2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnde dün 1 tane kayısı yedirdim öyle bi yediki daha yokmu diye bakıp durdu dedim bugünlük yeter yarında elma suyu didim oda tamam der gb baktı .bugünde başka meyve veririrm başladık bizde yavaş yavaş bnde rendeyle tyaptım 1 saat robotla uğraşamam

bugün 18 mayıs buğlemim tam 5 ayı doldurdu 5ay önce bu saatlerde yeni ayılmıştım meleğimi ilk kucağıma 10:05de almıştım canım yaa büyüdü sıpa .ben o günü öyle özlüyorum ki hep bi tebessümle hatrlıyorum dışarıda acayip bi fırtına yağmur-kar-rüzgar benim odam sıcacık tertemiz camdan dışarı bakıyorum meleğim yanımda yattığım yerden binlerce kez şükrediyorum ne güzel bi gün diye ziyarete gelenler dışarı çok soğuk diyorlar hatta gelemyenler bile olmuştu istanbulda fırtına uyarsı vardı.benim kızım öyle bi fırtınalı günde doğduki ben ve ikizimde öyle fırtınalı günde doğmuşuz iyiki doğmuş meleğim. tüm meleklerimze allah uzun ömürler ve sağlıklar versinler hepsi iyi doğmuş kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar

ben demiri hep bodyle yatırıyorum bacaklar hep dışarda:) üzerini örtüyorum ama açıyo eşşek annemin evinde sorun yok ama kendi evim daha serin orda iyice örtüyorum üzerini

32 haziran olsa bende gelirdim delikafadulden
sen yeterki gel biz 32 hazirani getirirz senin icin yerimseniben
günaydın kızlar

ben demiri hep bodyle yatırıyorum bacaklar hep dışarda:) üzerini örtüyorum ama açıyo eşşek annemin evinde sorun yok ama kendi evim daha serin orda iyice örtüyorum üzerini

Uyku tulumu alsana benimki de gece üstünü aciyor ayaklariyla uyku tulumu bakiyorum ben de,

chilek sen de Istanbuldasin gelcen mi bizim Istanbul anadoluyakaksi bulusmamiza? 5 haziran olsun diyoruz

kızlar..elme ya da havucu makinadan mı geçiriyorsunuz?yoksa rende ile mi?bilmiyorumkismile

ben cam rende kullanıyorum ece sadece elma suyu içiyor havucu sevmedi
1 elmanın dörtte birinin posasıyla birlikte alıp geriye kalanını tülbentten geçirip veriyorum az posalı elma suyu oluyor bizimki bugün içine 1 tane de hipp'in bebe bisküvisinden koydum daha çok sevdi

günaydin

bebelere havuc ve elma suyu karisimini verebilirmiyizki simdi

bi de benimki mama yiyor mutlaka su icir dediniz ama su icmiyo sevmedi

canım ilk kez vereceksen tadımlık olarak ayrı ayrı başla 1 tatlı kaşığı ile başla hergün biraz arttır.
bir de suyu 1-2 çay kaşığı da olsa vermeye çalış hem mama yiyor hem de yaz geldi

pazar günü markette iki saat düşündüm kavanozlardan alsam mı diye
sonra vazgeçtim iyiki almamışım belki benimki de ayaz gibi yapardı
ben bugün elma suyuna bebe bisküvisi koydum ece daha çok sevdi
sen de dene istersen

emzirmeyi kestigimden beri nerdeyse hergün 1 kilo aliyorum, artik kahvalti ve aksam yemegi disinda hicbirsey yememeye karar verdim sürekli su icicem

öyle yaparsan daha çok kilo alırsın aralarda mutlaka bişeyler yemelisin az ama sık yediğinde kilo verirsin ancak meyve salata tarzı şeylerle ara öğünler oluştur

ben elma havuc dünde kayısı verdim..
suyuda mutlaka içir canım bikac cay kaşıgıda olsa iyi
emenler su ihtiyaclarını anne sütünden karşılıyorlar
ama mama alanlara su verilmeli

kayısı mevsimi geldi mi? sanki daha erken gibi geçen hafta pazardan aldıklarımızın tadı hiç güzel değildi ben şu anda sadece elma veriyorum benim hatun havucu da sevmedi

amma çenesi düşük hatunlarsınız
sabahtan beri geçmiş okucam diye öldüm
gece gece sayfalarca konuşulur mu hiç

aa o da iyi fikir.
evde bikaç kavanoz mama var, onlar bitsin bir de bisküvili deneyelim bakalım.

kayısı mevsimi geldi mi? sanki daha erken gibi geçen hafta pazardan aldıklarımızın tadı hiç güzel değildi ben şu anda sadece elma veriyorum benim hatun havucu da sevmedi

canım hani doktorlar meyveyle yani şekerliyle başlamayın filn diyorlarya işte buda az mayhoşşzemuszemus

günaydın kızlar
biz aşımızı olup geldik kızım 6900 gr 64 cm olmuş ek gıdaya başlama önümüzdeki ay başlayalım dedi.
zaten benımde hiç başlayasım yok emzirip emzirp yatırmak benim daha işime geliyo açıkçası.
alt kat komşum doğum yaptı bugün bi kek yapıp gideyim bi bakayım ne durumda.

maşallah bıdığa 7 kilo olmuş annesi ahha ahh bi benim işime gellmiyo emzirme ay dün akşam 4ten 11e kadar bi damla uyumadı gece gene ayaktaydı uyumadı bu nasıl bebek anlamadım gitti yavv mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…