
doğunca da böyle olacaksa yandık ...sositososito
neyse hele bir doğsun da...
bu arada bugün bzm evlilik yıldönümümüz...zemuszemus

bu gece hiç uyumadım...

nice yıllara canım küçük ailen ile

slm kızlar nasılsınız son haberler neler bakalım?biz dün gece agrıdan ve mide bulantısından öldük ama yalan cı sancı degildi.çok üşütmüşüm çok dikkat edin kızlar kendinize

bu gece hiç uyumadım...

nice yıllara canım

kızlar julıdemı doğum yaptı onun nasıl oldu acaba .
bayagı doğum olmus ben yokken benıımde bu cuma olacak inş...

kızlar julıdemı doğum yaptı onun nasıl oldu acaba .
bayagı doğum olmus ben yokken benıımde bu cuma olacak inş...

evet oda yapmış.baya bi suni sancı çektikten sonra spinal anestezi ile yapmış.sen nasıl yapıcaksın?ne güzel sende bebi,şini kucagına alcaksın çok az kalmış.

canım inan ben de çok korkuyordum kan alınmasına bile tahammül edemiyordum canım o kadar kıymetli sen düşün artık ayrıca kan görünce bayılacak gibi oluyordum ama epidural sezeryan oldum, ve ben memnun kaldım ameliyathane hiç de korkulacak bi yer değilmiş bir de anestezi uzmanına söylüyorsu bir bölümünde seni 3*5 dk uyutuyor ya da sen 3-5 dk gibi algılıyorsun sonra birden bebişinin ağlama sesini duyuyorsun ve onu yanına getiriyorlar inan bu an için eğidural ya da spinal olmaya değer. sezeryan olduğu için ağrıların sızıların sonrasında da devam edecek 1 hafta olmasına rağmen hala ağrı çekiyorum. kendi isteğiyle sezeryan olanlara hayret ediyorum bu ağrıları çektikçe.[/QUOTE]

nasip artık son anda neye karar verirsem

kızlar akşam ne yemek yapacaksınız fikri olan varmı

hiç bişi yapmak istemiyorum ya.belki ıspanak kavururum onuda üşenmez ve agrım olmazsa yaparım.çok sinir ya her akşam ne yapıcam derdi.

evet demet birazda biz yatalım kocalar bize hizmet etsin nolur sanki bizimkinin canı isterse yapıyo istemezse yapmıyo

Back
X