2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin ben de bazen öuyle yapıyom ama aldım demiyom kullandığım zaman görüyo

benim eşim ço0k unutkan b 12 eksikliği var her şeyi unutur o yüzden sorun çıkmıyo

hatta bazen beraber beğenip aldığımız şeyleri bile hatırlamıyo ne zaman aldın güzelmiş diyo aklinialirimsmile

bis işe gelip giderken kanguruyla gidip geliyos,beriltoşum seviyo neyseki,
önce melül melül etrafa bakıyos sonra ,genellikle annenin eşarbını,badisini,yahut kangurmuzun kulpunu yalayıp uykuyo daliyoz..

kıdemli ana kısmı banamı bilmiyom emme ben üstüme alındım benim herife dedim ben bsaton işini biyerini yırttıdın bu arabdan alak diye dedi bunu alıcanda sanki bincekmi dedi(( haklı olduğundan bişiy demedim zatii binmiyo diye
hoya benimkiler mızmız işin kötüsü benimde hertarafım dökülüyo hepiciğimizi hava çarptı sanursam kız dün miniçoya gtiim dodu düzgün çıtçıtlı atlet bulamadım hep ufak var benim danaya 2 tane 2 yaşa göre aldım yıkadım anca onları buldum bide ince pıjama aldınmı nerden aldın bitane ordan aldım emme kollarını kestim çok dardandirik yanee sen gezengeç karısın bilüsün :))))

kız aynı benim herif benimkide ekmek almaya gidiyo ekmeği almadan marketten başka bişiy alıyo geliyo hatta bi seferinde 2 sefer ekmek almaya diye çıkıp almadan geldiğini bilürüm sırnaşık şey ama ozaman çok yoğunda bankada inşaat vardı gecede kaç sefer alarm ötü diye gidiyodu uykusuzdu yanii ama kocamı savunmuyom aklı pek yok anası bakamamış yoksaki bende uykusuzm emme hiçbişiy unutmamlaelaelaelaelae mesela senin kız 5 ayaz 6 aylık emme çağan 4.5 aylık :teytey:

valla bloguda ihmal ettim bütün işler bana kaldı ustalarla anlamadığım bi dilde anlaşmaya çalışıyorum onlar birbiriyle anlaşıyolar ben hııı diyorum bana bi daha anlatıyolar:) feci yani:))

dün babası demirin saçlarını kırptı tam kırpık oldu :) resmini çeker bugun koyarım tipini görseniz koparsınız:)

adaşdaha nice sağlıklı mutlu yıllarr:)

hacı benim gız mormal bebek boyutlarında olduğı için arka tarafta solda sepetteki pijama takımları oldu onlardan aldım takım 7 liraydı

emme senin oğlanı bilemem zirA devasa boyuttasınız nura göre o yüzden dedim hee

aslında var ya çıkacan pırtı pazarına pazar günü hani mecidiyenin orda kuruluyo ya bulursun şöyle hem güzel hem de kaliteli şeyler

ben sana derim nerde ne var diye emme sen o kaa para dökmem dersin

sana uygun bunlar var hacı elimde

cnm zaten bizimki genellikle 7-8 gibi gece uykusuna geçiyor,
ben yatana kadar o uyanıyor onu emzirip tekrar yatırana saat 11'i geçiyor bazen 12'yi buluyor,
ilk yatışta 3 saat yatıyor ama o zaman da benim işim gücüm oluyor henüz yatmamış oluyorum,
beril gazdan kıpraşıyor çünkü bazen kucağıma aldığım anda geğiriyor bazen de bayağı uğraştıktan sonra,gündüzleri pek uyumuyor,
kreştekiler de diyor çok az uyuyormuş,uyuduğunda yarım saat 1 saat uzun süreli uyumuyor yani..

bnde dün sinirlendim yatıcam sen bak buğleme dedim tama dedi uyandım ki yanımdalr almış gelmiş yanıma uyumaya ne yapıyonuz nie geldnz biz uyumayalım mı diyor uyuyun ama öbür odada deim gitmedi neyse hepimz uyumuşz uyandık.annesinn gelceğin söyledi bnde ddim o gelmedn tüm halıları yıkamya ver ne gerek var 2 ay önce verdik dedi bnde öylemi dedim kalk çarşıya gdiyoz halıcıya girdim kampanya varmış otrma odasının halısını değiştirdm gittim inatla başka halı aldımöde dedim mors oldu

yaa kızlar okuyorum ama yazamıyorum benim sıpa eve adapte olamadı hala onla uğraşıyorum baston lafı geçiyo gerçekten çok pratik aslında yazında çok geziliyo mantıklı geldi benimde kanıma girdiniz bende alim bari zemuszemus

yavvhacı vallaha bakamadımda zati murat aradı çağan durmuyo diyee keşke onuda alıpta gitsedik dedim güya pazarada bakacağıdım emme bakamadım taksiye atlayıp döndün hemen manak babamız durmuyo diye yalancı memeyi tıkmış daha çok hırslandumuş delüyü yavalrıım hacı zatiii bi kaç takım aldım gezmelik evde yatarkene giydirmeye istiyom kız bide miniçoda çilek gibi tulumlar vardı çok hoştu vallaha bak bakam nura alam dedim bitane emme tel geldi kaçtım çok güzeldi yazlık tulum gibi ince önündede çilek yaprakları yapmışlardııı çağana göre ufaktı emme nura olurduu laelaelaelaelae zatiii benimki irkek giyemezdi onu

dün akıllı kocam dışardaki askıya 2 tane pantolonunu asmış:)az önce çamaşır asmak için çıktım pantolonun birisi yok allah allah herhalde giydi gitti dedim baktım ceketi duruyor sonra birdaha dışarı baktım karşıdaki inşaatın tahtaları üstünde yatıyor biizm pantolon gittim aldım geldim işçilerde yenge sizinmiydi, o ya vallah yola düşmüştü biz buraya koyduk didi bende sagolsun didim:)
aklıma hemen şey geldi bizim inşaatça çalışan bi işçi bana abla vallah bize esensör lazımdır yoksa yapamayık demişti bende ne diyon bee demiştim meger asansör kurulım diyomuş adam:))

bizimki güzdüz uyumuyo uyumuyo akşam 5-6 gibi huysuzluğu doruk noktaya ulaşıyor
hiç bir iş yaptırmıyor,yemek yiyorsak kucağıma alıyorum öyle yiyoruz,
dün evi süpürüp silerken kanguruyu sırtıma taktım berili içine koydum öyle yaptım temizliğimi,
oturma odasının tülleriyle güneşliklerini makinaya attım ama pencerelerini silene kadar ne çektim,
temizlik yaptığıma yapacağıma bin pişman oldum yaptığım temizlikte bişeye benzemedi,
ben camları silerken bana bakıp bakıp öyle bir ağlıyor ki,incilerini döke döke,
kendime de çok kızdım temizlik yapmak senin neyine otur çocuğunla ilgilen diyee...

günaydın kızlar

len hoya o kaa bekledim gece gelmedin :mymeka:

cadaloz halen almadın tanga rengine karar veremedim benim karpuza ne renk yaraşır :uhm:

sced cok istiyorum gelmeyi getiren olmasa otobose atlar gelirim

ayca mama sandalyesini cok beğendim güle güle kullanın

benim arabada puset ama üstüne oto koltuğunu takıyorum ikisi bir öyle daha rahatım en azından egzoz dumanları ve rüzgar gelmiyor
oda 9 kiloya kadar sonra mecbur puset tarafına geccez

ecrin iyiymiş senınkı valla ben öyle yapsam artık geçilmez suratından. bu aralar netten alışveriş yaptım kızıma biraz söylemıyorumda ekstreler gelınce ögrenıyo ver kredı kartını dedı nıye dedım başka bankadan kart alacakmış he yedim bende sen yenısının ek kartını getır bana bu al dedım bendesempatiksalakcinni yazıık bişey diyemedi.:jeyyar:

hoyacım allaha çok şükür 1 ay cihaz kullandık düzelmiş dedi doktor alçıya ameliyata gerek kalmadan düzeldi valla rabbime ne kadar şükür etsem azdır. hamdolsun.

esra canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

hee babası da beğendi o dediğin çilek kıyafetini bugün bi toptancıya bakacam yazlık şeylere ordan alacak heral

hacı fatihin arka sokaklarında bebe toptancıları var oprda hem çeşit çok hem de miniçodan bile kaliteli ve uygun ora git

çok komik

ben de yarım saat bekledim seni gelmeyince uyudum nedemsempatiksalakcinni

hacı senin garpuzlarta takke oluyo mu benimkine süt dolunca takke olmuyibayanssulusmile

bu 4 mevsim almıştımya çok hoşuma gitti ya birtane dahamı alsam ne :))az önce açtım yataga serdim fena degil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…