2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlare bugun arkadasim vardi ikizleriyle birlikte oturduk epey oglusm uyudu bizi rahatsiz etmedi saolsun evdeydik once aksam uzeri de disari ciktik bahcede oturduk dolastik biraz iyi geldi bana da ona da kzi eve kapanmis kzilariyla hic cikamiyo ikiz olunca bir de hastalar hep kucuk dogmuslardi da ama simdi iyiler cok zormus ya biz biriyle zor basediyoz iki tane bakmak biri susuyor biri basliyor birinin altini al digerini doyur derken zaman gecti

canim cok sevindim is bulmana hayirli olsun biberon konusuna gelince degisik markalari denedinmi uclari degsiik olanlari falan bir de ac birak 5-6 saat alir mutlaka bir de biberonu dik tutu agzina gelmiyosa icemedigi icin de sinirleniyordur mutlaka

dun akşam 8 de kafayı vurup uyuyan ayris bu akşam bu saat oldu guluyo konuşuyor allahım ne tuhaf bebem var..uyumuyooo..

ohh iyi etmişsin
cok fazla giydirmezsen terlemez
bebelerinde temiz havaya ihtiyacı var

hayırlı olsun canım....
dr browsun anne memesine benzer biberon baslığı var onlardan denedin mi
birde deliği cok küçükse ondanda sevmemiş olabilir

bence de çay kaşığıyla verin ya da kaşıklı biberon kullanın, Tuna'nın belli beslenme saatleri yok, bazen çok sık emiyor, bazen de uzun süre aramıyor, şu kesin ki o istemedikçe vermiyorum, istediğini mutlaka belli ediyor, Allah yardımcınız olsun, inşaallah bir an önce biberonu alır...

bir göz atın kızlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/359605-8-aylik-yigit-bebegin-sizlere-ihtiyaci-var.html#post12644482

günaydın kızlar
bugün de tükkanı ben açayım dedim
misafirlerim 9 a doğru geldiler 11.30 gibi gitttiler
insan akşam yemeğine o saatte gelir mi
çok kızdım walla
sonra da yok geç oldu yok diyetteyiz bilmem ne demeye başladılar
ben de masadakiler bitmeden kalkmak yok dedim
bebeylen o kadar uğraştım geç gelmeseydiniz hepsini yiceniz dedim
neyseki söz dinlediler

rapuınzel beğenmene sevindim canım
süt miktarını biraz arttırıp daha az kıvamlı yapınca daha güzel oluyor
dün misafirlerime yaptım ben de

ecrin senin şu kurabiyeyi ben de deneyeyim
bana zor gibi gelmişti aslında
madem kolay diyonuz deneyem bakalım
bugün arkadaşıma gidicem hem ona da götürürüm

semiha sensiz buluşur muyuz hiç canım
kesinleştirelim benim aklımdasın sana da haber verecektim

günaydınnn..
bugün metrobüste gelirken yanım genç bi kız vardı. 18-20 yaşlarında.
uyudu yolda, kafası da benim omuzuma düştü.
kıyamadım dürtmeye, koyun koyuna geldik zincirlikuyuya kadar. :roflol:
uyanınca nasıl özür dileyeceğini şaşırdı sonra

sced ve esmer neden bensiz buluşcanız bakalım ankarada

aşkolsun bacım sensiz olur mu.
daha kesinleştiremedik ki.
tarihler kesinleşsin ankaradaki gacılara haber etmesek olmaz zaten.

canım 4 saat aç kalması çok normal. merak etme.
hatta biberondan içirebilmek için 5-6 saatte aç bırakabilirsin, hiç birşey olmaz.
biberonu sen verme, senden meme almaya alışkın o. odada sen yokken başkası vermeye çalışsın.
elbet ya kaşığa ya biberona alışacaktır merak etme.

yazık adama yavv.
nur'da heriften iğrenmiş gibi iki kere aynı kişinin üstüne kusmuş.
formundaymış akşam seninki :roflol:

ayy şimdi gidip bakamam yarın yazarım:)gelincik li bişiydi ama:))

gelincik sofrası mı?
renkli renkli sayfaları falan.
oysa bende de var o kitap. çok güzel ve tam tutuyor tarifleri.

yuhh 9'da yemeği mi gelinir ayıp valla.
hele de bebekli eve.
iyi etmişin valla bacım, burunlarından sokaydın kalanları da

günaydın güzel annelerim opuyorumnanaktan

esmer kız dua etsinki yanında sen varmışsın yumuşak yumuşak yatmıştır.yanındaki ya erkek olsaydı

canım hatırlı yormusun bilmiyorum ama annem yanımdaydı onunla birlikte izmire geldim annemle bakıyorum halen gündüzleri giremiyorum akşamda girdigimde dekimse olmuyor
oysa herkezi çok özledim

canım izmirdeysen görüşelim. bir buluşma ayarlayalım

gunaydın canım.

günaydın kızlar

günaydın güzel annelerim opuyorumnanaktan

esmer kız dua etsinki yanında sen varmışsın yumuşak yumuşak yatmıştır.yanındaki ya erkek olsaydı

gunaydınnnlarrr

günaydın kızlar..bu akşam kastamonuya gidiyoruz dahahiç bişey hazır değil..ütü yapıp bavul hazırlıcam..ne var ne yok kaç gündür düzenli okuyamadımda..

günaydın arkadaşlar ...
nasılsınız...
scedcedu saatte de yemekli misafir mi olurmuş:umursamaz: iyi etmişsin yemişler allahtan o kadar uğraştın yani..
esmer kız ne güzel puf puf yatmış koynunda dua etsinde sana denk gelmiş...
ecrin bugün ıslak kurabiyeni bende yapacam cnm eminim süper olacaktır..herkes yaptı baksana topikte...
kızlar ya bugün eşimin sekreterinin düğünü var ne giyeceğime karar veremiyorum...siyah pantolon üstüne gömlek mi....yoksa siyah klasik bir elbisemi..yoksa düşük yakalı uzun bluz altına taytmı .

elbiseeeeee

iki kere gitmiş aynı mesaj.
ikincisini silince yazacak bişey bulamadım idare ediverin gari :roflol:

sempatiksalakcinni:roflol:

günaydıııııııııın,hayırlı cumalar...
esmer ben senin mesajlarına çok gülüyorum yav,Allah iyiliğini versin emi,
hoyayla cadıyı da yabana atmayayım onlarada çok gülüyom...
alıntı yapmadım aklımda kalanları yazayım..

minacım inş. güzel haberler alırsın,Rabbim sana en kısa zamanda sana annelik nasib etsin..
fatmazehra gözünaydın cnm,zehranın kalça çıkığının düzelmesine sevindim..
hoya beril de 4 günlükken gülmeye başlamıştı,sevdiğimizde gülüyordu,ama şimdi yabancılara pek gülmüyor pek bir ciddiyiz,anası gibi herkese sırıtmıcak ciddi olacak sanırsam
ayça elbise giymen düğün için daha uygun olur zannımca...
oferta beril de biberonu tam alamıyor henüz ağzında diliyle bir oraya bir buraya çevirip duruyor,
nukun yatsı emziğini az çekiyo geri bırakıyo tamamına ağzına almaya çalışıyor,o kadar uğraşıyorum heralde bayağı ağzına gitmiştir bişeler diyorum biberona bakıyorum sütte çok az azalma olmuş,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…