Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuyo pamık tiyzesi pireler ucusuyo su aniyi geceler canım
biz iyiyiz senin prenses napiii tombul yanakistanım
jiuli pamuk nasilsiniz melisacik ile egecik nasillar juli 5 hazirandaki bulusmaya gelecekmisin
ii canım bak yazda geldi size hergün bol gezmeli kakalı günler bekliyo
egecik kucağımda ağlasınmı gülsünmü onu düşünüyo 1haftadır birden önce uyumuyo 10da yatıyodu negüzel ama yok kurtlu götlü kımıl kımıl napıcanı bilmiyo
uyuyo pamık tiyzesi pireler ucusuyo su an
saol canim yaz tarifesine gecti bi ebebelr demek burak da 8.30 9 da yatardi simdi 11den once yatmiyo demek gunler uzadi bebeisler de yaz tarifesine gectiler bizden akillilar valla :)
iyidir jasmin sen nasılsın
burak beyin kaka sorunu hallolmş cok sevindim
ondan bizimki hep sırtına kadar yapıyor şimcik anladım kaydirigubbakcemile3
ne yazıkki katılamıcam yarın kusadasına gidiyorum
insallah kısmet olursa iizmir bulusması yaparuk
hoya niye oyle dedin ki anlamadim valla ne yazmistim ben de sen de komik yazmissinjasmin çok komiksin
culi buldun mu yokini
pamık oğlun çok tatlanmış resimlere bayıldım maşallah
dimple ayy okurken gerildim yav
aaa patrona deseydin ya ebnd e gencim guzelim bugun ebnim de bayramim diye calisilir mi boyle tatil gununde cok ayip patronuna alsanaalsanasmilekimse yok bugün.
tek çalışan benim, zaten uykum da var mafoldumben
eve gitmek istiyorum :gitme:
cok çalıskan gördüm seni esmer akannehir
gel sevcan senide götürem atla şimdi tekirdağdayım bekliyom
delf cok istiyorum bende esranın nosu var olurda gelirsem haberleşiriz canım
ay saclarımı gestirdim hazırlandım bekliyom
1 sonra yola cıkıcaz hepinizi cok cok öpüyom
cnm sadece anne sütü alıyor,kree süt mama bırakmıyorum,3 saatın dışında bişey vermiyolar mı
bende eve gidip geliyorum emzirmek için
ondan sordum sana nasıl yapıyosun diye
11 de 2 de 5 de yarımşar saat emziriyorum ben
naber kızlar iğrenç bi geceydi çağan hep ağladı grip öksürük evde peditus şurup vardı ondan veriyom akşam biraz ateşlendi doktora götürseemi acaba her seefrinde götürüyom peditus veriyo bide ıhlamur ver diyo offf offf
yaa bide çağan 2 gündür kabız oluyo kızlar hazır meyve püresi veriyodum onlarımı yaptı acaba çok ığınıyo avcumun içi kadar koyu bi kaka yapıyo bırakıyo geene ıhın ıhın varmı sizin bebelerdede aynı kabızlık probnlemi ek besin tek meyve püresi verdidim 1 haftadır 1 şişenin yarımını yiyodu günlük
acil yorum yapın daha geçmişe bakamıyom kızlar napam
naber kızlar iğrenç bi geceydi çağan hep ağladı grip öksürük evde peditus şurup vardı ondan veriyom akşam biraz ateşlendi doktora götürseemi acaba her seefrinde götürüyom peditus veriyo bide ıhlamur ver diyo offf offf
yaa bide çağan 2 gündür kabız oluyo kızlar hazır meyve püresi veriyodum onlarımı yaptı acaba çok ığınıyo avcumun içi kadar koyu bi kaka yapıyo bırakıyo geene ıhın ıhın varmı sizin bebelerdede aynı kabızlık probnlemi ek besin tek meyve püresi verdidim 1 haftadır 1 şişenin yarımını yiyodu günlük