2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bozdoğanda pide yee yenipazarda yee ohhh nasıl vereyim bu tahinli pide kilolarını bide onu de hele:))

kelin ilacı olsa kendi başına sürer şekerim mafoldumben12 kg vermem lazım yazın tatile gidicez 2aydır haftanın 3 günü spora gidiyorum vere vere 2 kg vermişim

huşgedlin juli hoşgeldin esra ulen şu topiğe bi sendir girerim bi allahın kulu baa hoşgeldin demedi kocamdan ilgi bulamadım bugün size darıyom

hosbulduk esra
demirim nasıl
salı kusadasına geliyom bulusalım birgün :1hug:

cadı nediyon
bende küsüm topiğe kaçtır geliyom selam diyom kimse bağa yazmıyo
cok küstüm ağladım bilem:sinifsinif:

yani cadı bu durumda hoya 1 milyarda verse nuru kimse bakmaz hee:)))))))))))
ben öyle diyom emme bulmuş bile hatun kadın bakıcıyı
haklı adam boşver çalışma şimdi zaten yönetim sende para sende biliyom ben

yok kız nerden vardın bu kanıya bilmem emme benimki hayatta karıştırmaz hesabına bişiy sorcak olsam kaç lira lazımsa onu de der kapatır hemen konuyu tipinden fena uyumludur ama tam bir tipik yengeçtir gıcık yanii bugün güya yazlıkları çıkarcaktım başı tuttu anca kalktı daha bebelerle oynaşii markette gitcez akşama gezmeye gitcez salı açrşamba kadın gelcek duvarları silcek cam kapı temzilicek bende pzartesi kanepelerimi yıkıcam makineyle kucama güveniyodum emme yarında oğlunu gezdürü baa ondan hayır olmaz bu hafta ağnadım ben aslında kadını bigünde alsam yeter sanırım bi odanın duvarı bide 3 odanın camı silincek camlarım kolay benim kadın gelmeden şu yazlık işininde halletsem daha işim kalmıyo halılar zaten yıkanmaya gitcek pazartesii off off gene daraldım birsürü iş vaa beeee:kızgın:

hosbulduk esra
demirim nasıl
salı kusadasına geliyom bulusalım birgün :1hug:

cadı nediyon
bende küsüm topiğe kaçtır geliyom selam diyom kimse bağa yazmıyo
cok küstüm ağladım bilem:sinifsinif:

demir iyi şekerim ama sıcaktan yüzünde alnında kızarıklıklar oluyo terleyince oluyo sonra geçiyo p.tesi götürcem dr kız valla buluşak ne kadan mikemmel olur izmrin içine girecekmisiniz ada uzak baya

slm kızlar boğazım şiş,ağrıyor, heryerim dökülüyor,
bugün kardeşim gelecek bişeler yapmam lazım,beril durmuyordu yeni uyucak sanırım ayağımda sallıyorum,sadece temizlik yapabildim zar zor ,
ecrinin kurabiyesinden yapmayı düşünüyorum,inş. yapabilirim...

esra kalcamız yer adaya 1 saat izmirede 2 saat falan dediler
aksilik olmazsa ben bir aya yakın kalıcam getirtirim kendimi
oraya kadan gelipte izmiri görmemek olmaz
melisa küser sonra

kelin ilacı olsa kendi başına sürer şekerim mafoldumben12 kg vermem lazım yazın tatile gidicez 2aydır haftanın 3 günü spora gidiyorum vere vere 2 kg vermişim

olsun 2 kilo kar kardır tebrik ediyorum seni cnm ben o kadar bile veremedim valla 15 kilo vermem lazım ...kafamçokkarıştı

bu arada hoşgeldin juli

geçmişolsun mehlika...

fatma afiyet olsun canım...istersen sütü 1 buçuk bardak koy artıyor çunku...birde fırından çıkıp tam sogumadan ılıkken batır daha iyi çekiyor içine..

ecrin 1,5 bardak koydum oda arttı bide bişey söyleyecem benımkının içine tam çekmedi biraz kıtır kaldı öylemi oluyo yoksa ben azmı batırdım süte. ama bu halide çok güzel oldu komşum yedi çok begendi.

ya kızlar ben doğum yaptığım kiloya tekrar döndüm zaten fazla almamıştım ama aynı kiloda olmama ragmen yınede fızıgım eskısı gıbı degıl çünkü olan kıyafetlerim şimdi daha dar geliyo hamilelikte genişledik heralde..

ya kızlar ben doğum yaptığım kiloya tekrar döndüm zaten fazla almamıştım ama aynı kiloda olmama ragmen yınede fızıgım eskısı gıbı degıl çünkü olan kıyafetlerim şimdi daha dar geliyo hamilelikte genişledik heralde..

ben 15 kilo aldım ama kırkımız çıkana kadar hepsi
gitti 3 kilom kaldı öğle özel bişeyde yapmadım
kendiliğinden gitti benim

sağolun kızlar,
merve benim de 40 ım çıkmadan gitti 3 kilom kalmıştı o da gitti.
ben de özel bişey yapmadım,bünye meselesi demekki,
bir de ben 14 kilo almıştım,çok almamıştım yani...

Back
X