Gecmis olsun canim, cok zordur bebelerin hastaligi canim ya Allah sifa versin
günaydingünaydın kızlar bizde uyandık.
geçmişe bakalım gelelim
Günaydi Fatmazehra
Posi
Ben büyük oglani öyle büyüttüm ama ayakta sallamayi 1 yasa gelmeden birakmani tavsiye ederim.Her cocuk farkli ya büyükte hic gaz derdimiz olmamisti kücükte ayakta sallanmiyor yatagina koyunca uyuyor illa yorulan anne olacak her durumda.
Feyzae
Canim ilk cocukta heves oluyo sanirim büyük oglani resmen 24 saat kamera ile dolasmisim belgeseli olur valla :)))) Ne anlatsam gecmise dair bi fotosu var cocuk sok oluyor acip gösterince :)))) Bu bücürde hic heves yapmiyorum esim zorluyor cekip koysana diyor gecen gün .Annemler face den bakiyorlar oglanin fotolarina esim diyor yenilerini eklesene bakacaklar valla daha cekemedim bile.
sağol canım. amin canım amin herkese şifa versin rabbim. bu ilk hastalığımız doğduğumuzdan beri o yüzden biraz acemiyiz biraz paniğiz bakalım
Posi
Canim benim bu bücürük yataga koydugun an küt uyuyor ama sonra gaz sancisindan kendi kendine cikaran kadar mik mik ciyak ciyak uykusu verimli olmuyor kiloda alamiyor zaten.Büyük öyle degildi ugrastirirdi uyuyana kadar ama uyudumu giki cikmazdi 8 saat ne güzel dinlenir kalkardim.
blu geçmiş olsun. ıhlamur falan veriyor musun
meltem bende çok severim foto çekmeyi. ama sadece oğlumla alakalı değil. oldum olası meraklıyımdır. ama şimdi öncelik onun oldu tabi.
şu anda sanırım pc'de 1000 civarı fotosu var.
ben çektiğimde 8-9 poz arka arkaya çekiyorum ki o an en güzel ifadesini yakalayabileyim diye.
anne sütü mü iciyor seninki yoksa mama mi?
selam kızlar hepinizi öptüm çookk
anne sütü ağırlıklı azda mama takviyeli canım.
esmercim veriyorum canım ıhlamur ve rezeneyi birlikte demliyorum veriyorum
Hmm cadi da anne sütü verdigi halde cagan hasta olmus ya, aslinda sizinkilerin daha direncli olmasi gerek,
esmercim BS playerda cektigin videoda istedigin yeri Foto olarak cikarabiliyorsun, ben hep video cekiyorum onun icinden güldügü güzel yerlerin foto karelerini cikariyorum. diger türlü sürekli bebebnin tepesinde ffotomakinesiyle beklemem gerekecek
anne sütü ağırlıklı azda mama takviyeli canım.
esmercim veriyorum canım ıhlamur ve rezeneyi birlikte demliyorum veriyorum
selam kızlar hepinizi öptüm çookk
grip yada üşütmüş değil canım benimki boğazı tahriş olmuş aslında dirençle alakası yok fazla bağırmaktan ve numaradan öksürürken tahriş etmiş şimdide gerçekten öksürüyor
200-300 gr alması normalmi acaba bu aylardagöğüslerim hep fos gibi ama inatla emziriyorum yalnız tartıda yükselmiyoruz hiç nedense
ne yapsanki
annem elleme iyi
zayıf olsun ne olacak diyo
numaradan mı öksürüyor allahım ne beter bunlar ya.geçmiş olsun canım
200-300 gr alması normalmi acaba bu aylardagöğüslerim hep fos gibi ama inatla emziriyorum yalnız tartıda yükselmiyoruz hiç nedense
ne yapsanki
annem elleme iyi
zayıf olsun ne olacak diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?