2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bağırmayın uşaklara looooooooooooooooo=nasılsınız kızlar ne var ne yok doğuran filan varmı bugün yoksa pazar diye herkes dişini mi sıkıyo=)

:roflol:
onlarda bizi korkutup bağırttırmasın canım :dilcikar:

hoyanın kızını gördüm şimdi maşallah subhanallah çok çirkin yaaaaaaaaaaaa....bende istiyom ondan bir tane daha banane banane ...anam 8 ay geçti bir ay geçmiyo iyimi...=)kızlar öpüyorum sizi ben kaçtım kızım içerde ilgilenmem lazım zaten bana bu kadar fazla bile nete girmek=(

merhaba kızlar nasılsınız ancak gelebildim.bugun evi temizlettik mis gibi oldu heryer ohh bee rahat rahat dogurabilirim artık.eşim gece rüya görmüş tabiri de eşi hamilleyse çok kolay dogum yapacagına işaretmiş tetikte bekliyoz:)))

ıyım demetcım
evdeydık bugun eşimle

bırazdan da dugune gıdecez
ordan da mısafırlıge
bıraz gezmem lazım
butungun evdeydıkk

seslere tepki verdikleri dogru çünkü nst ye girdim bizim uyudumu ne artık yada açlıktan oynamıyor görevli karnımın üstünde çok yüksek sesle alkış yapmaya başladı biizmkide tepinmeye başladı bende şok olmuştum bu kadın delimi napıyo karnımın üstünde diye:)))

evet bellı zamandan sonra seslerı duyuyorlar mış
ayrıca ısıgı da gorme yetılerı gelısıyormuş
bıyerde okudum
her haftaya gore degısık bısey oluyormus
yanı gelısmesınde bebeklerın

seslere tepki verdikleri dogru çünkü nst ye girdim bizim uyudumu ne artık yada açlıktan oynamıyor görevli karnımın üstünde çok yüksek sesle alkış yapmaya başladı biizmkide tepinmeye başladı bende şok olmuştum bu kadın delimi napıyo karnımın üstünde diye:)))

:roflol: hay allahım demekki dogru bişi yapıyomuşuz.bende ççocun ödünü patlattım sanmıştım

merhaba kızlar nasılsınız ancak gelebildim.bugun evi temizlettik mis gibi oldu heryer ohh bee rahat rahat dogurabilirim artık.eşim gece rüya görmüş tabiri de eşi hamilleyse çok kolay dogum yapacagına işaretmiş tetikte bekliyoz:)))

oh mis gibi dogur bakalım sıra kimde içime sen doguyosun ama senden önce pringles var.

Back
X