2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar a.s.

kaç gündür kızçem le fellik fellik geziyoz zemuszemus
gecmişe gidemedim umarım tüm bebişler iyidir

slm kızlar hazırlıklarım tamamdır
sofram hazır misafirler gelsin bi çorbayı ısıtıp ekmek kesecem

esmer ben demet'e yakın olcam ostimde olcam
amma bizim ankaraya ne zaman gideceğimiz henüz belli deel

yoğurtlu salatanın içinde patatesin ne işi var
yemek değil ki bu

ecrn ya közlenmiş biberi yoğurtlamıştım ben çok severim
ama tuzu fazla oldu sanırım bi çözüm yok
fazla biberim de yok malesef

fatma zehra gözün aydı

mina inşallah hamilesindir
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

geçmişten aklımda kalanlar bunlar

ecrin baktım da güzele benziyor bu tatlı
yuvarlaması zor oldu mu
tadı nasıl
yorumlarını bekliyorum

selam kızlar a.s.

kaç gündür kızçem le fellik fellik geziyoz zemuszemus
gecmişe gidemedim umarım tüm bebişler iyidir

Selam canım biraz geçmişi okuyayım dedim kimsecikler kalmamışşş
ohh gez bakalımmm bizde bugün sabah dr. yaptık ordan eşimi zor bela sahile indirdim bir çay keyfi yapalım dedim... öğleden sonrada bir arkadaşım geldi aldı tekrar maltepe sahil yaptık amannnnnn ne sıcaktııı çocuğu terletip hasta edicem diye korktum valla inş. bişey olmz terleyince terin üzerinde kurumaması lazımmışş

Mehlikasu canım geçmişi okurken çıkmak zorunda kalmıştım kusura bakma görmedim yazdığını şimdide sen yoksun en kısa zamanda laflarız inşallah

scededu ayy neyse işte:))yaptım kartopunu evet yuvarlamak ve içine muzları koymak biraz zor gibi ama tadı guzel ama çokda guzel diyemicem:)),okadar ugraşmaya daha guzel şeyler yapılabilir.profiterol yapardım onu yapana kadar yaw..

kızlar merhaba geçmişe bakmaya fırsatım yok umarım herkes çok iyidir ben pazartesi işe başlıyorum ama çok büyük bir sorunum var Kuzey hala biberonu tam olarak almıyor her yolu denedim ama hala bir yol alamadık bu konuda.aç bile bıraktık ama hala biberondan nefret ediyor şimdi ben pazartesi gün içinde hiç eve gelemeyeceğim ve mecburen biberon almak zorunda çok çaresizim bana lütfen tavsiyelerde bulunun bu yazdıklarımı lütfen cevaplayın.birde Kuzey beslenme aralıklarını 4 saate çıkardı bu normalmi sizin bebekler kaç saate bir besleniyor.çalışınca bu çocuk aç kalacak diye çok endişeliyim bana bir akıl verin ne yapayım.

oferta çok sevindim iş bulmana hayırlı olsun.kaşıkla vereceksiniz ozaman. ama zaaamanla tutar belki gun boyu olmıcaksın ve aç kalacak ozaman tutar belki ümitsiz olma.

oferta çok sevindim iş bulmana hayırlı olsun.kaşıkla vereceksiniz ozaman. ama zaaamanla tutar belki gun boyu olmıcaksın ve aç kalacak ozaman tutar belki ümitsiz olma.

saol canım bende iş bulmama sevindim ama çocuğun durumu beni çok üzüyor kaç gündür deniyoruz biberonu reddediyor kaşıklada yemiyor şaşırdım valla ne yapacağımı

oferta
hayirli olsun yeni işin

4 aylik bebegin 4 saatte bir beslenmesi cok normal ideali oymus hatta

biberonu sen odada yokken bebege kim bakacaksa sen işteyken o vermeyi denedi mi?

öldüm yav
gitti misafirlerakannehir
bi de arkadaşımı çağırdım eşiyle o geldi bebesi var 40ı yeni çıktı bıraktığı yerde kalıp gibi duruyo ağlamadı bile garibime gittisempatiksalakcinni
nur da kıpır kıpır bağırdı çığırdı ayağına da çıngıraklı çorabını giydirmiştim hem bizim hem eşimin arkadaşlarının kafasını şişirdisempatiksalakcinni
bi de eşimin yaşlı bi arkadaşı var onun üstüne 2 defa şaaaar diye bi kustu adam şok oldukaydirigubbakcemile3
bi limonlu kek yaptım ıslak kurabiye bi de makarna salatası nur dursaydı bi çeşit daha yapacaktım ama ne edem yeter yav
kurabiyeye bayıldı arkadaşım tarif verdim oyy çok mutlu oldum

atlatmışsın bhoya ii ne guzel:)nur herzamanki gibi mübarek hep formunda:)misafir bile etkilemiyo senin kızı:)kurabiye guzel ama cidden basitama guzel.

atlatmışsın bhoya ii ne guzel:)nur herzamanki gibi mübarek hep formunda:)misafir bile etkilemiyo senin kızı:)kurabiye guzel ama cidden basitama guzel.

misafir gelesiye gafamı şişirdi zaten misafirler gelince anakucağıyla misafir odasının kapısına bıraktım kaçtım arkadaşımla oturdum

sonra bi bbaktım ki çıngırak sesi babası kapımıza bırakıp kaçmış

hele arkadaşımın bakışını görseydiniz aha böyle:1shok:

atlattım şükür çok sıkılmış arkadaşım iyi oldu ona daopuyorumnanaktan

Televizyonda bir prof biberon veren kişi annenin kokusunun sindiği bir eşyasıyla örneğin geceliğiyle tutarak vermeyi denesin diyordu..denemediyseniz bir de bunu deneyin derim,umarım işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…