2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özel süt artıran yiyecekler.taze beyaz üzüm, dut kurusu,taze sıkılmış havuç suyu,kuru incir,tere izleyemeyen çalışan hatunlar sizin için de yazayım ben. ..

ben keyif için aşure yeyin demiyorum bnde çok süt yaptı içine incir-dut kususu-kayısı fındık vs koyun yeyin kase kase bak nasıl süt oluyor ben işe başladım başlayalı yemiyorum evde olmadığım için

hee belli belli adamın bir kızı olmuş yere göğe sığdıramıyor ne kıymetli kızı var .ah birde oğlu olsaymış tutup şeyini koparacakmışlülülülülülü

ben oğlum olsun istiyordum dr. cinsiyeti kız deyince dünya başıma yıkılmıştı
eşim nerdeyse zil takıp oynayacaktı
çıktık dr.dan ohh canıma değsin kızım olcak bak dedi
en çok beni sevcek seni sevmeycek dedi
o gün gıcık kaptım heral herifealsanaalsanasmile

mevlam sana sabır versin bende annem gelince çok rahatım sadece keremle ilgileniyorum herşeyimi yapıyor ama k.validem olunca herşeyi ben yapıyorum o sadece çocuğa bakıyor.zor şekerim bizim işimiz çok zor bu çocuklar yarın öbür gün akılları ermeye başlayınca bizi ibnemezler bile

dinlemeyecekleri kesin çünkü onlar nazına gitcek gizli gizli yapcaklar yine yapcaklar bu çocukların hoşuna gitcek biz yapma dedikçe yapcaklar

çalışanlara allah yardım etsin zor valla.ben o nedenle hiç çalışan anne olmak istememiştim..

ibrahim saraçoğlunu kaçırdım,yemekteydim,
zerrin özer ne kadar zayıflamış öyle

ben oğlum olsun istiyordum dr. cinsiyeti kız deyince dünya başıma yıkılmıştı
eşim nerdeyse zil takıp oynayacaktı
çıktık dr.dan ohh canıma değsin kızım olcak bak dedi
en çok beni sevcek seni sevmeycek dedi
o gün gıcık kaptım heral herifealsanaalsanasmile

vay hain koca neyi düşünmüş hemen.alsanaalsanasmile

dinlemeyecekleri kesin çünkü onlar nazına gitcek gizli gizli yapcaklar yine yapcaklar bu çocukların hoşuna gitcek biz yapma dedikçe yapcaklar

olacağı o zaten canım onlar herzaman 1-0 önde olacaklar bize göre.

çalışanlara allah yardım etsin zor valla.ben o nedenle hiç çalışan anne olmak istememiştim..

amin canım amin mevlam bol bol sabır versin bize.en iyisini yapıosun canım boşver calışma çalışsın koca.kötükedihüso

fatma zehra sağol paylaşımın için bunları uygulucam inş.
hem artık sıpılişler büyüdüler daha çok süte ihtiyaçları olacak..

ibrahim saraçoğlunu kaçırdım,yemekteydim,
zerrin özer ne kadar zayıflamış öyle

nasıl zayıflamış kız? bende diyete girdiğim günden beri bir gram vermedim birde üstüne üstlük facede bütün yemek sayfalarına katıldım daha çook iştahım açıldı gitti yauv neyapacam nasıl kilo verecem eğer bu yaz tatile gitsek sıkı rejime girerdimde nasıl olsa tatile fln gittiğimde yok deyip saldım iyicene.korkum ruslarla vizede kalktı ülkem rus karısıyla dolacak ya koca giderse elden bilmiyorumkismile yularını iyi sıkmam lazım kocanın :oklava:

dün doktora gittik aylık kontrole, su verme meselesini sordum havalar ısındı falan dedim gerek yok diyor hala ben konuyu uzatınca çok vermek istersen emzirdikten sonra ver ve 4 su markası verdi Pınar Madran-Erikli-Nestle diğeri aklımda kalmadı başka marka su verme içerikleri bilinmiyor dedi aklınızda olsun kızlar...
biz 4 aylık olduk ama ek gıda birşey vermiyor halen dr. ben 15 gün sonra işe başlayacağımı söyledim sütünü sağ bırak 1 ay bakalım gidişata dedi...

nasıl zayıflamış kız? bende diyete girdiğim günden beri bir gram vermedim birde üstüne üstlük facede bütün yemek sayfalarına katıldım daha çook iştahım açıldı gitti yauv neyapacam nasıl kilo verecem eğer bu yaz tatile gitsek sıkı rejime girerdimde nasıl olsa tatile fln gittiğimde yok deyip saldım iyicene.korkum ruslarla vizede kalktı ülkem rus karısıyla dolacak ya koca giderse elden bilmiyorumkismile yularını iyi sıkmam lazım kocanın :oklava:

valla bilmiyom cnm nasıl verdiğini programın sonunda gördüm sadece,
sen o yemek sayfalarına fazla bakma cnm,insanın iştahını açıyo onlar,
ben de bir ara oktay ustayı izliyordum hergün,yaptıklarını canım istii diye bıraktım..
cnm rus mus hikaye iş cilvede bitiyoraklinialirimsmile

dün doktora gittik aylık kontrole, su verme meselesini sordum havalar ısındı falan dedim gerek yok diyor hala ben konuyu uzatınca çok vermek istersen emzirdikten sonra ver ve 4 su markası verdi Pınar Madran-Erikli-Nestle diğeri aklımda kalmadı başka marka su verme içerikleri bilinmiyor dedi aklınızda olsun kızlar...
biz 4 aylık olduk ama ek gıda birşey vermiyor halen dr. ben 15 gün sonra işe başlayacağımı söyledim sütünü sağ bırak 1 ay bakalım gidişata dedi...

ben de su vermeye başlamadım henüz,
biz hamidiye alıyoruz o olmazmı ki acep..

senin doktorda bayağı alem birisiymiş çocuğun içimi yansın susarsa eğer ben erikli kullanıyorum ama zaten suyu kaynatıp soğutup veriyorum.bence marka farketmez. sütünü sağ bırak ne alaka kızım arada emzirmeyecenmi bebişini yetecekmi yetmeyecekmi diye 1 aymı bekleyecek

evi süpürdüm banyoyu cifledim çamaşır bulaşık makinalarını çalıştırdım:)salı gunu kuzenim geliyor bi haftalıgına gezi planı yapmış ada pier lotti eminönü ortaköy ohhh.bebeyle inş gezebiliriz.

bir arkadaşım su firmaıdsnda çalışıyordu en iyi analiz veren degerleri iyi olan su sırma demişti ben onu alıyorum.hamişken su kokuyordu 10 tane marka degiştirdim ama sırmaya döndüm sonra limon sıkıp içiyodum suyu hay allahıkm ne gunlerdi ya.

sağolun kızlar o zaman bu sıcaklık yeter...

sağ bırak derken sadece anne sütü ben yaklaşık 11 saat göremeyeceğim oğluşu 4 defa 100 cc yokluğumda alması gerekiyormuş ek bişey verdirmiyor şu anda tabi ben işe başladıktan 15 gün sonra kontrolümüz var o zaman durumlar değişebilir4

anne sütü yeterince su ihtiyacını karşılıyormuş ama ben zaten bir kaç gündür bir kaç kaşık vermiştim su... marka verdi çünkü bunların içindeki mineralleri oranları biliyoruz dedi

Back
X