günaydınnn.
ayy gene pazartesi oldu yaa. mafoldumben
dün gittik izmit'e. çok huysuzlandı ayaz. trende hep babasının kucağında koridorda gezinip durdular. gittiğimiz yerde de bi huysuzdu bi sevimli, dengesizdi yani bayağı.
dönerkende tren acayip kalabılıktı ayakta kaldık bebeyle. bi Allahın kulu kalkıp da yer vermedi.
en sonunda kadının teki çocuğunu oturtmuş dedim kucağın al da oturayım.
kadın zor zahmet aldı çocuğu ayazla oturduk.
5 dk sonra ayaz bi çığırdı ben oturmam diye.
onlar gene volta attı ben bebe bahanesine oturmuş oldum. kaydirigubbakcemile3
eve girdik bizimki gene melek oldu.
hem gezmek ister hem rahat durmaz, deli midir nedir anlamadım.
bi de kadının teki trende demez mi bu bebe aç, git de kenarda emzir diye iyice dellendim.
uzattım bebeyi çok meraklıysan al kendin emzir dedim. :dilcikar:
hey allaaam yaa
günaydın feyzacım.hay allah seni esmer ayazın sana garezi varmış rahat ettirmemiş seni verseydin kız emzirseydi kadıncağız pek meraklıymışsempatiksalakcinni
günaydın ceyce günaydım feyza esmer mehlika
kız esmer bebeyi aç bırakıyon gezecem diye demiii kadın bilenem anlamış gezengeç karıı dün bende misafirler gidince miniçoya gittim çağana kolsuz zıbın aldım bide ince pıjama ama babamız aradı ağlıyo diye hemen geri geldik
ya bu insanlar ne dangolozzz yaaaaagünaydınnn.
dün gittik izmit'e. çok huysuzlandı ayaz. trende hep babasının kucağında koridorda gezinip durdular. gittiğimiz yerde de bi huysuzdu bi sevimli, dengesizdi yani bayağı.
dönerkende tren acayip kalabılıktı ayakta kaldık bebeyle. bi Allahın kulu kalkıp da yer vermedi.
bi de kadının teki trende demez mi bu bebe aç, git de kenarda emzir diye iyice dellendim.
hey allaaam yaa
günaydin millet yine ben söyle bir bakmaya geldim, ben de persembe viyanaya ordan cuma günü türkiyeye gidicem buraya kadarki kisimdan korkmuyorum da atatürkhavaalanindan taaaaaa kücükyaliya gidicem o kisimdan korkuyorum viyanadan türkiyeye 2 saatte uculur da avrupa yakasindan anadoluya saatler sürebilir bakalim benim velet yolda ne süprizler cikaracak yolda bana, bilmiyorumkismile
bugün de kahvallti edip emzik bakmaya gidicem hava güzelmis bugün, burdan bir istegi olan var mi?
günaydınnn.
hey allaaam yaa
esracım nasılsın?günaydın herkese nasılsınız kızlar ben çok uykusuzum ya gece demir o kadan çok uyandı ki şimdide yatıyo ben kafamı tam yastığa koyuyorum başlıyo ağlamaya
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz akşama özel yemekler yapam diyorum ne olur fikir verin aklıma bişey gelmiyooo
ya bu insanlar ne dangolozzz yaaaaa
günaydın nasılsınız kızlar?
ay esmer öldüm gülmekten
hiç aklıma gelmezdi al da emzir demek alemsin valla
iyi ders olmuştur kadına bundan sonra karışmaz kimseye
günaydın herkese nasılsınız kızlar ben çok uykusuzum ya gece demir o kadan çok uyandı ki şimdide yatıyo ben kafamı tam yastığa koyuyorum başlıyo ağlamaya
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz akşama özel yemekler yapam diyorum ne olur fikir verin aklıma bişey gelmiyooo
günaydın nasılsınız kızlar?
ay esmer öldüm gülmekten
hiç aklıma gelmezdi al da emzir demek alemsin valla
iyi ders olmuştur kadına bundan sonra karışmaz kimseye
esracım nasılsın?
bence evde uğraşma şöyle şık bi yere gidin eşinle
hatta demir'i de annene sat başbaşa ohhh ne güzel
ben çok özledim eşimle başbaşa dışarı çıkmayı ama ece'yi bırakacak kimsem yok burda
canım bir de şimdi aklıma geldi mama sandalyesiyle ilgili demir oturamaz falan yazmışsın dün benim aldığım polly mama sandalyesinin yatış pozisyonu da var ana kucağında gibi diğer mama sandalyeleri çok daha dik duruyor. alalı sadece 2 gün oldu ama ben çok beğendim şiddetle tavsiye ediyorum
julii ne zaman geliyon kuşadasına
izmire de gel bi haftasonu da buluşalım
es geçme burayı küserim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?