biz dün ece'yi ilk kez odasında yatırdık
öyle tedirgin uyudum ki
gece uyandım eyvah ağladı duymadım diye bir panikle koştum odasına
ooooo pireler uçuşuyormuş
biz dün ece'yi ilk kez odasında yatırdık
öyle tedirgin uyudum ki
gece uyandım eyvah ağladı duymadım diye bir panikle koştum odasına
ooooo pireler uçuşuyormuş
selam kızlar nasılsınız bakalım
ayy siz odaya atmışsınız ben daha yatağımdan atıp başucumdakı beşiğe yatıramadım:)
berilde geve uyanıyor emziği tıkmazssam ellerıyle uyandırıyor kendımı duymazsam kıpırdandığını vay halıme yanı:)
uykulu mirmirmirmir
oo senin işin iyice zor o zaman sempatiksalakcinni
neden ki ayaz mı uyutmadı geçmişe bakamadım opuyorumnanaktan
ohh maşallah darısı başımıza :))
çok iyi etmişiniz yaa. bende bi cesaret atsam ayazı rahatlayacam
önce öksürük paranoyam vardı, biliyorsun. öküsürüp geri kaçar,falan filan hikayesinden dolayı.
şimdi de emzik manyağı oldu. gece ıkır mıkır yapıyor, o anda emziği ağzına tıkıştırmazsam ellerini yemeye başlayıp uyandırıyor kendini.
off ben ne zaman atacam acaba kendi odasına
ayy siz odaya atmışsınız ben daha yatağımdan atıp başucumdakı beşiğe yatıramadım:)
berilde geve uyanıyor emziği tıkmazssam ellerıyle uyandırıyor kendımı duymazsam kıpırdandığını vay halıme yanı:)
yok yaa 2 gündür hep mıkır mıkır geceleri.
2 gecede toplam 6 saat uyudum
uykusunun arasında çırpınıp duruyor ben de uyuyamıyorumi akım onda kalıyor.
dün gece de mama isterim diy uyandı, emziğini tıktım ağzına mama yapmaya gittim.
bi çığırdı, 15 dk çığlık çığlık ağladı. pıtır pıtır gözyaşı döktü hep.
ne olduğunu da anlamadım, sakinledi sonra.
2 numara mamaya geçtik 3-4 gündür, belki sindirimde zorlanıyordur diye düşünüyorum.
yok yaa 2 gündür hep mıkır mıkır geceleri.
2 gecede toplam 6 saat uyudum
uykusunun arasında çırpınıp duruyor ben de uyuyamıyorumi akım onda kalıyor.
dün gece de mama isterim diy uyandı, emziğini tıktım ağzına mama yapmaya gittim.
bi çığırdı, 15 dk çığlık çığlık ağladı. pıtır pıtır gözyaşı döktü hep.
ne olduğunu da anlamadım, sakinledi sonra.
2 numara mamaya geçtik 3-4 gündür, belki sindirimde zorlanıyordur diye düşünüyorum.
günaydın kızlar geçmişe bakmadan bişiy sorcam emzirme önlüğü kullanan varmı bana ölçüleri lazımda en boy olarak kaynanama diktircem kullanan varsa cevaplasın litfenn
esmer sen bilüsün kıkz:)))
size cevap yazacam diye oldukça büyük bir bardak suyu koltuğa ve halıya döktüm aferin bana
ben de kafamda çok büyütüyordum nasıl geçircem diye akşam bir cesaret geldi yatırdım odasına emzik olayı bizde de var aslında ama ne zmanaa kadar yanımızda yatıracağız ki? biran önce alışmamız lazım. tesadüf mü bilmem ama gece ben uyandırmsam sabaha kadar uyuyacaktı sanırım sanki odasında daha rahat etti minicik beşiktense yayıla yayıla yattı
mamayı hemen vermedin diye sinirlenmiştir
kıyamam size mamadan olabilir canım inş alışır belki bi kaç güne
demirde çok huysuz 2 gündür ya salı aşı olduk ondan mı bilmiyorum uykuya dalmakta okadar zorlanıyor ki kendi kendine uyuması zaten hayal bzim için
günaydın kızlar geçmişe bakmadan bişiy sorcam emzirme önlüğü kullanan varmı bana ölçüleri lazımda en boy olarak kaynanama diktircem kullanan varsa cevaplasın litfenn
esmer sen bilüsün kıkz:)))
hoya adaa gitti ben didim seni kimse kabuletmez didim emme gitti:))))))))cadı hoya kullanıyordu ona sor
tabi hoyayı bulabilirsen
benim var ama hiç kullanmadım canım unutuyorum yanımda taşımaya erinyorum eve gidince söylerim sana
size cevap yazacam diye oldukça büyük bir bardak suyu koltuğa ve halıya döktüm aferin bana
inşaallah canım
ben de kafamda çok büyütüyordum nasıl geçircem diye akşam bir cesaret geldi yatırdım odasına emzik olayı bizde de var aslında ama ne zmanaa kadar yanımızda yatıracağız ki? biran önce alışmamız lazım. tesadüf mü bilmem ama gece ben uyandırmsam sabaha kadar uyuyacaktı sanırım sanki odasında daha rahat etti minicik beşiktense yayıla yayıla yattı
iyiyiz canım sen nasılsın
köfte dudaklım nasıl?
biran önce ayırmaya bak canım
her çocuk mutlaka farklıdır ama görümcem iki aylıktan itibaren yanında yatırmaya başlamıştı kızı şimdi yaklaşık 20 aylık ve kesinlikle ayrı yatmıyor. bir türlü alışamıyor annesinden ayrı yatmaya.
mamayı hemen vermedin diye sinirlenmiştir
sen yine su dökmüşsün ben bi yandan süt sağıp bi yandan sizi okuyordum bi baktım süt biborondan taşmış üstüm başım koltuk süt oldu
köfte dudak iyi salı aşı oldu onun huysuzluğu vardı bugün daha iyi şimdi anneannesinin kucağında süt içiyo
ece nasıl ek gıdalarla arası nasıl ben daha hiç bişey vermiyorum ek olarak
bu arada juli adaya gelecekmiş eğer ayarlayabilirse izmire gelecek buluşalım diyoruz müsait olursan gelir misin valla ben özledim sizi ya
yolluyom ayazı yalasın yerdekileri bebecim :roflol:
nimet onlar nimeettt :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?