ecrin ben de bazen öuyle yapıyom ama aldım demiyom kullandığım zaman görüyo
benim eşim ço0k unutkan b 12 eksikliği var her şeyi unutur o yüzden sorun çıkmıyo
hatta bazen beraber beğenip aldığımız şeyleri bile hatırlamıyo ne zaman aldın güzelmiş diyo aklinialirimsmile
çileeek hadi taşın da fotosunu bloga koy gız zati demiri de özledim ben görmüş oluum
cadı nası oldu senin saz arkadaşları iyileşti mi
esra35 evlilik yıldönümünüz mü ne güzel
mehlika canım Allah yardımcın olsun işin zor
gündüz çok mu uyuyo acaba kızın bi de akşam 6 7 arası uyut bi saat sonra uyutma 8 gibi adaçayı ya da iyi geceler çayı veya rezene içir 9 da bi banyo yaptır sonra uyut işine yarar inş.
belki gaz sanırsın derdini ama uyumak istemiyo da olabilir
kıdemli ana kısmı banamı bilmiyom emme ben üstüme alındım benim herife dedim ben bsaton işini biyerini yırttıdın bu arabdan alak diye dedi bunu alıcanda sanki bincekmi dedi(( haklı olduğundan bişiy demedim zatii binmiyo diye
hoya benimkiler mızmız işin kötüsü benimde hertarafım dökülüyo hepiciğimizi hava çarptı sanursam kız dün miniçoya gtiim dodu düzgün çıtçıtlı atlet bulamadım hep ufak var benim danaya 2 tane 2 yaşa göre aldım yıkadım anca onları buldum bide ince pıjama aldınmı nerden aldın bitane ordan aldım emme kollarını kestim çok dardandirik yanee sen gezengeç karısın bilüsün :))))
cnm zaten bizimki genellikle 7-8 gibi gece uykusuna geçiyor,çileeek hadi taşın da fotosunu bloga koy gız zati demiri de özledim ben görmüş oluum
cadı nası oldu senin saz arkadaşları iyileşti mi
esra35 evlilik yıldönümünüz mü ne güzel
mehlika canım Allah yardımcın olsun işin zor
gündüz çok mu uyuyo acaba kızın bi de akşam 6 7 arası uyut bi saat sonra uyutma 8 gibi adaçayı ya da iyi geceler çayı veya rezene içir 9 da bi banyo yaptır sonra uyut işine yarar inş.
belki gaz sanırsın derdini ama uyumak istemiyo da olabilir
hacı benim gız mormal bebek boyutlarında olduğı için arka tarafta solda sepetteki pijama takımları oldu onlardan aldım takım 7 liraydı
emme senin oğlanı bilemem zirA devasa boyuttasınız nura göre o yüzden dedim hee
aslında var ya çıkacan pırtı pazarına pazar günü hani mecidiyenin orda kuruluyo ya bulursun şöyle hem güzel hem de kaliteli şeyler
ben sana derim nerde ne var diye emme sen o kaa para dökmem dersin
sana uygun bunlar var hacı elimde
fatma ben çogu zaman sormuyorum bile alıyorum nasıl guzel dimi begendinmi diyorum daha bişi diyemiyor:)))yada sürpriz yaptım diyom:)))o da ben bu iişte bana sürpriz degil kazık görüyoum diyo:)geçinip giidyoz işte:)
yavvhacı vallaha bakamadımda zati murat aradı çağan durmuyo diyee keşke onuda alıpta gitsedik dedim güya pazarada bakacağıdım emme bakamadım taksiye atlayıp döndün hemen manak babamız durmuyo diye yalancı memeyi tıkmış daha çok hırslandumuş delüyü yavalrıım hacı zatiii bi kaç takım aldım gezmelik evde yatarkene giydirmeye istiyom kız bide miniçoda çilek gibi tulumlar vardı çok hoştu vallaha bak bakam nura alam dedim bitane emme tel geldi kaçtım çok güzeldi yazlık tulum gibi ince önündede çilek yaprakları yapmışlardııı çağana göre ufaktı emme nura olurduu laelaelaelaelae zatiii benimki irkek giyemezdi onu
dün akıllı kocam dışardaki askıya 2 tane pantolonunu asmış:)az önce çamaşır asmak için çıktım pantolonun birisi yok allah allah herhalde giydi gitti dedim baktım ceketi duruyor sonra birdaha dışarı baktım karşıdaki inşaatın tahtaları üstünde yatıyor biizm pantolon gittim aldım geldim işçilerde yenge sizinmiydi, o ya vallah yola düşmüştü biz buraya koyduk didi bende sagolsun didim:)
aklıma hemen şey geldi bizim inşaatça çalışan bi işçi bana abla vallah bize esensör lazımdır yoksa yapamayık demişti bende ne diyon bee demiştim meger asansör kurulım diyomuş adam:))
günaydın kızlar
len hoya o kaa bekledim gece gelmedin :mymeka:
cadaloz halen almadın tanga rengine karar veremedim benim karpuza ne renk yaraşır :uhm:
sced cok istiyorum gelmeyi getiren olmasa otobose atlar gelirim
ayca mama sandalyesini cok beğendim güle güle kullanın
benim arabada puset ama üstüne oto koltuğunu takıyorum ikisi bir öyle daha rahatım en azından egzoz dumanları ve rüzgar gelmiyor
oda 9 kiloya kadar sonra mecbur puset tarafına geccez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?