2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar bizde uyandık.
geçmişe bakalım gelelim
günaydin
bak gel bakalim gecmise.

Meltemcim son tespitin cok dogru naparsan yap yine yorulan anne oluyor, söyle biraksak yatagina kendi kendine uyusa olmuyor illa bisey yapican :1no2:

benimde ilk heveslyım ama fırsatım yok

Posi
Canim benim bu bücürük yataga koydugun an küt uyuyor ama sonra gaz sancisindan kendi kendine cikaran kadar mik mik ciyak ciyak uykusu verimli olmuyor kiloda alamiyor zaten.Büyük öyle degildi ugrastirirdi uyuyana kadar ama uyudumu giki cikmazdi 8 saat ne güzel dinlenir kalkardim.

blu geçmiş olsun. ıhlamur falan veriyor musun

meltem bende çok severim foto çekmeyi. ama sadece oğlumla alakalı değil. oldum olası meraklıyımdır. ama şimdi öncelik onun oldu tabi.
şu anda sanırım pc'de 1000 civarı fotosu var.
ben çektiğimde 8-9 poz arka arkaya çekiyorum ki o an en güzel ifadesini yakalayabileyim diye.

Maasallah de o zaman nazar degmesin, merak etme artik kendi kendilerine gaz cikarabilecekler, seninkide az kalmistir, gazini daha rahat cikarmaya baslarsa uyurken seni hic ugrastirmicak o zaman

esmercim BS playerda cektigin videoda istedigin yeri Foto olarak cikarabiliyorsun, ben hep video cekiyorum onun icinden güldügü güzel yerlerin foto karelerini cikariyorum. diger türlü sürekli bebebnin tepesinde ffotomakinesiyle beklemem gerekecek

Hmm cadi da anne sütü verdigi halde cagan hasta olmus ya, aslinda sizinkilerin daha direncli olmasi gerek,

grip yada üşütmüş değil canım benimki boğazı tahriş olmuş aslında dirençle alakası yok fazla bağırmaktan ve numaradan öksürürken tahriş etmiş şimdide gerçekten öksürüyor

aa süper bunu bilmyordum hiç.
sağol canım söylediğin için, yapim bakim bende bunu

anne sütü ağırlıklı azda mama takviyeli canım.

esmercim veriyorum canım ıhlamur ve rezeneyi birlikte demliyorum veriyorum

inşallah bi an önce kesilir canım öksürüğü

selam kızlar hepinizi öptüm çookk

bizde öptük seni opuyorumnanaktan

200-300 gr alması normalmi acaba bu aylardagöğüslerim hep fos gibi ama inatla emziriyorum yalnız tartıda yükselmiyoruz hiç nedense
ne yapsanki
annem elleme iyi
zayıf olsun ne olacak diyo

grip yada üşütmüş değil canım benimki boğazı tahriş olmuş aslında dirençle alakası yok fazla bağırmaktan ve numaradan öksürürken tahriş etmiş şimdide gerçekten öksürüyor

numaradan mı öksürüyor allahım ne beter bunlar ya.geçmiş olsun canım

200-300 gr alması normalmi acaba bu aylardagöğüslerim hep fos gibi ama inatla emziriyorum yalnız tartıda yükselmiyoruz hiç nedense
ne yapsanki
annem elleme iyi

canım benim oğlum geçen ay 400 gr almıştı doktor beyenmedi. ek mama ver biraz dedi günde 2 kere 30 cc lik aptamil 1 verdim. emzirdim. 13 günde 500 gr aldı.

numaradan mı öksürüyor allahım ne beter bunlar ya.geçmiş olsun canım

ya sorma babamı taklit ediyodu tahriş etmiş boğazını şimdi gerçekten öksürüyo

ne yapsanki
annem elleme iyi

kilo alımı yavaşlayacak artık ama doktorun daha iyi yönlendirir seni bu konuda.
aslında aç olsa tepki verirdi gibi geliyor.
demek ki süt geliyor ve doyuyordur.

2 dk geçmişe bakayım dedim beceremedim
gördüklerimden aklımda kalanları yazayım bari

cantanelerim çok geçmiş olsun eşine acil şifalar diliyorum
insan zor zamanlarında destek arıyor çok haklısın özellikle de 1 yıldır iyi kötü herşeyi paylaştığın kişilerden 1-2 kelime duymak istiyor. eminim ki kasten es geçilmiş bir durum değil ben genellikle geçmişe bakmaya çalışırım buna rağmen senin yazdığını hiç görmemişim özür dilerim canım.

özge biraz geç bir başsağlığı ama inan senin yazını da görmedim başın sağ olsun.

meltem çıkmışsın ama ben yine de yazayım iyiyim canım teşekkürler sen nnasılsın?
abisiyle oynamaları tam izlenmeliktir çok güzel walla

cadaloz ben ek gıdaya ilk geçtiğimde kabızlık olmasın diye 1-2 çay kaşığı zeytinyağı verdim
şimdi de sadece çorbasına ekliyorum.

bir iki şey daha yazacaktım ama unuttum
alzehimer oluyorum sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…