2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım 4 gun önce 4. ayımızı bıtırıdık. her yedıgınde kusmuyor, daha dogrusu akabınde uyursa kusmuyor, uyanık oyalanıyorsa kesın kusuyor ama cok ama az, sıklıkla cok kusuyor tabii.. :(( gavısconda kullandım bı dönem fayda etmedı reflü için olan mamadan kullandık banamısın demedı.. ne bılım ek besınlere gecınce halımız nıce olcak kım bılır?

nur hala kusuyor iki gün önce misafir vardı adamın üstüne 2 kere kustu
dün dr.un muayene yatağına kustu gaviscon falan vermiyorum dr. da geçer diyo ya elimde kocaman pamuklu bezle geziyom kusacağını anlayınca tutuyom ağzına
bi de cadılaştı topiğin en yaramazı oldu canıma okuyo 2 dk. ayrılamıyom başıyo çığırtyı
bazen tuvalete bile gidemiyom gece uykusu sorunlu cadının uyumayı reddediyo

hişt kız hoya litfen topiğin en yaramazı benim oğlum adam biraz önce gözümün önünd anakucağında düşecekti az daha yav bu daha 4 aylık değilmi yavv ne dönmesi bu dana dönii bide şimdi benim oğlum kaç aylık diyiverin bakem bana biri dii 4 biri dii 5 kafam karıştı ocak 4te doğdu
oferrta 4 ayda kaşık maması var pirinç unu bana bi arkadaş dedi ben sadece bi seferyaptım ama ben kaşıkla değil hazır biberon maması gibi sulu yaptım çağan yedi ama dahavermiyom babamız kıziyo zaten kilolu virme dedi şimdilik günde 10 çay kaşığı meyve püresi veriyom onuda hep hazır verdim karışık olan kavanozdakileri çok sevdi muzluyu vermedim daha zaten zor yapii diye benden bukadaa umarım yardımcı olmuşumdur oferta

hante bende senle aynı dertten muzdaribim canım benımkıde emsin 5 dakıka sonra hemen kusuyo.bi çözüm bulamadım.

senin oğlun en gazman he he

ivet ivet hem gazman hemide en yaramaz kızım sen öğretmensin benim bebem kaç aylıkd e hele baa bakem ocak 4te doğdu biri baa sölesin benim azman çağan kaç aylık ollmuş öğretmenim sende bilürsünbenimmatematiğiğm durdu bütün gece uyumadım zatiii cevap istiyom

nur hala kusuyor iki gün önce misafir vardı adamın üstüne 2 kere kustu
dün dr.un muayene yatağına kustu gaviscon falan vermiyorum dr. da geçer diyo ya elimde kocaman pamuklu bezle geziyom kusacağını anlayınca tutuyom ağzına
bi de cadılaştı topiğin en yaramazı oldu canıma okuyo 2 dk. ayrılamıyom başıyo çığırtyı
bazen tuvalete bile gidemiyom gece uykusu sorunlu cadının uyumayı reddediyo

walla artık tum bebişler yalnız kalmayı reddedıyor herlade. karnıda doysa uykusunuda almış olsa besıgınde tek basına durmuyo basıyo yaygarayı ... napalım en buuk derdımız bu ossun...

hante bende senle aynı dertten muzdaribim canım benımkıde emsin 5 dakıka sonra hemen kusuyo.bi çözüm bulamadım.
bende bulamadım valla. ne denedıysem yok. ıster 3 saat dık tut yok gene yok yani. cok mok emmesınden de degıl bazıları ıste fazlasını kusuyordur merak etme dıyorlar ama öylede degıl bı gıdımda emse cıkartmayı basarabılıyo velet. tek avuntum bu kusmaların kılomuza cok yansımaması. dr da gececek kılo kontrolu normal duzeydeyse dert etme dedı ama keske olmasa tabi...yıne de buna da sukur cnm. sızın kılonuzu etkıleyecek duzeyde mı ??CADIARZU

ivet ivet hem gazman hemide en yaramaz kızım sen öğretmensin benim bebem kaç aylıkd e hele baa bakem ocak 4te doğdu biri baa sölesin benim azman çağan kaç aylık ollmuş öğretmenim sende bilürsünbenimmatematiğiğm durdu bütün gece uyumadım zatiii cevap istiyom

4 ay bıtmıs 5 ayından 11 gun gecırmıs yani 4 ay 11 gun... söylerken 5. ayın ıcındeyız dıyom ben böle olunca :)

slm kızlar nasılsınız
mama sandalyesi almaya çıkacağız ama yağmur bastırdı
dinsin diye bekliyoruz

cadı çağan 4,5 aylık sayılır.

bebelac'ın sütlü pirinçli kaşık maması var
ben 1 kez yaptım ece sevdi
ama evde yapmayı düşünüyorum artık

benim gız 5. ayını bitirdi 6. ayın içinde seninki de 5. ayın içinde heral gafam basmaz bu hesaplars

bu çocuğun biberona karşı bir alerjisi var galiba uzaktan görünce basıyor çığlığı pazartesi işe başlıyorum oyyy oyyy ne etcem ben aç kalacak diye korkuyorum annem ben hallederim kafana takma diyor ama birde şu kaşık mamalardan alıp deneyelim bari napalım.inşallah yer.

günaydın kızlarr..casgı geçmiş olsun ogluşuna..4 ay 11 gunluk diyorum ben aynı gun dogdular ayrisle çagan.kozalak familyası dediydim.çam agacında oluyorya kozalak işte onlardan:)
oferta kaşık mamalar var canım sıkma canını alışır inş.olmadı kaşıkla bi şekilde yiyecek aç kalacak degilya gun boyu pes eder yakında:)
feyza nasılsın canım
ruzgar bende fatihe gitmek istiyorum ama hava kapalı nere gitsem oyyyyy..

günaydın kızlarr..casgı geçmiş olsun ogluşuna..4 ay 11 gunluk diyorum ben aynı gun dogdular ayrisle çagan.kozalak familyası dediydim.çam agacında oluyorya kozalak işte onlardan:)
oferta kaşık mamalar var canım sıkma canını alışır inş.olmadı kaşıkla bi şekilde yiyecek aç kalacak degilya gun boyu pes eder yakında:)
feyza nasılsın canım
ruzgar bende fatihe gitmek istiyorum ama hava kapalı nere gitsem oyyyyy..

heee kız biz senle aynı gündemi kesüldük aneemmm unutmuşum ben bende öle diyom bazıları diyo yok 5 aylık sen ufak diyon bebeye diyee bi soram bakam dedim kozalak familyasına gece gece çok güldüm emme tabii ben gülerken sende pireler dans eddiyodu eminim

kız hoya seni kim öğretmen yaptı delikafaduldenalsanaalsanasmile

slm kızlar nasılsınız
mama sandalyesi almaya çıkacağız ama yağmur bastırdı
dinsin diye bekliyoruz

cadı çağan 4,5 aylık sayılır.
mercii gözüm
bu çocuğun biberona karşı bir alerjisi var galiba uzaktan görünce basıyor çığlığı pazartesi işe başlıyorum oyyy oyyy ne etcem ben aç kalacak diye korkuyorum annem ben hallederim kafana takma diyor ama birde şu kaşık mamalardan alıp deneyelim bari napalım.inşallah yer.

canımcım takma kafana yemesse yemesin dünyanın sonu değilya biberonla yemese kaşıkla yer aç kalsında hele bi herşeyi yer sen takma kafana rabbim verir kolyalığını

kıskandın demi öğretmenliğimi
kaç yıl öğretmenlik eğitimi aldım kimse bana yaş hesaplamayı öğretmedi
benb zati türkçe öğretmeniyim aga

Back
X