2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol canim bilgi verdigin icin...
Bebege riski de varmis ben ondan korkuyorum canim. Allah korusun anne karninda bebek olumlerine neden oluyomus. Doktorum dokuman da verdi okumam icin orda da yaziyodu.

Karaciger enzimlerimi olctuler ALT ve AST yuksek cikti. Simdi yarina da safra asiti testi ve hepatit testi sonuclari cikacak. Bebege de biofizik profil ultrason yapacaklar durumunu degerlendirmek icin...

Ilac kullanmaya basladim bi tane. Bissuru de kasinti onleyici hap-krem...vs.

Moralimi duzeltebilsem hersey daha kolay gelecek biliyorum. ama inan hala soktayim.:1shok:

En azından gözetim altındasın bu şekilde düşünmeye çalış.Herşey kontrol altında.Değerlerind eyükselma olursa sen de bebk de zarar görmezsiniz.

eşim evde yok işte daha gelmedi onu bekliyorum yarında sağlık ocağında takibim var tahlille bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar... offf sabaha kadar beklesemmi diye düşünüyorum.

bence sabaha kadar dönüp durcagına endişe edecegine git.hoş orda hastane durumu nasıl bilmiyorum ama

kaydirigubbakcemile3 ayyy birden çok güldüm çocuk nasıl sıçrayıp uyanmıştır o bağırmaya gözümün önüne geldince o görüntü gülesim geldi :)

:roflol:aynen sonra bende kendime çok güldüm.ama çok korkmuştum

Kocam uyanabildi sonunda:) Saat 10.40.. Kahvaltisini hazirliycam biras kafam dagilsin hem.
Cok sagolun seker annisler. Gorusmek uzere.

elini karnına koyup bağırmak etkili bir yöntemmiş gerçekten kaydirigubbakcemile3

Benim oğlan da evde ben abisinie bağırdıkça tekme atıyor.Ne cinli anacığım var diyordur sanırsam.Korkum o ki benim yüksek tonuma alışıp doğunca söz dinlemeyecek.

sdsmt bu bebişler şimdiden bagırtıyo yaa.ayy hala gülüyorum.sinirlerim bozuldu niyeyse.çok sevindim ama bu sayede bebişlerimizin duyabildiginide anlıyoruz.

:roflol::roflol:yemin et gerçekten kımıldadı mı?
valla bak bi kaç kere kızım kızım diye bağırdım bi hareketlenme oldu :) hani yatakta yatan birini uyandırmaya çalışırsında umursamaz arkasını döner ya yavaşça buda yavaşça kımıldadı sanki rahat bırak der gibi arkasını döndü delikafadulden

valla bak bi kaç kere kızım kızım diye bağırdım bi hareketlenme oldu :) hani yatakta yatan birini uyandırmaya çalışırsında umursamaz arkasını döner ya yavaşça buda yavaşça kımıldadı sanki rahat bırak der gibi arkasını döndü delikafadulden

:sm_cool: uyuyo demekki annesi.sen uyurkende uyanıyo demekki.nese yarın gidecekmisin nasılsa saglık ocagına.ayyy bu bebişlerin bile bi karakteri var yaaa.

bağırmayın uşaklara looooooooooooooooo=nasılsınız kızlar ne var ne yok doğuran filan varmı bugün yoksa pazar diye herkes dişini mi sıkıyo=)

ne cıktı idrar yollarında bendede var problem yarın idrar kültürü ysptırıcam bebege ne sakıncası var

yarın yeni tahlilim yapılacak ama idrar yollarındaki enfeksiyon düşük(bu dönemi atklatık) ve erken doğuma sebebiyet veriyormuş. hemşire söylemişti.

internetten araştırsana neler çıkıyor nneler... mesela

idrar yolu enfeksiyonlarının erken doğum eylemi, gebeliğe bağlı yüksek tansiyon, anemi, ve amniyon iltihabına neden olduğu saptanmıştır. ıdrar yolu enfksiyonları ayrıca düşük oğum ağırlığı ve prematürite riskini de arttırmaktadır. (alıntıdır)

bendede enfeksiyon çıkıyor birde son yapılanda eritrosit ve lokosit çıktı...
idrarda lokosit : patalojik etki olduğunu
eritrosit:idrarda kan olduğunu gösterirmiş

Son düzenleme:
Back
X