2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz dün ece'yi ilk kez odasında yatırdık
öyle tedirgin uyudum ki
gece uyandım eyvah ağladı duymadım diye bir panikle koştum odasına
ooooo pireler uçuşuyormuş

biz dün ece'yi ilk kez odasında yatırdık
öyle tedirgin uyudum ki
gece uyandım eyvah ağladı duymadım diye bir panikle koştum odasına
ooooo pireler uçuşuyormuş

çok iyi etmişiniz yaa. bende bi cesaret atsam ayazı rahatlayacam
önce öksürük paranoyam vardı, biliyorsun. öküsürüp geri kaçar,falan filan hikayesinden dolayı.
şimdi de emzik manyağı oldu. gece ıkır mıkır yapıyor, o anda emziği ağzına tıkıştırmazsam ellerini yemeye başlayıp uyandırıyor kendini.
off ben ne zaman atacam acaba kendi odasına

ayy siz odaya atmışsınız ben daha yatağımdan atıp başucumdakı beşiğe yatıramadım:)
berilde geve uyanıyor emziği tıkmazssam ellerıyle uyandırıyor kendımı duymazsam kıpırdandığını vay halıme yanı:)

selam kızlar nasılsınız bakalım

uykulu mirmirmirmir

oo senin işin iyice zor o zaman sempatiksalakcinni

neden ki ayaz mı uyutmadı geçmişe bakamadım opuyorumnanaktan

yok yaa 2 gündür hep mıkır mıkır geceleri.
2 gecede toplam 6 saat uyudum
uykusunun arasında çırpınıp duruyor ben de uyuyamıyorumi akım onda kalıyor.
dün gece de mama isterim diy uyandı, emziğini tıktım ağzına mama yapmaya gittim.
bi çığırdı, 15 dk çığlık çığlık ağladı. pıtır pıtır gözyaşı döktü hep.
ne olduğunu da anlamadım, sakinledi sonra.
2 numara mamaya geçtik 3-4 gündür, belki sindirimde zorlanıyordur diye düşünüyorum.

günaydın kızlar geçmişe bakmadan bişiy sorcam emzirme önlüğü kullanan varmı bana ölçüleri lazımda en boy olarak kaynanama diktircem kullanan varsa cevaplasın litfenn
esmer sen bilüsün kıkz:)))

size cevap yazacam diye oldukça büyük bir bardak suyu koltuğa ve halıya döktüm aferin bana

ohh maşallah darısı başımıza :))

inşaallah canım

ben de kafamda çok büyütüyordum nasıl geçircem diye akşam bir cesaret geldi yatırdım odasına emzik olayı bizde de var aslında ama ne zmanaa kadar yanımızda yatıracağız ki? biran önce alışmamız lazım. tesadüf mü bilmem ama gece ben uyandırmsam sabaha kadar uyuyacaktı sanırım sanki odasında daha rahat etti minicik beşiktense yayıla yayıla yattı

selam kızlar nasılsınız bakalım

iyiyiz canım sen nasılsın
köfte dudaklım nasıl?

biran önce ayırmaya bak canım
her çocuk mutlaka farklıdır ama görümcem iki aylıktan itibaren yanında yatırmaya başlamıştı kızı şimdi yaklaşık 20 aylık ve kesinlikle ayrı yatmıyor. bir türlü alışamıyor annesinden ayrı yatmaya.

mamayı hemen vermedin diye sinirlenmiştir

kıyamam size mamadan olabilir canım inş alışır belki bi kaç güne
demirde çok huysuz 2 gündür ya salı aşı olduk ondan mı bilmiyorum uykuya dalmakta okadar zorlanıyor ki kendi kendine uyuması zaten hayal bzim için

günaydın kızlar geçmişe bakmadan bişiy sorcam emzirme önlüğü kullanan varmı bana ölçüleri lazımda en boy olarak kaynanama diktircem kullanan varsa cevaplasın litfenn

benim var ama hiç kullanmadım canım unutuyorum yanımda taşımaya erinyorum eve gidince söylerim sana

olsun, sudan bişey olmaz halılar yıkanmış işte kaydirigubbakcemile3

yaa bizimki zaten park yatak, alıp öbür odaya taşıyacam.
benimki yabancılamaz odayı, zannetmem. uykusu gelince kafasını koyduğu yerde bayılıyor çünkü.
ama korkutan şey emzik işte.[

mamayı da hemen vermediğim diye yapmaz.
o zaman huysuzluk ağlaması yapıyor, kuru kuru bağırıyor sadece.
bu sefer katıldı ağlamaktan, feci ağladı yani./B]

aşıdan olabilir sizinki de canım

hee bilim ben
önlüksüz asla emzirmem tarzım deel :dilcikar:
senin memeler büyük. 2metreye 3 metre önlük anca kapatır :1closedeyes:

cadı hoya kullanıyordu ona sor
tabi hoyayı bulabilirsen
hoya adaa gitti ben didim seni kimse kabuletmez didim emme gitti:))))))))
benim var ama hiç kullanmadım canım unutuyorum yanımda taşımaya erinyorum eve gidince söylerim sana

tamam canım sen faccedede vardın demi eniniboyunu bana bi zahmet ölçsene kaynanam geldide ona yaptırcam:) ölçersen makbule geçer

sen yine su dökmüşsün ben bi yandan süt sağıp bi yandan sizi okuyordum bi baktım süt biborondan taşmış üstüm başım koltuk süt oldu

köfte dudak iyi salı aşı oldu onun huysuzluğu vardı bugün daha iyi şimdi anneannesinin kucağında süt içiyo
ece nasıl ek gıdalarla arası nasıl ben daha hiç bişey vermiyorum ek olarak
bu arada juli adaya gelecekmiş eğer ayarlayabilirse izmire gelecek buluşalım diyoruz müsait olursan gelir misin valla ben özledim sizi ya

yolluyom ayazı yalasın yerdekileri bebecim :roflol:
nimet onlar nimeettt :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…