2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol:

bi ara bu dediğini çok yapıyordu sinir oluyordum
ama artık etrafa o kadar fazla gülmüyor yabancılama durumu ağır basıyor
özellikle esmer erkekleri sevmiyor
oysaki babası da esmer

evt yaa bende çok sinir oluyorum fazla sürmez inşallah seninki renkde seçiyo demek ayy yerim ben onu

teşekkürler kızlar

ne güzel işte başkalarını yabancılamaları sevinin bence keşke benikide yabancılasa ve istemese kimseyi ama benimki her gördüğüne gülüyo

sinir bişey gerçekten canım çocuğu çokmu insan içine çıkarıyosun yoksa evdemi oturuyo bide burdan bak konuya

şimdi değişk bi ortam düzeni bozulmuştr büyük bi ihtimal .gaçici bi dönemdir zaman zaman tabiki değişken olacaklardır

merhaba kızlar:))oyy kuzenimi aradım daha düzcedeymiş 3 saati bulur gelmesi sanırım..börek kaldı onu da tam yaposam menu hazır.uykum var ya...
5 haziran uyar bana farketmez..

merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var

kızlarya dün 4 aylık olduk aşı vurulduk kan damlası verildi kullanmaya başlamadım daha endişelendim acaba siz kullandınızmı

biz doğduğundan beri kullanıyoruz canım
ama benimkinin kan değerleri düşüktü hatta kan da verilmişti o zamanlar

bana da yapıyor onu bazen.
aslında yabancılamaması iyi, benim hoşuma gidiyor.

scededu benim yegn,imde esmer eerkeklerden çok korkuyordu öyleki kardeşim de esmer onu görünce kıyamet kopuyordu acayıııı çöpe atttt diyordu bize canım benim...

aynen canımmm
boshayallersmile

sinir bişey gerçekten canım çocuğu çokmu insan içine çıkarıyosun yoksa evdemi oturuyo bide burdan bak konuya

sürekli evde deyiliz cnm kalabalığa alışlkın sayılır ne bilim belkide ben abartıyorum banada gülüyo şımarıyo tabiki ama dediğim gibi bazen başkalarına daha çok yapıyomuş gibi geliyo ayy iyice nem kapar olduk herşeyden

sanada yapıyodur hayatım sen hep iç içe olduğun için bebişle farkedemiyodursun ben mesela hiç evden çıkmayız ancak babanneye gideric bide dükkana geliriz başkada kimseyi görmüyo birini gördümü hep gülüyo bende sinir oluyorum ama ben insanlardan uzak olmasını istiyorum ben odadan çıkında uyuyoda olsa ortalığı aya kaldırıyo yanından ayrılamıyorum hiç

yapıyo tabiki cnm ama dediğin gibi benim gözüme diğerleri batıyo heralde seninkide zor ama bebkler 7. ayda ayrılık korkusu yaşarmış anlattığın gibi şeyler yaparmış seninki erken başladı heralde

benimki yabancılara pek gülmüyor,otobüste seviyolar genellikle ama çok nadir gülüyor...

mehlikasu ne güzel ya keşke benimkide seninki gibi olsa yabancılara pas vermese benden ve babasından başkasına gitmesini istemiyorum

ins. artik son halidir bu anadolu yakaksi bulusmamizin tam tarihi kararlastirildi.

5 haziran cumartesi günü
sabah saat 11 de
süreyyaplajinin ordaki migrosun önünde bulusuyoruz kahvalti ediyoruz,
Esmer bizi kahvalti edilecek yere götürecek,
ins. artik jasmin77, tutku ve rapunzel de gelebilecek bulusmaya

beril dün ilk defa emzik aldı,babası verdi,ben o kadar uğraşmıştım önce,almamıştı,
babasının vermesinimi bekliyormuş ne,ağzında emzikle uyudu 1,5 saat kadar,
yav gece 11'e doğru yatmasına rağman saat 6 olmadan kesin uyanış yaptı yine,
6'dan önce 3 kez emmek için uyandı,sabah uyanınca amziği tıkayım uyusun dedim ama her sokuşumda geri attı,
dün aşı kartını unutmuşum,kafa kalmadı ki,zaten yarım aklım vardı o da uçtu,
bugün tekrar sağlık ocağına gidecez aşımızı olacaz,boyumuza kilomuza bakılacak,
ama geçen ay bağlı olduğumuz sağlık ocağına gitmiştik orası biraz uzak düşüyor diye farklı sağlık ocağına gidecez artık,kilo her yerde farklı çıkıyor nasıl oluyorsa....

benim oğlum da herkese gülüyo
bu arada bana acayip bağlandı
hep gözü benim üstümde
bana da çok gülüyo, tabi bütün gün onun karşısında yapmadığım şebeklikler kalmadı
benim annem deli mi acaba diyodur yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…