2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben evi ilaçlattım ya şimdi içeri giren sinekler bile ölüyo kendi kendine
adam demişti bu yaz rahat olursunuz diye he he

günaydın

tükanı ben açem dedim

culi sen gelesiye ben gittim hacı özledim seni meloşu heee bozma gafamı gelirin guşadasına hee

culi yokini ne biliyon mu,
yok ini yani heçbişey giymeycen
he he

herkese günaydın.
delfcim sanada iyi haftalar canım.
cadaloz gönder bana ben bakarım çağana fabrikanın bahçesine salarım minicik köpek var onla oynar çağan belki oynarkende sızarboshayallersmile

günaydınnn.
ayy gene pazartesi oldu yaa. mafoldumben

dün gittik izmit'e. çok huysuzlandı ayaz. trende hep babasının kucağında koridorda gezinip durdular. gittiğimiz yerde de bi huysuzdu bi sevimli, dengesizdi yani bayağı.
dönerkende tren acayip kalabılıktı ayakta kaldık bebeyle. bi Allahın kulu kalkıp da yer vermedi.
en sonunda kadının teki çocuğunu oturtmuş dedim kucağın al da oturayım.
kadın zor zahmet aldı çocuğu ayazla oturduk.
5 dk sonra ayaz bi çığırdı ben oturmam diye.
onlar gene volta attı ben bebe bahanesine oturmuş oldum. kaydirigubbakcemile3
eve girdik bizimki gene melek oldu.
hem gezmek ister hem rahat durmaz, deli midir nedir anlamadım.
bi de kadının teki trende demez mi bu bebe aç, git de kenarda emzir diye iyice dellendim.
uzattım bebeyi çok meraklıysan al kendin emzir dedim. :dilcikar:
hey allaaam yaa

günaydın feyzacım.hay allah seni esmer ayazın sana garezi varmış rahat ettirmemiş seni verseydin kız emzirseydi kadıncağız pek meraklıymışsempatiksalakcinni

günaydın feyzacım.hay allah seni esmer ayazın sana garezi varmış rahat ettirmemiş seni verseydin kız emzirseydi kadıncağız pek meraklıymışsempatiksalakcinni

hee uzattım da almadı. salak salak baktı o zaman da yüzüme.
bende söylendim suratına; birşeyi de iyi bilmeyin, karışmayın insanlara diye.
cevap da vermedi o zaman

günaydın ceyce günaydım feyza esmer mehlika
kız esmer bebeyi aç bırakıyon gezecem diye demiii kadın bilenem anlamış gezengeç karıı dün bende misafirler gidince miniçoya gittim çağana kolsuz zıbın aldım bide ince pıjama ama babamız aradı ağlıyo diye hemen geri geldik

ayy çağan uyudu acuk bi yatam başım ağrii belim kopiii bugün çok fenayım temziliğimde cumaya kaldı çarşamba 19 mayısmış kaynatamın doğum günü onla gelcekmişş buün çıkıp hedaye alcem ona kucam beni görevlendirdi:)))

günaydin millet yine ben söyle bir bakmaya geldim, ben de persembe viyanaya ordan cuma günü türkiyeye gidicem buraya kadarki kisimdan korkmuyorum da atatürkhavaalanindan taaaaaa kücükyaliya gidicem o kisimdan korkuyorum viyanadan türkiyeye 2 saatte uculur da avrupa yakasindan anadoluya saatler sürebilir bakalim benim velet yolda ne süprizler cikaracak yolda bana, bilmiyorumkismile

bugün de kahvallti edip emzik bakmaya gidicem hava güzelmis bugün, burdan bir istegi olan var mi?

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben çok uykusuzum ya gece demir o kadan çok uyandı ki şimdide yatıyo ben kafamı tam yastığa koyuyorum başlıyo ağlamaya

bu arada bugün evlilik yıldönümümüz akşama özel yemekler yapam diyorum ne olur fikir verin aklıma bişey gelmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…