ben 2 aydır banyoda yıkıyom hacı ama komiyi açıyodum tabii bende bugün misafirler gelemden bi suya sokarım rahatlar benim evde çok sıcak hele bugün çamaşır asıyım diye balkona çıktım resmen buhar vurdu yüzüme ne kadar sıcakmış hava :bbo: benimde kapriye kısakollu tişörtlere babete yazlık çantaya ihtiyacım var ayın 20sinde annecim gelcek kalcak 15 gün kadar ben gelince bolbo gezersin kızım az sabrit dedi bende öle yapıyom hem benimde işlerim biter rahat rahat yaaprım alışverişimi sorada saçımı boyatcam balyaj istiyom emme bakalım ben kırk şekle girerim yaptırana kaaaa yerimseniben
canim netten de siparis verebiliyosun o sekerlerden ama evi susleme fikrini yap bence sekeri halledemesen de guzel oluyor nazar boncuklu balonlar var onlardan al as eve yerelre atohh ne güzel hazırlanmışsınız canım siz ve atlatmışsınız darısı başımaaa...hastanede bende magnet hazırlatıp vrmiştim gelenlere ama şimdi evden dışarı çıkamıyuorum aslında mevlüttede yaparım diyordum ama zor görünüyorbak odayı süslemek aklıma gelmemişti bu iyi fikirmiş sağol canımcım...
ecrin dogru soyluyor canim kalabalikta zor olur ama az kisiyse evdeki tabaklari kullanabilrisin daha guzel olur bizim 80 kisi kadar vardi mevlutte ama yemek sirketi yapti pilavi eti onlar getirdi porselen tabaklarini sonra da toplayip gittiler bir de kadin gondermisler servise kolay oldu o yuzden memlekette yemek sirketi arkadasin o yzuden bizimki kolay olduecrincim bende düsündüm ama annem tabak kullanalım köpüklerden olmasın diyor aslında kardeşim satıyor o köpük kaplardan tedariki kolay yanee :) sağol canım
mekani cennet olsun kuzeninin esmerim huzur icinde yatsin insallah kabrindeiyi akşamlar herkeseee..
cadı geçmiş olsun 1 numara hastalanmış. bi onu gördüm başka okuyamadım geçmişi.
büyükçekmeceye gitmedik bugün. ben bugünün tarihini unutmuşum. bugün benim kuzenimin vefatının 3. yılı. her sene teyzemde yani annesinde toplanırız bütün aile. oraya gittik.
akşamüstü döndük.
Ayaz dün akşam kedi rekorunu kırdı ve 21:15'de yattı. 05:30'a kadar kesintisiz uyudu. o saatte uyandı benim uykum bitti hadi sevişlim, koklaşalım dedi.
yok dedim gel sarılıp yatalım senle. sıkı sıkı sardım yattık. kıpraştı, kıpraştı, kımıl kımıl kımıldadı sonra da üstüme kusup kahkaha attı. sıkıyosa kalkma artık. akannehir
gece de 02:00'de yatmıştım. çok uykum var şimdi.
koptum esmer okurken helal olsun diyorum ayaza baska da diyecek bisey bulamiyorum aman nazar degmesin ayazcigin uykularina tuh tuh massalalh bu cadinin yaninda soyleme bak bunlari nazari deger :) kendi beceremiyo bi cagani uyutmayi becerip de uyutani kiskaniyo sonra :)bunu yazmadan yatamadım, şaka gibi.
siz hiç yıkanırken uyuyakalan bebe gördünüz mü? ben bugün ilk defa gördüm. delikafadulden
ayazı kucağıma yüzüstü yatırmış sırtına su döküp ovalıyordum yavaş yavaş, o da bacağımı yalıyordu.
yalama kesilince bir baktım uyuyakalmış. :roflol:
herif yıkanırken uyumuş yaa sempatiksalakcinni
ben dogdugundan beri banyoda yikiyorum ve artik sort ve kisa kollu tshirtelre gectik bzi de bu hafta istanbul da yaniyor bizim ev 2 kati yaniyor dun ev 28.5 dereceydi carpacak diye klimayi da acamiyorum cok su gibi terliyor burak emerkenkolay gelsin saa cadaloz misafirin varımış
nuru dün çarşıda ben kısakolluyla gezdirdim hiç üşümedi sıcacıktı kolları
anam gece de balkon kapısı açık oturduk yaniyi ha bizim ev
ilk defa banyoda yıkadık nuru ayy pek sevindim artık odanın ortasına banyo taşımak yok
ben de bişeyler alcam düğünümüz var abim evleniyo yaza
çanta kıyafet vss...
çokkk gezmem lazım hacı çooookkkkk
ben 2 aydır banyoda yıkıyom hacı ama komiyi açıyodum tabii bende bugün misafirler gelemden bi suya sokarım rahatlar benim evde çok sıcak hele bugün çamaşır asıyım diye balkona çıktım resmen buhar vurdu yüzüme ne kadar sıcakmış hava :bbo: benimde kapriye kısakollu tişörtlere babete yazlık çantaya ihtiyacım var ayın 20sinde annecim gelcek kalcak 15 gün kadar ben gelince bolbo gezersin kızım az sabrit dedi bende öle yapıyom hem benimde işlerim biter rahat rahat yaaprım alışverişimi sorada saçımı boyatcam balyaj istiyom emme bakalım ben kırk şekle girerim yaptırana kaaaa yerimseniben
bunu yazmadan yatamadım, şaka gibi.
siz hiç yıkanırken uyuyakalan bebe gördünüz mü? ben bugün ilk defa gördüm. delikafadulden
ayazı kucağıma yüzüstü yatırmış sırtına su döküp ovalıyordum yavaş yavaş, o da bacağımı yalıyordu.
yalama kesilince bir baktım uyuyakalmış. :roflol:
herif yıkanırken uyumuş yaa sempatiksalakcinni
günaydın kızlar
jasmın ne şanslısın senı hıç yanlız bırakmıyorlar yardımcılarının bırı gıdıyo dıgerı gelıyo. ben o kadan sıkıldımkı hiç bi yere çıkamıyorum. bizim sitesnin yanında bi park var arasıra oraya takılıyoz.. bi özledimki ailemi ufff açma yaramı şimdi.
bende zehrayı gece nasıl yatıracagımı şaşırıyorum kısa kollu ile yatırsam hasta olurmu acaba. kızlar bide üzerine ne örtüyorsunuz gece ben yorgan örtüyordum şimdiye kadar ama artık onu kaldırdım pikemi alsam acaba?
selam arkadaşlar dün satıcının tavsiyesiyle bebeğime chicco marka şu aktivite oyuncağını aldım daha önce kullanan almayı düşünen vs var mı merak ediyorum
evet saolsunlar yalniz birakmiyolar hic ama esim burda olmadigi icin boyle bir nevi esimin eamnetiyim onlara esim yokken esim olsa gelmezler zaten ben de oistemem o zman yalniz kalalim isterim esim ve oglusumla ben dogdugundan ebri hic yorgan ortmedim kalin battaniye ile yatirdim hep ev cok sicak oluyo bizim 1 haftadir da kisa kollu tshirt ve uzerine ince penye battaniye ile yatiriyorum ayagi da ciplak corap falan yok sicaklar basladi sicaktan biz nasil uyuyamiyorsak bebisler de uyuyamaz cok giydirisek bizimkinin kollari hep disarda ama koldan usumez ki bebisler gogsu usumesin yeter icinde citcitli kolsuz body uzerine kisa kollu yeter artik yaz geldi hatta bir ay sonra falan sadece citcitli body ile yatiracagim ben altina da bisey giydirmiyecegim kardesimin ogluna oyle yapiydouk cok da rahat uyuyodu cocukgünaydın kızlar
jasmın ne şanslısın senı hıç yanlız bırakmıyorlar yardımcılarının bırı gıdıyo dıgerı gelıyo. ben o kadan sıkıldımkı hiç bi yere çıkamıyorum. bizim sitesnin yanında bi park var arasıra oraya takılıyoz.. bi özledimki ailemi ufff açma yaramı şimdi.
bende zehrayı gece nasıl yatıracagımı şaşırıyorum kısa kollu ile yatırsam hasta olurmu acaba. kızlar bide üzerine ne örtüyorsunuz gece ben yorgan örtüyordum şimdiye kadar ama artık onu kaldırdım pikemi alsam acaba?
ayni oyuncagi gecen hafta bir arkadasim getirdi buraga ama henbuz pil alamadim cikip kullanamadim ama bence faydali bir oyuncak ben de yeni kullanmaya baslayacagimselam arkadaşlar dün satıcının tavsiyesiyle bebeğime chicco marka şu aktivite oyuncağını aldım daha önce kullanan almayı düşünen vs var mı merak ediyorum
merhabalar yaku. ben buna çok benzer bir aktivite oyuncağı kullanıyorum . çok memnunum. o sallanan nesenlere ulaşmaya çalışıyor konuşuyor onlarla . kaç aylık bebeğin?
slm kızlar nasılsınız?
biz dün ece'ye mama sandalyesi aldık chicco polly
bu sabah da kahvaltısını yaptırdım mama sandalyesinde çok rahat oldu
ben çok sevdim bu işi
dün oyuncaklara da bakıyorduk bir kaç tane beğendik ece'ye gösterdik hangisine uzanırsa tepki verirse onu alalım diye elimizdekilerden bir tanesine resmen çığlık atarak uzandı bikaç kez denedik her seferinde aynısını yaptı biz de onu aldık eve geldik yüzüne bilem bakmiii varsa yoksa tiny love ın tavşanı en çok onunla oynuyo
delf, esra mama sandalyesi düşünüyorsanız biz chicco polly'i kemeraltından mina bebeden 185'e aldık
evet saolsunlar yalniz birakmiyolar hic ama esim burda olmadigi icin boyle bir nevi esimin eamnetiyim onlara esim yokken esim olsa gelmezler zaten ben de oistemem o zman yalniz kalalim isterim esim ve oglusumla ben dogdugundan ebri hic yorgan ortmedim kalin battaniye ile yatirdim hep ev cok sicak oluyo bizim 1 haftadir da kisa kollu tshirt ve uzerine ince penye battaniye ile yatiriyorum ayagi da ciplak corap falan yok sicaklar basladi sicaktan biz nasil uyuyamiyorsak bebisler de uyuyamaz cok giydirisek bizimkinin kollari hep disarda ama koldan usumez ki bebisler gogsu usumesin yeter icinde citcitli kolsuz body uzerine kisa kollu yeter artik yaz geldi hatta bir ay sonra falan sadece citcitli body ile yatiracagim ben altina da bisey giydirmiyecegim kardesimin ogluna oyle yapiydouk cok da rahat uyuyodu cocuk
ayni oyuncagi gecen hafta bir arkadasim getirdi buraga ama henbuz pil alamadim cikip kullanamadim ama bence faydali bir oyuncak ben de yeni kullanmaya baslayacagim
merhaba delf egecik nasil sizin oralar yanmaya baslamistir eminim 3 tane kuzenim izmirde yasiyor ikisi karsiyaka biri bornovada onlarla konusuyorum hep cok sicaklar baslamis izmiri severim ama ben cok nezihtir
slm kızlar nasılsınız?
biz dün ece'ye mama sandalyesi aldık chicco polly
bu sabah da kahvaltısını yaptırdım mama sandalyesinde çok rahat oldu
ben çok sevdim bu işi
dün oyuncaklara da bakıyorduk bir kaç tane beğendik ece'ye gösterdik hangisine uzanırsa tepki verirse onu alalım diye elimizdekilerden bir tanesine resmen çığlık atarak uzandı bikaç kez denedik her seferinde aynısını yaptı biz de onu aldık eve geldik yüzüne bilem bakmiii varsa yoksa tiny love ın tavşanı en çok onunla oynuyo
delf, esra mama sandalyesi düşünüyorsanız biz chicco polly'i kemeraltından mina bebeden 185'e aldık
canim cok guzel paylasim fikri vermesi acisindan ben de muzikli projektorlere bakiyordum tomye bakayim o zaman burak da playskool gloword muzikli uyku arkadasini cok seviyor onu gorunce gulucukelr atiyor chicco poly magic mama sandalyesinden cok memnunum 2 aydir kullaniyrouz hem ana kucagi seklinde kullaniliyor hem mam sandalyesi gibi bence superbu arada bende aldığım ve işe yarayan yaramayan herşey hakkında bilgi verebilirim
şimdiye kadar oyuncak dönence vs bazında aldıklarım:
1) tiny love tekmele oyna oyun halısı..muhtşem,en çok faydasını gördüğüm şey,biz tiny love'ın ekstra bir iki oyuncağını da alıp astık özellikle boynundan çekince titreyerek dönen zürafası ve böceğini çok seviyor,henüz tekmeleyerek müziğini çalıştırmadı ama oyun halısının hastası diyebilirim
2)chicco dreams ana kucağı..çok umut ederek aldım ama eren onda hiç durmadı hem de hiç..bence yanlış olan birşey var onda oyuncak barı,oturduğu yerin fazla üstünde çocuk uzanamıyor oraya
bir de bizimkisi oturmayı zaten çok sevmiyor ama ben bu ana kucağı işinden pek fayda göremedim
3)tommy yıldızlı rüyalar projektörü...süper bi alet,hani erenin ona bakarak kendiliğinden uyuduğu vaki değil ama yemin ederim ben ona bakarak uyuyabilirim:) ayağımda sallarken onu açıyorum ve kıpır kıpır olan çocuk sakinleşiyor,uykuya geçişi daha kolay oluyor bir de mızmızlık yaptığında filan dkkatini çekiyor
4-chicconun sihirli lambası-eh ne öldürür ne güldürür birşey müziğini filan dinliyor ama olmasa eksikliğini aramam hiç
insallah canim yazin kuzenlere gelirsek ararim sizelri mutlakacanım merhaba. ege de iyi. sıcaklarla boğuşuyoruz. ben sadece kısa kollu bacaklar açık şekilde yatırıyorum. evt canım izmirimiz çok güzeldir. her zaman bekleriz.
slm canım. aa hemen bakalım minaya. internette 220-230 arası.sağol canım
aaaa kimse kalmamis burda yine de diyim ben sonra millet gelince cevap yazar ins.
benim saclarim dökülmeye basladi dogum yapali 4 ay oldu daha yeni dökülmeye basladilar ama o kadar cok dökülüyor ki banyoda bissürü dokülüsoyr kurularken bissürü bi de sacimi tararken bissürü dökülüyor saclarimi taramay akorkuyorum artik
bende de chicco poly magic var 2 aydir yatiyor burak yatiyor cunku daha biz oturma pozisyonuna kahvaltiya falan gecemedik bu arada burak da oyuncaklarla pek ilgilenmiyor bir tek uyku arkadasi var bir tane muzikli isikli onu gorunce gulucukelr atiyor digerlerine bakmiyor uzanmiyor niye uzanmiyor diyorum ben de anneme daha erken diyor oyle mi acaba 4 ayimiz bitecek haftaya ama uzanip bi oyuncagi almiyor daha
bu arada bende aldığım ve işe yarayan yaramayan herşey hakkında bilgi verebilirim
şimdiye kadar oyuncak dönence vs bazında aldıklarım:
1) tiny love tekmele oyna oyun halısı..muhtşem,en çok faydasını gördüğüm şey,biz tiny love'ın ekstra bir iki oyuncağını da alıp astık özellikle boynundan çekince titreyerek dönen zürafası ve böceğini çok seviyor,henüz tekmeleyerek müziğini çalıştırmadı ama oyun halısının hastası diyebilirim
2)chicco dreams ana kucağı..çok umut ederek aldım ama eren onda hiç durmadı hem de hiç..bence yanlış olan birşey var onda oyuncak barı,oturduğu yerin fazla üstünde çocuk uzanamıyor oraya
bir de bizimkisi oturmayı zaten çok sevmiyor ama ben bu ana kucağı işinden pek fayda göremedim
3)tommy yıldızlı rüyalar projektörü...süper bi alet,hani erenin ona bakarak kendiliğinden uyuduğu vaki değil ama yemin ederim ben ona bakarak uyuyabilirim:) ayağımda sallarken onu açıyorum ve kıpır kıpır olan çocuk sakinleşiyor,uykuya geçişi daha kolay oluyor bir de mızmızlık yaptığında filan dkkatini çekiyor
4-chicconun sihirli lambası-eh ne öldürür ne güldürür birşey müziğini filan dinliyor ama olmasa eksikliğini aramam hiç
canım merhaba. ege de iyi. sıcaklarla boğuşuyoruz. ben sadece kısa kollu bacaklar açık şekilde yatırıyorum. evt canım izmirimiz çok güzeldir. her zaman bekleriz.
slm canım. aa hemen bakalım minaya. internette 220-230 arası.sağol canım
aaaa kimse kalmamis burda yine de diyim ben sonra millet gelince cevap yazar ins.
benim saclarim dökülmeye basladi dogum yapali 4 ay oldu daha yeni dökülmeye basladilar ama o kadar cok dökülüyor ki banyoda bissürü dokülüsoyr kurularken bissürü bi de sacimi tararken bissürü dökülüyor saclarimi taramay akorkuyorum artik
merhaba kızlar..posi aynen kafamda saç kalmadı diyebilirim öyle böylew degil hayatımda böyle saçım dökülmedi geçici bir durummuş dohumdan sonra oluyormuş bir çareside yokmyş bitmesini bekliyorum.nefret ettim resmen evin her yeri saç normalde hiç dökülmezdi saçım.
benim de avuç avuç dökülüyor saçlarım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?