rep ne demek ben de bilmiyorum bilmiyorumkismile
rep ne kızlarrrr?
rep ne kızlarrrr?
günaydın arkadaşlarım nasılsınız
benim moralim çok bozuk sütüm çok azaldı bu ara çok yorluyorum o yüzden galiba
günaydın cnm,
kuru dut ve kuru incir fevkalade süt yapıyor ben de onu yazacaktım bugün,
benim sütüm de azalmıştı geceleri özellikle az oluyordu,3 gündür kuru dut ve incir yiyorum
sütüm arttı tekrar,
peki bu rep ne işe yarıyor? gerekli bişeymiymiş bu? çok cahil kaldım canım bende
peki bu rep ne işe yarıyor? gerekli bişeymiymiş bu? çok cahil kaldım canım bende
vallaha ben repi bırak çoklu alıntı yapmayı bile bilmıyorum ne zamndır nasıl yapıldığını sorcam unutuyorum
bana göre hiç bi işe yaramıyo valla
hemen anlatem
alıntı yap butonunun yanıda NQ gibi bişey yazan buton var ya.
alıntılacağın mesajlarda o butona bas.
en son alıntı yapmak istediğin mesaja geldiğinde de alıntı yap de.
hepsini alıntılamış olur.
Günaydin kizlar
Herkes iyidir umarim bebisler nasil?Face de fotolara baktim cok tatli olmuslar masallah.Bizde gaz derdi hala bitmedi.Gece 2 ye kadar hersey iyi 2 de emiyor ondan sonrada sorun bitmiyor 6 ya kadar.6 da kalkiyoruz zaten bi gülücükler sanki o kadar zirlayan o degil anlamadim bisi.Her sabah 5 de hic sektirmiyor ya nasil bagriyor ondan öncede saat basi gaz geliyor inliyor ama kendi cikartiyor uykusuna devam ediyor ben uyaniyorum hadi dön saga dön sola alistim uykusuzluga artik.Sanirim odamdan gidince dogru dürüst bi uyku cekicek.Bunun disinda cok oyuncu olduk kahkahalar atiyoruz sürekli oyun istiyoruz abimizde tatilde tam tanidi onu neler yapiyor abisi oynasin diye.Oyun halisi ve salincagada alisti artik birakiyorum isimi rahat yapabiliyorum.Abisi dön deyince kendini döndürüyor abisi gülünce oda kahkaha atiyor tam maymun oldu evde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?