Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buğlem sadece anne sütü alıyordu feyzacım normaldir.
eğer sıkıntısı yoksa sorun değil, ama çok aklın kaldıysa doktorunu ara istersen bi.
4 güne kadar normal demişti diye hatırlıyorum bizim dr.muz ama çok zorlanırsa fitil koy rahatlar demişti ben öyle bir durum olunca rahatlasın diye fitil koyuyorum.ama zaten anne sütü aldığı için normal bencede canım
ayy kreşteki personelin biri kızıma bal vermiş bir de limon yalatmış,peki bişey soracağım şimdi nette okuyorum bu sütaşınmı ne bebek sütü varmış 6.aydan 12.aya kadar onu veriyormuş millet çocuğuna şimdi neyapacaz biz süt verecezmi vermeyecezmi ben 1yaşına kadar beklesemde çevremdekiler sağolsun ben görmeden oğlumun ağzına herşeyi sokuyorlar dün zaten sinir oldum eltim oğluma bir kase mercimek çorbası içirmiş birde üstüne çay içirmiş marifet gibi ben eve gelincede bana anlatıyorlar sinirden boğasım geldi onu. bide kızınca nolcak yiyecek hepsini diyorlar ben verdim o yedi diyo bide yaa
cnm geçmiş olsun,klima büyük insanları bile etkiliyor,bebekli odada açmasan,ece beni çok korkuttu kızlar bugün
1 saat önce meyve piresini hazırladım
ilk verdiğim 1-2 kaşığa demir damlattım
her zaman öyle yapıyorum zaten
sonra da normal vermeye başladım
yarıdan fazlasını yemiştiki
birden öğürmeye ve kusmaya başladı
bir de tıkandı
aklım başımdan gitti walla
kustu rahatladı her tarafımız da battı
sonra tekrrar acıktı
emzirdim 5 dk kadar anca emdi
sonra tekrar kustu
ama ilki çok kötüydü çok
üşüttü mü acaba gece kalktığımda üstü açıktı evde klima da çalışıyor
gerçi uzun kollu yatırmıştım ama
valla çayı da bayağı abartmış eltin.
o sütaşın dediğini biliyorum ama ne olduğunu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
ben şu sıralar süt gereken yerlere devam sütünü yani formül mamasını kullanırım ama 8-9 aylık olunca sulandırılmış inek sütüne -mesela pınarın çocuk sütünü sulandırırım- geçerim diye düşünüyorum.
hiç keçi sütü olayına girmem yani.
aa bak silmeye üşendiğim yazdığımı ekleme yapayım bari altına.; kaydirigubbakcemile3
o sütaşın 6-12 ay arası kullanılan sütü benim pınarın çocuk sütü dediğim şeyle aynı olmasın
canım merhaba. ben yoğurt makinesi ile yapıyorum canım. gunluk sütle yapıyorum.
canım neyse kusmuş rahatlamış. gece klimayı çalıştırmıyorsun değil mi?
canım ahhh o çevredekiler yok mu zaten. bir kase mercimek çorbası mı???? ay gaz yapmadı mı? sen bakma onlara dr un ne diyorsa onu yap. bence bebek sütü de druna sormadan verme.
4 güne kadar normal demişti diye hatırlıyorum bizim dr.muz ama çok zorlanırsa fitil koy rahatlar demişti ben öyle bir durum olunca rahatlasın diye fitil koyuyorum.ama zaten anne sütü aldığı için normal bencede canım
hıı ozaman ben gene ilk etapda annecimden fırca yememek için yarın bir deneyeyim mayalamayı.günlük süt dediğin ne oluyor canım? biz dr.dediğinden dışarı çıkmıyoruz millet yokluğumdan istifade mercimek çorbası fln veriyor birde içindeki soğan azdı diyolar ayy aklıma geldi gene boğasım geldi kerem akşam gazman gibiydi zaten yavrum ıkındıkca onlar gülüyo şuna bak şuna diyolar sizce neden ıkınıyor dedim mamadandır diyolar beğenmese çıkartırdı çorbayı diyolar mevlam bana sabır versin birde bunlar okumuş insanlar yani.
ayy kreşteki personelin biri kızıma bal vermiş bir de limon yalatmış,
bir de bana diyor limonu curk curk emdi diye,geçen gün biri de su vermiş,
ben de dedim bal bebeklere zararlı 1 yaşına kadar verilmemesi gerekiyor diye,
ben anne sütünden başka bişey vermiyorum su dahi vermedim hiç dedim,
umarım kulak ardı etmezler,çok kızdım ya,ben o kadar esirgiyorum,bir de geçen ben su bile vermiyorum dediğimde biri bilmem kim kızına 2 aylıkken kurumun yemeklerinden yediriyordu,et bile veriyordu diyor banane onlardan yaakötükedihüso
cnm geçmiş olsun,klima büyük insanları bile etkiliyor,bebekli odada açmasan,
bu arada ben kaç gündür dviti vermeyi unutuyorum sen yazınca hatırladımbilmiyorumkismile
ayy ceyce sinir oldum ben bile hala emziryorum diye ne mercimek ne fasulye hiçbişey yemiyor onlar nasıl verirler ya iyi sabretmişisn canım ben olsam kıyamet kopmuşklava:tu
feyzacım dün ece de tam tamına 4.gününde yaptı kakasını....ama bir yaptıkisempatiksalakcinni:bbo:
ben hiçbişey yapmadım yapması için....
zaten eceye de sıkıntı vermiyordu.....