aaa bilmiyrodum ben annenle bakman cok iyi olmus.izmirde guzel yer sıkılmazsin hic olmazsa.aman masallah keyifler iyi olsunn
kızlar merhaba geçmişe bakmaya fırsatım yok umarım herkes çok iyidir ben pazartesi işe başlıyorum ama çok büyük bir sorunum var Kuzey hala biberonu tam olarak almıyor her yolu denedim ama hala bir yol alamadık bu konuda.aç bile bıraktık ama hala biberondan nefret ediyor şimdi ben pazartesi gün içinde hiç eve gelemeyeceğim ve mecburen biberon almak zorunda çok çaresizim bana lütfen tavsiyelerde bulunun bu yazdıklarımı lütfen cevaplayın.birde Kuzey beslenme aralıklarını 4 saate çıkardı bu normalmi sizin bebekler kaç saate bir besleniyor.çalışınca bu çocuk aç kalacak diye çok endişeliyim bana bir akıl verin ne yapayım.
herkes nurmu ki 10 gunlukken gulermi yaaa.tuhaf kızın var.:)))))))))))
ohh iyi etmişsinSelam canım biraz geçmişi okuyayım dedim kimsecikler kalmamışşş
ohh gez bakalımmm bizde bugün sabah dr. yaptık ordan eşimi zor bela sahile indirdim bir çay keyfi yapalım dedim... öğleden sonrada bir arkadaşım geldi aldı tekrar maltepe sahil yaptık amannnnnn ne sıcaktııı çocuğu terletip hasta edicem diye korktum valla inş. bişey olmz terleyince terin üzerinde kurumaması lazımmışş
kızlar merhaba geçmişe bakmaya fırsatım yok umarım herkes çok iyidir ben pazartesi işe başlıyorum ama çok büyük bir sorunum var Kuzey hala biberonu tam olarak almıyor her yolu denedim ama hala bir yol alamadık bu konuda.aç bile bıraktık ama hala biberondan nefret ediyor şimdi ben pazartesi gün içinde hiç eve gelemeyeceğim ve mecburen biberon almak zorunda çok çaresizim bana lütfen tavsiyelerde bulunun bu yazdıklarımı lütfen cevaplayın.birde Kuzey beslenme aralıklarını 4 saate çıkardı bu normalmi sizin bebekler kaç saate bir besleniyor.çalışınca bu çocuk aç kalacak diye çok endişeliyim bana bir akıl verin ne yapayım.
bence de çay kaşığıyla verin ya da kaşıklı biberon kullanın, Tuna'nın belli beslenme saatleri yok, bazen çok sık emiyor, bazen de uzun süre aramıyor, şu kesin ki o istemedikçe vermiyorum, istediğini mutlaka belli ediyor, Allah yardımcınız olsun, inşaallah bir an önce biberonu alır...kızlar merhaba geçmişe bakmaya fırsatım yok umarım herkes çok iyidir ben pazartesi işe başlıyorum ama çok büyük bir sorunum var Kuzey hala biberonu tam olarak almıyor her yolu denedim ama hala bir yol alamadık bu konuda.aç bile bıraktık ama hala biberondan nefret ediyor şimdi ben pazartesi gün içinde hiç eve gelemeyeceğim ve mecburen biberon almak zorunda çok çaresizim bana lütfen tavsiyelerde bulunun bu yazdıklarımı lütfen cevaplayın.birde Kuzey beslenme aralıklarını 4 saate çıkardı bu normalmi sizin bebekler kaç saate bir besleniyor.çalışınca bu çocuk aç kalacak diye çok endişeliyim bana bir akıl verin ne yapayım.
sced ve esmer neden bensiz buluşcanız bakalım ankarada
öldüm yav
gitti misafirlerakannehir
bi de arkadaşımı çağırdım eşiyle o geldi bebesi var 40ı yeni çıktı bıraktığı yerde kalıp gibi duruyo ağlamadı bile garibime gittisempatiksalakcinni
nur da kıpır kıpır bağırdı çığırdı ayağına da çıngıraklı çorabını giydirmiştim hem bizim hem eşimin arkadaşlarının kafasını şişirdisempatiksalakcinni
bi de eşimin yaşlı bi arkadaşı var onun üstüne 2 defa şaaaar diye bi kustu adam şok oldukaydirigubbakcemile3
bi limonlu kek yaptım ıslak kurabiye bi de makarna salatası nur dursaydı bi çeşit daha yapacaktım ama ne edem yeter yav
kurabiyeye bayıldı arkadaşım tarif verdim oyy çok mutlu oldum
ayy şimdi gidip bakamam yarın yazarım:)gelincik li bişiydi ama:))
günaydın kızlar
bugün de tükkanı ben açayım dedim
misafirlerim 9 a doğru geldiler 11.30 gibi gitttiler
insan akşam yemeğine o saatte gelir mi
çok kızdım walla
sonra da yok geç oldu yok diyetteyiz bilmem ne demeye başladılar
ben de masadakiler bitmeden kalkmak yok dedim
bebeylen o kadar uğraştım geç gelmeseydiniz hepsini yiceniz dedim
neyseki söz dinlediler
rapuınzel beğenmene sevindim canım
süt miktarını biraz arttırıp daha az kıvamlı yapınca daha güzel oluyor
dün misafirlerime yaptım ben de
ecrin senin şu kurabiyeyi ben de deneyeyim
bana zor gibi gelmişti aslında
madem kolay diyonuz deneyem bakalım
bugün arkadaşıma gidicem hem ona da götürürüm
semiha sensiz buluşur muyuz hiç canım
kesinleştirelim benim aklımdasın sana da haber verecektim
günaydın güzel annelerim opuyorumnanaktan
esmer kız dua etsinki yanında sen varmışsın yumuşak yumuşak yatmıştır.yanındaki ya erkek olsaydı
canım hatırlı yormusun bilmiyorum ama annem yanımdaydı onunla birlikte izmire geldim annemle bakıyorum halen gündüzleri giremiyorum akşamda girdigimde dekimse olmuyor
oysa herkezi çok özledim
günaydın kızlar
bugün de tükkanı ben açayım dedim
misafirlerim 9 a doğru geldiler 11.30 gibi gitttiler
insan akşam yemeğine o saatte gelir mi
çok kızdım walla
sonra da yok geç oldu yok diyetteyiz bilmem ne demeye başladılar
ben de masadakiler bitmeden kalkmak yok dedim
bebeylen o kadar uğraştım geç gelmeseydiniz hepsini yiceniz dedim
neyseki söz dinlediler
rapuınzel beğenmene sevindim canım
süt miktarını biraz arttırıp daha az kıvamlı yapınca daha güzel oluyor
dün misafirlerime yaptım ben de
ecrin senin şu kurabiyeyi ben de deneyeyim
bana zor gibi gelmişti aslında
madem kolay diyonuz deneyem bakalım
bugün arkadaşıma gidicem hem ona da götürürüm
semiha sensiz buluşur muyuz hiç canım
kesinleştirelim benim aklımdasın sana da haber verecektim
günaydınnn..
günaydın kızlar
günaydın güzel annelerim opuyorumnanaktan
esmer kız dua etsinki yanında sen varmışsın yumuşak yumuşak yatmıştır.yanındaki ya erkek olsaydı
günaydın arkadaşlar ...
nasılsınız...
scedcedu saatte de yemekli misafir mi olurmuş:umursamaz: iyi etmişsin yemişler allahtan o kadar uğraştın yani..
esmer kız ne güzel puf puf yatmış koynunda dua etsinde sana denk gelmiş...
ecrin bugün ıslak kurabiyeni bende yapacam cnm eminim süper olacaktır..herkes yaptı baksana topikte...
kızlar ya bugün eşimin sekreterinin düğünü var ne giyeceğime karar veremiyorum...siyah pantolon üstüne gömlek mi....yoksa siyah klasik bir elbisemi..yoksa düşük yakalı uzun bluz altına taytmı .
iki kere gitmiş aynı mesaj.
ikincisini silince yazacak bişey bulamadım idare ediverin gari :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?