Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy benim gız 6. ayın içinsde değil mi benim gız ne kadanlık yavvvvsempatiksalakcinni
şimdi doğum tarihini al bugünki günden doğum tarihini çıkar sonra kalnaları topla üstünede bi 10 gün ekle sora 20 gün çıkar yaşı ortaya çıkarsempatiksalakcinni
hacı sen ne zaman başlıcan işe sen başlayınca işe kim bakcek nura benim kociş bana diyoki sen çalışsan 1 milyarda vesen birine çağan bakan olmaz diyokafamçokkarıştı:tomato:
hacı gafamı garıştırma
heç bişley annamadım gafam döndü okurkene ruhum daraldı
ben eylülde başlarım işe nura da ayarladım bakıcı komşum bakarım dedi
o bakmazsa başka birini bulurum
sen nerde çalışcan gı
sen o 1 milyarı bana ver bak nası bakıyom çağana
ecrşin okulda öğretmenim kkde gonyalı he he
kız çağana bakacak bulam iş bulurum ben çevrem geniş benim emme herif çalıştırmii ben 2 sene çalıştım karı sen beni mehsimiyon ben çalışırsam çenem hiç kapanmazmış ay çok yoruldum puff anam bana yardım et bende çalışıyom dermişim dırdırım vırvırım bitmezmişsırnaşık şey haklı sanırsamklava:
kız çağana bakacak bulam iş bulurum ben çevrem geniş benim emme herif çalıştırmii ben 2 sene çalıştım karı sen beni mehsimiyon ben çalışırsam çenem hiç kapanmazmış ay çok yoruldum puff anam bana yardım et bende çalışıyom dermişim dırdırım vırvırım bitmezmişsırnaşık şey haklı sanırsamklava:
slm kızlar dün akşam misafirlerimiz vardı çoluk çocuk kalabalıklardı baya benim kızda bi ağlamalar sormayın bide çocuklar başına üşüşüyor bebek bebek diye sinir oldum valla ter boşaldı resmen nazarmı değdi yoksa bebekler kalabalığı sevmiyorlarmı anlamadım sizinkilerde yapıyorlarmı böyle?
dionea nur da öyleydi şimdi deliriyo misafiri görünce kıpırdanıp duruyo üstlerine kusuyo he he
hoşgeldin
dione bebekelr kalabalıgı semiyor gerçektne benimkide hemen üst dudak büzülüp aglama pozisyonu alıyor:))aydının neresindesin..
didime gelmiştim orayı biliyorum sadece..
slm kızlar nasılsınız
diona daha önce konuşmuştuk galiba ben yenipazarda okudum çok yakın bozdoğanla ama hiç gitmedim çok özledim aydını yaaa
evet cnm konuşmuştuk daha önce ama ben bayadır giremiyordum siteye ...yanipazar çok güzeldir...aydına çok sık gidiyorum hep yenipazardan geçiyoruz selamını söylerim:)))
evet ya küçüktür ama güzeldir geçerken hem selamımı söyle hemde pide ye benim için özellikle tahinliopuyorumnanaktan