bocuk olsamı iyi olmamasımı yanlızmısın kimse yokmu yanında
selam kızlar
nasılsınız
böcük gebelik şekeri mi var sende
üzüldüm öyle diyince
doğumdan sonra inşallah hepsinden bolca yersin
karnıbahar kızartırsan üzerine sarımsaklı yogurt yap bana bu yazdıgım yemeklerin hepsi yasak benim yerimede yee olurmu
iyiyim canım sen nasılsın tatlı bişeyler yeme imkanın varsa ye hareket etsin hareket ederse belki yer değiştirir sende rahatlamış olursun
dün gece starda korku filmi izledim korka korka bebeyimde tırstı heralde hiç hareket etmedi sabah kalktığımda hareket etmeye başladı evdede yanlızdık çok korktum aslında hiç korkmam ama bu sefer niye korktuysam anlayamadım
Günaydın herkese nasılınız ?benim karnımda sertleşme oluyor dogum yaklaştıkça bu kasilmalar normal yani bu gece banada kramp girdi offf çok fena biseymisss koc doğuruyorum sandı ile bir çığlık armişim ki:)
naber tombalaklar.
biz hastaneden çıktık
facebooka gruba kızımın fotoğrafını koydum.
ocak bebekleri gelmeye başladılar topiğine de bişeyler yazdım.
Bu arada hepinize günaydın teyzoşlarrropuyorumnanaktan
aynen ya 3-4 gündür surat yapıyodum unuttum niye yaptığımı soruyo 3-4 gündür neyin var diye cevap veremiyorum ya offff düzelir düzelmesinede kırgınlık oluyo boş yere dur bakalım nolcam şekercim
siz ne durumdsınız düzeldinizmi
yetmez mi cnm tabiki de yeter.....kaydirigubbakcemile2
bu gece hiç uyumadım...
kızım içerde kıpır kıpır...
doğunca da böyle olacaksa yandık ...sositososito
neyse hele bir doğsun da...
bu arada bugün bzm evlilik yıldönümümüz...zemuszemus
kızlar julıdemı doğum yaptı onun nasıl oldu acaba .
bayagı doğum olmus ben yokken benıımde bu cuma olacak inş...
Merhaba kislar,
Burada sabah erken henuz saat 8:30. Disarda oole bi kar var ki goz gozu gormuyoo. Her yer de kar olmus. Evin onunde bi nehir var o nehir donmus idi, simdi ustune bi de kar yagmis bembeyaz olmus:) Manzara muhtesem, izlemek sahane...
Ama bi yandan da, hadi boyle bi gunde doktora gitmem gerekirse diye korktum akannehir Bi de annecim gelecek yanima, ayy onun gelisine felan denk gekirse napariz. Aktarmali ucusu var, kadincagiz mahsur kalir havaalaninda bi kac gun Allah korusun.
benim için en kolay yemek kurufasulye,nohut,barbunya
akşamdanda ıslatmıyorum kahvaltıdan sonra bir taşım kaynatıyorum
akşam üstü de at düdüklüye 40 dk da hazır
benim için en kolay yemek kurufasulye,nohut,barbunya
akşamdanda ıslatmıyorum kahvaltıdan sonra bir taşım kaynatıyorum
akşam üstü de at düdüklüye 40 dk da hazır
yaaaa bunlar niye yasak hamur işi falan tamamda.sebze sonuçta sen ne yiyosun bocukcum?ciddi soruyorum öle herşey zararlımı şekeri olana
bencede en kolay yemek ben bunların hepsini dudüklüde haşlayıp birer pişirimlik poşetlere koyup buzluga atıyorum senin kadar ugraşmıyorum ozaman
neyse ya seninki zorunlu diyetbeyaz un yasak kızartma yasak
sebze yiyiyorum
off kızlar yaa canım sıkılıyor...
off kızlar yaa canım sıkılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?