2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay ceyce valla ben olsam kıyamet kopmuştu:kızgın::mymeka:
ne demek ya !!!! bir de vere vere mercimek çorbası gaz yapacaak çocuğa:mymeka:

ben gayet sakin sakin konuşup fırcaladım birde kapıdan içeri girer girmez söyledi.kocişle beraber gelmiştik kocişi zor tuttum kovacaktı kadını evden.k.validemi fırçaladım bende oda kızım ağzımı açmama fırsat vermeden tıkmaya başladı çocuğun ağzına diyo dedim sen necisin ama oda yedi dio o yer dedim ne verirsen yer odedim kuzum akşam gazman gibi evi turlattırdı bize.

feyzacım diyorum ben ya bende ermişlerin sabrı var bunlarıs sayesinde erecem zaten alsanaalsanasmile birde çocuğu sevmeye gelmiş allahtan çocuğa o bakmıyor yoksa evladım onun sayesinde 6 aylıkken yürümeye başlayacak.çook sabırlıyım çook

vallaha ben çok sinirli bi yapım var dün anneme bile bağırdım çok üzüldüm sorada bi an patlıyorum kendime kızıyorum ama kaç kere kaynanam karışınca bağırdım öyle daha çıt diyemiyordu .ne yapcan böyle büyüyecekler biz varken bizim doğrularmılza biz yokken bakan kişi anane-babanne-bakıcı onların doğrulayla derken çocuk ortada neyin doğru olduğunu anlayamadan yetişecek en korktuğum şeyde buu zaten bocalamadan büyütmek ama çalışan anne ve çocuklar hep bu sorunu yaşayacak

valla ceyce peygamber sabrı var demek ki sen de cnm....

onların sayesinde oldu o sabır çok parladım zamandı çok konuştum fırçaladım ama hep bildiklerini okudukları için bende kocaya havale ediyorum o onları güzel fırçalıyor sonuçta ben gelinim o oğulları.

eşimin kardeşi birşeyler istiyordu yolda yemek için ne yapssam o bogazına çok düşkünde:)))

vallaha ben çok sinirli bi yapım var dün anneme bile bağırdım çok üzüldüm sorada bi an patlıyorum kendime kızıyorum ama kaç kere kaynanam karışınca bağırdım öyle daha çıt diyemiyordu .ne yapcan böyle büyüyecekler biz varken bizim doğrularmılza biz yokken bakan kişi anane-babanne-bakıcı onların doğrulayla derken çocuk ortada neyin doğru olduğunu anlayamadan yetişecek en korktuğum şeyde buu zaten bocalamadan büyütmek ama çalışan anne ve çocuklar hep bu sorunu yaşayacak

bizimde dezavantajımız bu feyzacım çalışmamız kendi doğrularımızı gösterememiz bazen çok üzülüyorum bu duruma birde hersabah k.valideme benim kucağımdan gitmek için ona doğru atılıyor ya işte o daha çok üzüyor beni.onunla fazla zaman geçirememek off off. açtın valla kutuyu.

ceyce sende de ne hafıza var bacım yok bu bekar olan evli olan gitmiyor haberi bilem yok:))o eşine çok düşkün bir gun bile ayrı kalamıyolar bunlar napıyosa:))

özel süt artıran yiyecekler.taze beyaz üzüm, dut kurusu,taze sıkılmış havuç suyu,kuru incir,tere izleyemeyen çalışan hatunlar sizin için de yazayım ben. ..

ceyce sende de ne hafıza var bacım yok bu bekar olan evli olan gitmiyor haberi bilem yok:))o eşine çok düşkün bir gun bile ayrı kalamıyolar bunlar napıyosa:))

kızım sendede ne kayın bolluğu var k.validen hiçç boş durmamış anlaşılan bilmiyorumkismile

diğer ay ek gıdaya geççez
elma suyu yoğurt çorba dedi dr. 1 hafta birini bi hafta diğerini ver dedi alışsın dedi
eşim de diyo ki elmayı nerde bulcaz hazır meyve suyu verel,im diyo antika bu adAM

çok hızlıymış kayınvalidem öyleki kaynımın biri ocakta biri aralıkta dogmuş bir yılda iki bebe:))
toplam 4 taneler ya..

bizimde dezavantajımız bu feyzacım çalışmamız kendi doğrularımızı gösterememiz bazen çok üzülüyorum bu duruma birde hersabah k.valideme benim kucağımdan gitmek için ona doğru atılıyor ya işte o daha çok üzüyor beni.onunla fazla zaman geçirememek off off. açtın valla kutuyu.

üff sorma ya düşündükçe kahroluyorum ben zaten .kaynanam 1 ay sonra gelcek hadi annem nazım geçiyor akşamları kızımla ben tek kalıyorum kaynanam hep bizle olcak bakalım nasıl olacak buğlemin tam aklı iyice yetiyor olcak yeni huylar kapacak nasıl yapcaz annem bile diyor babannesi bunu çok gezgiç alıtrr ne ypcaz diye düşün artık

diğer ay ek gıdaya geççez
elma suyu yoğurt çorba dedi dr. 1 hafta birini bi hafta diğerini ver dedi alışsın dedi
eşim de diyo ki elmayı nerde bulcaz hazır meyve suyu verel,im diyo antika bu adAM

neden bulamıyomuş kızım nerde yaşıo senin kocişkaydirigubbakcemile5 ilk haftayı elmayla başla yetişirsiniz elmaya.zaten şeftalı kayısı flnda çıkmaya başladı .

çok hızlıymış kayınvalidem öyleki kaynımın biri ocakta biri aralıkta dogmuş bir yılda iki bebe:))
toplam 4 taneler ya..

aman kız sakın özenme k.validene. bayağı iyi çalışmışlar sempatiksalakcinni

üff sorma ya düşündükçe kahroluyorum ben zaten .kaynanam 1 ay sonra gelcek hadi annem nazım geçiyor akşamları kızımla ben tek kalıyorum kaynanam hep bizle olcak bakalım nasıl olacak buğlemin tam aklı iyice yetiyor olcak yeni huylar kapacak nasıl yapcaz annem bile diyor babannesi bunu çok gezgiç alıtrr ne ypcaz diye düşün artık

mevlam sana sabır versin bende annem gelince çok rahatım sadece keremle ilgileniyorum herşeyimi yapıyor ama k.validem olunca herşeyi ben yapıyorum o sadece çocuğa bakıyor.zor şekerim bizim işimiz çok zor bu çocuklar yarın öbür gün akılları ermeye başlayınca bizi ibnemezler bile

Back
X