2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kislar,
Burada sabah erken henuz saat 8:30. Disarda oole bi kar var ki goz gozu gormuyoo. Her yer de kar olmus. Evin onunde bi nehir var o nehir donmus idi, simdi ustune bi de kar yagmis bembeyaz olmus:) Manzara muhtesem, izlemek sahane...

Ama bi yandan da, hadi boyle bi gunde doktora gitmem gerekirse diye korktum akannehir Bi de annecim gelecek yanima, ayy onun gelisine felan denk gekirse napariz. Aktarmali ucusu var, kadincagiz mahsur kalir havaalaninda bi kac gun Allah korusun.

selam kızlar
nasılsınız
böcük gebelik şekeri mi var sende
üzüldüm öyle diyince
doğumdan sonra inşallah hepsinden bolca yersin

benim için en kolay yemek kurufasulye,nohut,barbunya
akşamdanda ıslatmıyorum kahvaltıdan sonra bir taşım kaynatıyorum
akşam üstü de at düdüklüye 40 dk da hazır

selam kızlar
nasılsınız
böcük gebelik şekeri mi var sende
üzüldüm öyle diyince
doğumdan sonra inşallah hepsinden bolca yersin

evet canım inşallah dogumdan sonra yerim
top,kte bir kac kişide daha var ve canımız cekiyor yiyemiyoruz diye bütün arkadaşlarla yazın anlaşmıştık yeni arkadaşlar bu kuralu bozduyor bende uydum onlara
beni hamur işleri ve tatlılar okudugum an kıriz gecirtiriyor

karnıbahar kızartırsan üzerine sarımsaklı yogurt yap bana bu yazdıgım yemeklerin hepsi yasak benim yerimede yee olurmu

yaaaa bunlar niye yasak hamur işi falan tamamda.sebze sonuçta sen ne yiyosun bocukcum?ciddi soruyorum öle herşey zararlımı şekeri olana

iyiyim canım sen nasılsın tatlı bişeyler yeme imkanın varsa ye hareket etsin hareket ederse belki yer değiştirir sende rahatlamış olursun

canımcım hareket edıyor dıkıyo popoyu ne yapıyorsa ıcerıde anlamıyorum kı!!!

dün gece starda korku filmi izledim korka korka bebeyimde tırstı heralde hiç hareket etmedi sabah kalktığımda hareket etmeye başladı evdede yanlızdık çok korktum aslında hiç korkmam ama bu sefer niye korktuysam anlayamadım

canım yaa sen de benım gıbısın fılm ızledık bıgun bebek hareket etmedı agladım gece esım sınır oldu hatta.. korkuyo heralde bebekler sesten fılan uzulme olmaz bırsey..
duygularımız cok karısık ondan korkmussundur..

Günaydın herkese nasılınız ?benim karnımda sertleşme oluyor dogum yaklaştıkça bu kasilmalar normal yani bu gece banada kramp girdi offf çok fena biseymisss koc doğuruyorum sandı ile bir çığlık armişim ki:)

aynen canım aksamdan berı kasılmalar sertlesmeler yakınlastık artık :))

naber tombalaklar.
biz hastaneden çıktık
facebooka gruba kızımın fotoğrafını koydum.
ocak bebekleri gelmeye başladılar topiğine de bişeyler yazdım.

hee dogurdun tabıı bıze tombalak de sımdı aşkolsuuun ahahhaa..
yaww cok tatlı maşallah yaa ben dayanamıyorum artıkkk ozendırmeyın
Allah nazardan saklasın canım..

Bu arada hepinize günaydın teyzoşlarrropuyorumnanaktan

selam canım nasılsın?

aynen ya 3-4 gündür surat yapıyodum unuttum niye yaptığımı soruyo 3-4 gündür neyin var diye cevap veremiyorum ya offff düzelir düzelmesinede kırgınlık oluyo boş yere dur bakalım nolcam şekercim
siz ne durumdsınız düzeldinizmi

kızım cok cektırdın su kocana
ben boyle yapsam var ya!!
bes dk da unutuyorum herseyı huyum kotu..
bırak 3-4 gunu balık hafızası var bende nıye kızdıgımı bıle unuturum hep..
sen azıcık sırınlık yap aksama bırsey kalmaz..
yetmez mi cnm tabiki de yeter.....kaydirigubbakcemile2
bu gece hiç uyumadım...
kızım içerde kıpır kıpır...
doğunca da böyle olacaksa yandık ...sositososito
neyse hele bir doğsun da...
bu arada bugün bzm evlilik yıldönümümüz...zemuszemus

canım nıce senelere bebısıne de maşallah ıyıdır kıpırdanması canım maşallah..
kızlar julıdemı doğum yaptı onun nasıl oldu acaba .
bayagı doğum olmus ben yokken benıımde bu cuma olacak inş...

hayırlısı olsun canım hakkınızda klay bır dogum gecırırsın ınşallah..
guzel haberlerle ve resımlerle beklerız cumadan sonra canım..

Merhaba kislar,
Burada sabah erken henuz saat 8:30. Disarda oole bi kar var ki goz gozu gormuyoo. Her yer de kar olmus. Evin onunde bi nehir var o nehir donmus idi, simdi ustune bi de kar yagmis bembeyaz olmus:) Manzara muhtesem, izlemek sahane...

Ama bi yandan da, hadi boyle bi gunde doktora gitmem gerekirse diye korktum akannehir Bi de annecim gelecek yanima, ayy onun gelisine felan denk gekirse napariz. Aktarmali ucusu var, kadincagiz mahsur kalir havaalaninda bi kac gun Allah korusun.

endişelenme canım ya pozitif düşün

bencede en kolay yemek ben bunların hepsini dudüklüde haşlayıp birer pişirimlik poşetlere koyup buzluga atıyorum senin kadar ugraşmıyorum ozaman

geçewn kuru fasulye yi bende ıslatmadım sonuç hüsran pişmedi daşşşş gibi oldu hemde düdüklüde 40 dkkayı geçmişti.dışardan yedik.ertesi gün ıslatıp yaptım düdüklüde 10 dkkada dagıldı bile

demetcim fasülyen iyi deyilmiş demekki iyi olsa pişerdi ama ben her halukarda ıslatıyom fasulyem iyi ıslatmadanda pişiyo yarımsaatte

hııı tamam o zaman.bi an sebze bile yasak zannettim de.az daha sabır canım dogumdan sonra yersin ama ölçülü tabi.üzülüyorum ya inş. sonrasında bi problem yaşamazsın.

Back
X