esmer burda misin
bizim bulusmaya rapunzel ve jasmin77 bir de tutku galiba 5 haziranda gelebilirlermis, bir hafta daha gec yapsak bulusmayi 2 kisi daha katilabilecek sen 5 haziranda gelebilir misin 5 haziran yapsak diyorum ne dersin
sen yeterki gel biz 32 hazirani getirirz senin icin yerimseniben32 haziran olsa bende gelirdim delikafadulden
günaydın kızlar
ben demiri hep bodyle yatırıyorum bacaklar hep dışarda:) üzerini örtüyorum ama açıyo eşşek annemin evinde sorun yok ama kendi evim daha serin orda iyice örtüyorum üzerini
kızlar..elme ya da havucu makinadan mı geçiriyorsunuz?yoksa rende ile mi?bilmiyorumkismile
günaydin
bebelere havuc ve elma suyu karisimini verebilirmiyizki simdi
bi de benimki mama yiyor mutlaka su icir dediniz ama su icmiyo sevmedi
normalde çıplak yatırmam ama sabah azcık kurusun diye yatırdım. uyuyakalınca da giydirmedi kendini ayağa kaldırdı ortalığı çığlık atmaktan.
bende boğazına kadar sarmalayıp bıraktım napim.
15 dk sonra uyanmış zaten giydirmiş annemde
ben meyveyi artık kavanoz meyce veriyorum, yemiyor evde yapılanı.
ama yaparken cam rende kullanıyordum.
burda gibiyim canım.
bana uyar fark etmez.
5 haziran diyelim o zaman.
emzirmeyi kestigimden beri nerdeyse hergün 1 kilo aliyorum, artik kahvalti ve aksam yemegi disinda hicbirsey yememeye karar verdim sürekli su icicem
ben elma havuc dünde kayısı verdim..
suyuda mutlaka içir canım bikac cay kaşıgıda olsa iyi
emenler su ihtiyaclarını anne sütünden karşılıyorlar
ama mama alanlara su verilmeli
32 haziran olsa bende gelirdim delikafadulden
pazar günü markette iki saat düşündüm kavanozlardan alsam mı diye
sonra vazgeçtim iyiki almamışım belki benimki de ayaz gibi yapardı
ben bugün elma suyuna bebe bisküvisi koydum ece daha çok sevdi
sen de dene istersen
kayısı mevsimi geldi mi? sanki daha erken gibi geçen hafta pazardan aldıklarımızın tadı hiç güzel değildi ben şu anda sadece elma veriyorum benim hatun havucu da sevmedi
aa o da iyi fikir.
evde bikaç kavanoz mama var, onlar bitsin bir de bisküvili deneyelim bakalım.
esmer sen o kavonozlar boşalınca atma
içine kendi yaptıgını koy belkim yutar ayaz efendiidelikafadulden
:roflol:
yok yaa herif fast food'cu çıktı iyi mi delikafadulden
bir de o kavanozlardan süper baharat kavanozu oluyor kaydirigubbakcemile3
cadaloz...dünkü yazdığını şimdi okudum...2 -3 gün daha bekleyeceği...sonra bi test yaptıryım..eyvahedigeldismile[/QUOTE
yaptır anacım yaptır ben 3 kez yaptırdım:)))) korkunun ecele faydası yok en iyi korunma yöntemi ayrı yatmak:teselli:
canım hani doktorlar meyveyle yani şekerliyle başlamayın filn diyorlarya işte buda az mayhoşşzemuszemus
yaaaa ben sadece meyve püresi veriyom sebzelsini verdim yedi ama sevmedi bende olsam yimem onu yaaa iğrençti sempatiksalakcinni ama çoğu doktor eyveyle başlatıyo dur bende tek elma rendeleyim bakam yicekmiopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
biz aşımızı olup geldik kızım 6900 gr 64 cm olmuş ek gıdaya başlama önümüzdeki ay başlayalım dedi.
zaten benımde hiç başlayasım yok emzirip emzirp yatırmak benim daha işime geliyo açıkçası.
alt kat komşum doğum yaptı bugün bi kek yapıp gideyim bi bakayım ne durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?