:roflol:
bi ara bu dediğini çok yapıyordu sinir oluyordum
ama artık etrafa o kadar fazla gülmüyor yabancılama durumu ağır basıyor
özellikle esmer erkekleri sevmiyor
oysaki babası da esmer
slm kızlar nasılsınız ne güzel buluşma var yine yaa izmit yakın aslında kocişe söylesem benide getirse ne güzel olur zemuszemus yaa bide bişey sorucam size öyküye bi haller oldu bu ara doktor bu ayda yabancılama başlayabilir demişti ama bizimki tam tersi herkese gülücük dağıtıo herkese şımarıyo ama bana millete güldüğünden daha az gülmeye başladı acayip sinirim bozuluyo valla beraberken üçüncü bi kişi gelsin yanımıza ağız kulaklarda hemen ben o kadar şebeklik yapıyorum hiç takmıyo bazen varmı böyle olan bana bi cevap versin lütfen yoksa çıktığı yeri hatırlatıcam bu sıpaya :CüvCüv:
cnm maşallah valla bende anlamadım aslında kimsede durmuyo pek beni istiyo yada başkasının kucağındayken bana bakıp gülüyo sürekli ama şu son bi kaçgündür dikkatimi çekti bursaya gitik geldik daha adapte olamadı heralde benimki
merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var
kızlarya dün 4 aylık olduk aşı vurulduk kan damlası verildi kullanmaya başlamadım daha endişelendim acaba siz kullandınızmı
slm kızlar nasılsınız ne güzel buluşma var yine yaa izmit yakın aslında kocişe söylesem benide getirse ne güzel olur zemuszemus yaa bide bişey sorucam size öyküye bi haller oldu bu ara doktor bu ayda yabancılama başlayabilir demişti ama bizimki tam tersi herkese gülücük dağıtıo herkese şımarıyo ama bana millete güldüğünden daha az gülmeye başladı acayip sinirim bozuluyo valla beraberken üçüncü bi kişi gelsin yanımıza ağız kulaklarda hemen ben o kadar şebeklik yapıyorum hiç takmıyo bazen varmı böyle olan bana bi cevap versin lütfen yoksa çıktığı yeri hatırlatıcam bu sıpaya :CüvCüv:
sinir bişey gerçekten canım çocuğu çokmu insan içine çıkarıyosun yoksa evdemi oturuyo bide burdan bak konuya
sürekli evde deyiliz cnm kalabalığa alışlkın sayılır ne bilim belkide ben abartıyorum banada gülüyo şımarıyo tabiki ama dediğim gibi bazen başkalarına daha çok yapıyomuş gibi geliyo ayy iyice nem kapar olduk herşeyden
sanada yapıyodur hayatım sen hep iç içe olduğun için bebişle farkedemiyodursun ben mesela hiç evden çıkmayız ancak babanneye gideric bide dükkana geliriz başkada kimseyi görmüyo birini gördümü hep gülüyo bende sinir oluyorum ama ben insanlardan uzak olmasını istiyorum ben odadan çıkında uyuyoda olsa ortalığı aya kaldırıyo yanından ayrılamıyorum hiç
rylai canim normal normal donem donem cocuklar ice dısa donuyor.soyle dusunuyorum annenin yeri doldurulamaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?