2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya turkçe ögretmeni oldugun çok belli:))))bu nasıl yazmaktır duzgun yaz bakem...
yazın memlekete arabayla gidersem söz ugrarım sana..

oyy benim gız 6. ayın içinsde değil mi benim gız ne kadanlık yavvvvsempatiksalakcinni

şimdi doğum tarihini al bugünki günden doğum tarihini çıkar sonra kalnaları topla üstünede bi 10 gün ekle sora 20 gün çıkar yaşı ortaya çıkarsempatiksalakcinni
hacı sen ne zaman başlıcan işe sen başlayınca işe kim bakcek nura benim kociş bana diyoki sen çalışsan 1 milyarda vesen birine çağan bakan olmaz diyokafamçokkarıştı:tomato:

şimdi doğum tarihini al bugünki günden doğum tarihini çıkar sonra kalnaları topla üstünede bi 10 gün ekle sora 20 gün çıkar yaşı ortaya çıkarsempatiksalakcinni
hacı sen ne zaman başlıcan işe sen başlayınca işe kim bakcek nura benim kociş bana diyoki sen çalışsan 1 milyarda vesen birine çağan bakan olmaz diyokafamçokkarıştı:tomato:

hacı gafamı garıştırma
heç bişley annamadım gafam döndü okurkene ruhum daraldı
ben eylülde başlarım işe nura da ayarladım bakıcı komşum bakarım dedi
o bakmazsa başka birini bulurum

sen nerde çalışcan gı
sen o 1 milyarı bana ver bak nası bakıyom çağana

ecrşin okulda öğretmenim kkde gonyalı he he

bende bulamadım valla. ne denedıysem yok. ıster 3 saat dık tut yok gene yok yani. cok mok emmesınden de degıl bazıları ıste fazlasını kusuyordur merak etme dıyorlar ama öylede degıl bı gıdımda emse cıkartmayı basarabılıyo velet. tek avuntum bu kusmaların kılomuza cok yansımaması. dr da gececek kılo kontrolu normal duzeydeyse dert etme dedı ama keske olmasa tabi...yıne de buna da sukur cnm. sızın kılonuzu etkıleyecek duzeyde mı ??CADIARZU[/QUOTE]

yok canımallaha şükür kilo alımımız normal bakalım bu ay ne oldu gelişimimiz..

kızlar sonunda yaptım ecrinin ıslak kurabiyesini pişiyo fırında bakalım nasıl olacak..

fatma afiyet olsun canım...istersen sütü 1 buçuk bardak koy artıyor çunku...birde fırından çıkıp tam sogumadan ılıkken batır daha iyi çekiyor içine..

slm kızlar dün akşam misafirlerimiz vardı çoluk çocuk kalabalıklardı baya benim kızda bi ağlamalar sormayın bide çocuklar başına üşüşüyor bebek bebek diye sinir oldum valla ter boşaldı resmen nazarmı değdi yoksa bebekler kalabalığı sevmiyorlarmı anlamadım sizinkilerde yapıyorlarmı böyle?

feyzacım benim kızımın adıda buğlem...bu buğlemler çok şeker oluyorlar herhalde:))

hacı gafamı garıştırma
heç bişley annamadım gafam döndü okurkene ruhum daraldı
ben eylülde başlarım işe nura da ayarladım bakıcı komşum bakarım dedi
o bakmazsa başka birini bulurum

sen nerde çalışcan gı
sen o 1 milyarı bana ver bak nası bakıyom çağana

ecrşin okulda öğretmenim kkde gonyalı he he

kız çağana bakacak bulam iş bulurum ben çevrem geniş benim emme herif çalıştırmii ben 2 sene çalıştım karı sen beni mehsimiyon ben çalışırsam çenem hiç kapanmazmış ay çok yoruldum puff anam bana yardım et bende çalışıyom dermişim dırdırım vırvırım bitmezmişsırnaşık şey haklı sanırsam:oklava:

kız çağana bakacak bulam iş bulurum ben çevrem geniş benim emme herif çalıştırmii ben 2 sene çalıştım karı sen beni mehsimiyon ben çalışırsam çenem hiç kapanmazmış ay çok yoruldum puff anam bana yardım et bende çalışıyom dermişim dırdırım vırvırım bitmezmişsırnaşık şey haklı sanırsam:oklava:

haklı adam boşver çalışma şimdi zaten yönetim sende para sende biliyom ben

slm kızlar dün akşam misafirlerimiz vardı çoluk çocuk kalabalıklardı baya benim kızda bi ağlamalar sormayın bide çocuklar başına üşüşüyor bebek bebek diye sinir oldum valla ter boşaldı resmen nazarmı değdi yoksa bebekler kalabalığı sevmiyorlarmı anlamadım sizinkilerde yapıyorlarmı böyle?

dionea nur da öyleydi şimdi deliriyo misafiri görünce kıpırdanıp duruyo üstlerine kusuyo he he
hoşgeldin

dione bebekelr kalabalıgı semiyor gerçektne benimkide hemen üst dudak büzülüp aglama pozisyonu alıyor:))aydının neresindesin..

dionea nur da öyleydi şimdi deliriyo misafiri görünce kıpırdanıp duruyo üstlerine kusuyo he he
hoşgeldin

hoşbulduk cnm ayyyy valla kussa bizimki öyle numaralar bilmiyoruz daha nurla bi tanışmamız lazım :))yavruma ter basıyor ben ondan daha çok terliyorum düzeni değişiyor çocuğun yaa ama nereye kadar kapatacağız illa alışması lazım kalabalığa...fanusada kapatamamki...

dione bebekelr kalabalıgı semiyor gerçektne benimkide hemen üst dudak büzülüp aglama pozisyonu alıyor:))aydının neresindesin..

aynen cnm dudak hemen büzülüyor çok nazlı olcak bu kızlar çoookk...bozdoğan ilçesindeyim cnm biliyormusun aydını?

slm kızlar nasılsınız
diona daha önce konuşmuştuk galiba ben yenipazarda okudum çok yakın bozdoğanla ama hiç gitmedim çok özledim aydını yaaa

didime gelmiştim orayı biliyorum sadece..

yazlığımız var ordada cnm genelde yazları didimde oluyoruz...

belki hatırlıyorsunuzdur arkadaşlar hamileliğimin 7. ayında babamı kaybettim benim için çok zorlu bir süreçti...kızım olmasa bu kadar çabuk toparlayamazdım herhalde kendimi...

slm kızlar nasılsınız
diona daha önce konuşmuştuk galiba ben yenipazarda okudum çok yakın bozdoğanla ama hiç gitmedim çok özledim aydını yaaa

evet cnm konuşmuştuk daha önce ama ben bayadır giremiyordum siteye ...yanipazar çok güzeldir...aydına çok sık gidiyorum hep yenipazardan geçiyoruz selamını söylerim:)))

evet cnm konuşmuştuk daha önce ama ben bayadır giremiyordum siteye ...yanipazar çok güzeldir...aydına çok sık gidiyorum hep yenipazardan geçiyoruz selamını söylerim:)))

evet ya küçüktür ama güzeldir geçerken hem selamımı söyle hemde pide ye benim için özellikle tahinliopuyorumnanaktan

evet ya küçüktür ama güzeldir geçerken hem selamımı söyle hemde pide ye benim için özellikle tahinliopuyorumnanaktan

bozdoğanda pide yee yenipazarda yee ohhh nasıl vereyim bu tahinli pide kilolarını bide onu de hele:))

Back
X