2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mehlika ya sana şeyi soracaktım
beril ne kadar saate bi emziriyosun çalışırken
bide sen işte dönduğunde kreştekiler nasıl yapıyo

ben 15 kilo aldım ama kırkımız çıkana kadar hepsi
gitti 3 kilom kaldı öğle özel bişeyde yapmadım
kendiliğinden gitti benim

ya ne güzel kızlar bende nedense gitmedi bünye meselesi herhalde:))

ecrincim ne tarifi bu yaa kaçırmışım valla...neyse bende size haşhaşlı pastamın tarifini vereyim kocalarınıza yaparsınız bebişlerede süt olsun...çok severek yapıyorum kilolara dikkat ama kızlar...
HAŞHAŞLI PASTA
kek için 3 yumurta
1 su bar şeker
2 su bard un
1 su bard sıvı yağ
2 paket kabartma tozu
100 gr toz haşhaş
180 derecede pişirin

şerbet:1.5su bard su
1 su bard şeker

kek sıcak olcak şerbet ılık

krema için:2.5 su bard süt
1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
vanilya
1 yemek kaşığı şeker
kremayı yapınca içine 1 paket krem şanti karıştırın kekin üstüne sürün
afiyet olsun...

kimsecikler yokkbilmiyorumkismile ben ne zaman müsait olsam kimse olmuyor yawwbilmiyorumkismile

mehlikasu canım geçmiş olsun çocuklu kadının hasta olma lüksü yok valla Allah kolaylık versin....

cadoloz benimkide YEngeç Gıcıkmı Gıccıkkkk!!! ama yengeçleri hep sevmişimdir o da ayrı :)) sen ne burcusun? Oğlak? Akrep? terazi? BAluk???

kızlar mevlüt okutmayı planlıyorum et+pilav, tatlı ayran olacak menüde, oğlana damatlık gibi olan bir kıyafet alıcam inş. başka neler yapılıyor tüyo istiyorummm :)

Son düzenleme:

merhaba canim ben de burdayim araa ara bakiyorum herkesler gezmede sanirim bugun
ben de 15 gun once yaptim mevlut kayinvalidem yapti daha dogrusu kendi evinde memlekette bzi de etli pilav ayran baklava verdik ben bir de cerceveli bebek sekeri dagittim icine de burakin resmini koyarak minik leylekli bir bebek sekeri seklinde cerceve arkasinda 2 tane cikolatali badem sekeri cercevenin icinde de burakin resmi hos oldu evin giris kapisini ve odanin kapisini da susledik brid e balonlar falan astik eve hem mevlut hem kutlama gibi oldu ama ben damatlik giydirmedim onun yerine kot tulum uzeri tshirt giydirdim biraz minik adam gibi giydirdim

rapunzel başka birşey yapılmıyor.tabak yıkamakla ugraşma derim o hazır tabaklardan al 3 bölmelim olan birbibiner bulaşmaz hem.

ohh ne güzel hazırlanmışsınız canım siz ve atlatmışsınız darısı başımaaa...hastanede bende magnet hazırlatıp vrmiştim gelenlere ama şimdi evden dışarı çıkamıyuorum aslında mevlüttede yaparım diyordum ama zor görünüyor bak odayı süslemek aklıma gelmemişti bu iyi fikirmiş sağol canımcım...

rapunzel başka birşey yapılmıyor.tabak yıkamakla ugraşma derim o hazır tabaklardan al 3 bölmelim olan birbibiner bulaşmaz hem.
ecrincim bende düşündüm ama annem tabak kullanalım köpüklerden olmasın diyor aslında kardeşim satıyor o köpük kaplardan tedariki kolay yanee :) sağol canım

tabak çok zor oluyor ama az kişiyse tabi olur..ama çok kişisiyse tabak yıkamak vs ölüm olur...digeri çok basit büyük iki çöp torbasını alıyorsun eline bitince dolaşıp attırıyorsun millete:)

iyi akşamlar herkeseee..
cadı geçmiş olsun 1 numara hastalanmış. bi onu gördüm başka okuyamadım geçmişi.
büyükçekmeceye gitmedik bugün. ben bugünün tarihini unutmuşum. bugün benim kuzenimin vefatının 3. yılı. her sene teyzemde yani annesinde toplanırız bütün aile. oraya gittik.
akşamüstü döndük.
Ayaz dün akşam kedi rekorunu kırdı ve 21:15'de yattı. 05:30'a kadar kesintisiz uyudu. o saatte uyandı benim uykum bitti hadi sevişlim, koklaşalım dedi.
yok dedim gel sarılıp yatalım senle. sıkı sıkı sardım yattık. kıpraştı, kıpraştı, kımıl kımıl kımıldadı sonra da üstüme kusup kahkaha attı. sıkıyosa kalkma artık. akannehir
gece de 02:00'de yatmıştım. çok uykum var şimdi.

bunu yazmadan yatamadım, şaka gibi.
siz hiç yıkanırken uyuyakalan bebe gördünüz mü? ben bugün ilk defa gördüm. delikafadulden
ayazı kucağıma yüzüstü yatırmış sırtına su döküp ovalıyordum yavaş yavaş, o da bacağımı yalıyordu.
yalama kesilince bir baktım uyuyakalmış. :roflol:
herif yıkanırken uyumuş yaa sempatiksalakcinni

Merhaba kizlar, bugün nete ancak girebiliyorum, mailime baktim Israilde tutuklu olan türk vatandasinin cok kötü sartlarda haksiz yere gözaltinda tutuldugu ve cikmasi icin destek linki gördüm, icim ciz etti belki forumun icerigine aykiri bulacaksiniz ama en özel duygularimizi bile paylasiyoruz burdan kimse sacma görmez diye buraya da ekliyim paylasiyim dedim.
http://izzetsahineozgurluk.blogspot.com/

esmer var ya youtubda öyle bir video küvette su akarken uyuyor suyu kapayinca uyaniyor bebe kaydirigubbakcemile3

günaydınlaaar
ay bu ayaz essahtan hımbıl beee
posi attığın linke baktım üzüldüm yaa inş. serbest bırakırlar adamı
oh bee dün ayakkabı pardesü aldım
bakalım sırada ne var
dün senenin ilk menemenini yedim ben doğradım beyim pişirdi oyy çok güzeldi tadı damağımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…