2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ii canım bak yazda geldi size hergün bol gezmeli kakalı günler bekliyo
egecik kucağımda ağlasınmı gülsünmü onu düşünüyo 1haftadır birden önce uyumuyo 10da yatıyodu negüzel ama yok kurtlu götlü kımıl kımıl napıcanı bilmiyo

iyi geceler canım
biz iyiyiz senin prenses napiii tombul yanakistanım
uyuyo pamık tiyzesi pireler ucusuyo su an
jiuli pamuk nasilsiniz melisacik ile egecik nasillar juli 5 hazirandaki bulusmaya gelecekmisin

iyidir jasmin sen nasılsın
burak beyin kaka sorunu hallolmş cok sevindim
ondan bizimki hep sırtına kadar yapıyor şimcik anladım kaydirigubbakcemile3

ne yazıkki katılamıcam yarın kusadasına gidiyorum
insallah kısmet olursa iizmir bulusması yaparuk

ii canım bak yazda geldi size hergün bol gezmeli kakalı günler bekliyo
egecik kucağımda ağlasınmı gülsünmü onu düşünüyo 1haftadır birden önce uyumuyo 10da yatıyodu negüzel ama yok kurtlu götlü kımıl kımıl napıcanı bilmiyo

uyuyo pamık tiyzesi pireler ucusuyo su an
saol canim yaz tarifesine gecti bi ebebelr demek burak da 8.30 9 da yatardi simdi 11den once yatmiyo demek gunler uzadi bebeisler de yaz tarifesine gectiler bizden akillilar valla :)

iyidir jasmin sen nasılsın
burak beyin kaka sorunu hallolmş cok sevindim
ondan bizimki hep sırtına kadar yapıyor şimcik anladım kaydirigubbakcemile3

ne yazıkki katılamıcam yarın kusadasına gidiyorum
insallah kısmet olursa iizmir bulusması yaparuk

ohhh sefan olsun gez bakalim juli hanim bizim yerimize de gez cunku biz daha birkac ay gezemeyecegiz kocisain isleri sebebeiyle hic kiskanmadim :) melisacigi da denize sok canim cok iyi gelir ama havuza sokma sakin

hadi kzilar hazir burak uyurken yatayim ben de opuyorum hepinizi ve meleklerinizi iyi gecler tum bebislere de melek uykulari insalalh

herkese selam

benim yaramazımda şuan uyuyo

bende sessizlikte küçük bi gezinti yapıyım dedim

oğlum her zaman ki gibi huysuz ve uykusuz

hakkını yemiyim

geceler azıcık daha iyi ama gündüz en uzun uyuku 15-20 dk

inanırmısınız lavaboya gidiyorum dönene kada feryat figan ağlıyo

hııııııııııııı

ay kızlar bu gün ne oldu

büyük oğlumun beslenmesini hazırlıyodum

miniğimde ağlamaya başladı ben dönene kadar iyice dozu arttırdı

bende koltuktan alıp salıncağına koydum uyutmak için
niye kucağıma almadım diye sinirden katıldı

ağzı açıkta kaldı birden kalbim çıktı yerinden

hemen yanaklarınıda tıtıp sağa sola salladım

vücudunu ovaladım

o sıra nefes almaya başladı

tabi ağlamaya kaldığı yerden devam etti

ama benim elim ayağım tutmaz oldu :((((((

jasmin çok komiksin

culi buldun mu yokini

pamık oğlun çok tatlanmış resimlere bayıldım maşallah

dimple ayy okurken gerildim yav

dimple okurken korktum vallabilmiyorumkismile
senin işin daha da zor
3 tane erkek çocuk + 1 de kocan
4 erkek
kafamçokkarıştı

Juli sen Kuşadasında netçeksin? CADIARZU
amma da gezentisin
çok güzel şehir Kuşadası
2 sene önce tatile gitmiştik
seneye belki yine aynı otele tatile gideriz
çok güzeldi yaaaaa
beni de götür juli opuyorumnanaktan

hoya

juli

sevcangöksel

ben cinsiyeti ilk öğrendiğimde bu 4 erkek muhabbeti çok yaptık burda

bi düşün bunlar büyüdüğü zaman
daha beter
onların kılı

off

diyom daha bizim eve onların kokusundan girilmez :))))

cok çalıskan gördüm seni esmer akannehir

gel sevcan senide götürem atla şimdi tekirdağdayım bekliyom

delf cok istiyorum bende esranın nosu var olurda gelirsem haberleşiriz canım

ay saclarımı gestirdim hazırlandım bekliyom
1 sonra yola cıkıcaz hepinizi cok cok öpüyom

merhaba kizlar az once kayinvalidem gitti oglusumla yalnizi simdi evde anenm de yarin gelecek ilk defa bu gece oglusla evde yalniz kalacagiz anenm geleyim dedi de dururum ben sen merak etme islerini bitir dedim insallah uzmez oglusum beni uyuyor simdi

jasmin çok komiksin

culi buldun mu yokini

pamık oğlun çok tatlanmış resimlere bayıldım maşallah

dimple ayy okurken gerildim yav
hoya niye oyle dedin ki anlamadim valla ne yazmistim ben de sen de komik yazmissin
kimse yok bugün.
tek çalışan benim, zaten uykum da var mafoldumben
eve gitmek istiyorum :gitme:
aaa patrona deseydin ya ebnd e gencim guzelim bugun ebnim de bayramim diye calisilir mi boyle tatil gununde cok ayip patronuna alsanaalsanasmile
cok çalıskan gördüm seni esmer akannehir

gel sevcan senide götürem atla şimdi tekirdağdayım bekliyom

delf cok istiyorum bende esranın nosu var olurda gelirsem haberleşiriz canım

ay saclarımı gestirdim hazırlandım bekliyom
1 sonra yola cıkıcaz hepinizi cok cok öpüyom

oh hadi bakalim iyi yolculuklar iyi tatiller size canim aman melisacigi terletme yollarda ana kucaginin altina pamuk battaniye falan ser uzun yolda surekli yatmaktan terelr prensesin sirti

slm kızlar..
kmsecikler yok sanırım,
berilkucağımda emiyor bir yandan da uyuyor,
az önce meme çıkmış hala emme hareketi yapıyordu dik hale getirdim gazını çıkarıpyatırayım diye,
gözünü açı ağlama başladı,emerek uyucakmış:))

dün soruormuştu 1 kişiden cevap geldi,
calpolu 3 kez 6 saat arayla verdim,birer ölçek,
ateşinin çıkmasını beklemeden direk vermeye başladık inş. yanlış yapmamışızdır...

3 saatın dışında bişey vermiyolar mı
bende eve gidip geliyorum emzirmek için
ondan sordum sana nasıl yapıyosun diye
11 de 2 de 5 de yarımşar saat emziriyorum ben
cnm sadece anne sütü alıyor,kree süt mama bırakmıyorum,
3 saatte bir emzirmeye gidiyorum...
ben 3,5 ta işi bırakıyorumçkmadan emerse bir de öyle emziryorum,yetiyo bu şeklide...

naber kızlar iğrenç bi geceydi çağan hep ağladı grip öksürük evde peditus şurup vardı ondan veriyom akşam biraz ateşlendi doktora götürseemi acaba her seefrinde götürüyom peditus veriyo bide ıhlamur ver diyo offf offf
yaa bide çağan 2 gündür kabız oluyo kızlar hazır meyve püresi veriyodum onlarımı yaptı acaba çok ığınıyo avcumun içi kadar koyu bi kaka yapıyo bırakıyo geene ıhın ıhın varmı sizin bebelerdede aynı kabızlık probnlemi ek besin tek meyve püresi verdidim 1 haftadır 1 şişenin yarımını yiyodu günlük
acil yorum yapın daha geçmişe bakamıyom kızlar napam

naber kızlar iğrenç bi geceydi çağan hep ağladı grip öksürük evde peditus şurup vardı ondan veriyom akşam biraz ateşlendi doktora götürseemi acaba her seefrinde götürüyom peditus veriyo bide ıhlamur ver diyo offf offf
yaa bide çağan 2 gündür kabız oluyo kızlar hazır meyve püresi veriyodum onlarımı yaptı acaba çok ığınıyo avcumun içi kadar koyu bi kaka yapıyo bırakıyo geene ıhın ıhın varmı sizin bebelerdede aynı kabızlık probnlemi ek besin tek meyve püresi verdidim 1 haftadır 1 şişenin yarımını yiyodu günlük

cadıcım kabızlık ek gıdadan kaynaklanır, normal merak etme.
geçmiş olsun çağana. eğer ağır durumu yoksa peditus'dan başak bişey vermesin zaten doktor. antibiyotik dayamasınlar hemen bebişlere.

canım gecmiş olsun
benimkide öyleydi
dün ve önceki gün kayısı verdim şimdilerde iyi gibi
bide benimki hastalıgı yeni atlattı balgamıda kakayla atıyo

geçmiş olsun cnm,öncekilerden farklı bir durum yoksa götürme dra.
drun önceki önerdiklerini uygula bence...

ya biraz ateşi oldu gibi ama sanırım abisinden geçti abimizde bi gece ateşlendi ertesi gün öksürük grip çağanda dün gece çok azgıdı bide üstüne kabızlık ıkınmaları gözleri parliyo burnu akıyo süzüldü yavrım emme boğaz gene yerinde habire emmek ayrılmıyak sarı kızla evlenecem ben diyo bide kaynatam gil geldi bugün kaynatamın doğum günü yemeğe gitcektik akşama aama nasıl giderim bu bebeyle bilmiyom pufffff

Back
X