gunaydın kızlar. 1 haftadır o kadar yoğunum ki hiç bakamıyorum. süt iznimi de kullanamıyorum zaten 2 haftadır((( yoğunluktan
önce geçmiş olsun sonra gözünaydın cnm...
hoşbuldum canlarım...iyiyiz biz...kızımı babasına bıraktım işe geldim bugün..
ptesi tekrar rapor alacam...ne zormuş yaaa...daha şimdiden şiştim...
nasıl oldu canım bebiş .kötü denk gelmiş üzüldüm bnde çok yorgunum
saol canım inşallah atlatır dün gece bi acile götürelim dedik boğazlarında bişiy varmı diee çok şükür yokmuş ama grip öksürük felaket doktor kaç ylık dedi 4.5 dedim kadın bakakaldı yaa ben 6 aylık sandım dediohaoldumsmile ne yediriyon buna sen dedi anne sütü dedim kadın gene baka kaldı babasıda doktor hanım bunun doğuşu hormonlu zaten dedi kadında bastı kahkayı sadece peditus ver dedi geçer dedi ciğerler boğazlar temiz dedi:Saruboceq:cadı az önce okudum daha çağan hastaymış nasıl oldu canım geçmiş olsun inş.çabuk atlatır tombiş
bulsam yollamam kızım sen rejimddesin koşunu koş ben yerimm:lepi:Cadi, geline pasta börek yapacak kaynanayi bulursan bana da yollakaydirigubbakcemile3
hahahahhahahayy beterr ol beterrr çağan gece 4 e kadar çırçır çırrdı ben bişiy diyoomu ama acıdım sana mamayı 1le ikiyi karıştırda ver 2 ağır gelmiştir bi arkdaşın bebeside 2.mamaya geçince kabullenmemişti doktoru öle demişona 1 ay alışana kaaaa öle yap demiş bu kıyağımı unutma ayaz düzene girsin bi geecçağaan bakarsın atuk:sm_cool:günaydınn..
bebemin ayarını bozdunuz kem gözlü karılar. :mymeka:
uyumuyor, uyumuyor, ıkınıyor sıkınıyor çığlık atıyor.
çok uykusuzum günlerdir. :sinifsinif:
hoşgeldin canım naber nasılsın virmez bu esmer insana huzur virmez:teytey:a.s.ahhaahayyttt...ben geldim...
ööle akşam 9da bebe uyutup keyif yapmak iyidi di mi...hahayyttt...eferim damadıma...kendi sıkıntıya girmesin de versin sopayı anasına...
özledim sizi beee...seni diil tabiki esmer karısı...beş dakka huzur vermiyosun zati...
az da kaldı gelmene...ooofff offff...
ooo işe geldim diyosun rapor alcam şiştim diyosun o raporlarda bitcek güzelim hiç bir rapor sonsuza dek sürmezzzzz
iyi feyzacım çok şükür. yanımdaki arkadaş yıllık izinde ondan böyleyim. inanılmaz yorgunum. dün 18.30 da çıktım işten. daha kalsam kalırdım yanii. akşam 19.30 da evdeydim. zaten şehir dışında iş yerim. Ege de 20.00 de sızdı. yarım saat gördüm görmedim belli değil :gitme:
günaydın
ben bişey dimedim:1no2:
benimkide gün içinde hiç durmuyor kollarım koptu onu taşımaktan
artık herşey üstüme üstüme geliyorr daraldım mafoldumben
Günaydin
gecmis olsun kizlar, ins, fabrika ayarlarina geri döner bebeleriniz kaydirigubbakcemile3
ahhaahayyttt...ben geldim...
ööle akşam 9da bebe uyutup keyif yapmak iyidi di mi...hahayyttt...eferim damadıma...kendi sıkıntıya girmesin de versin sopayı anasına...
özledim sizi beee...seni diil tabiki esmer karısı...beş dakka huzur vermiyosun zati...
az da kaldı gelmene...ooofff offff...
günaydın kızlar nasılsınız
dün akşamdan beri telefonsuzum yiğenimi yurttan almaya giderken teli düşürdüm benim kapıda perşembeleri pazar kuruluyor o kalabalıkta buğlemde kucağımdaydı cebimden düşüvermiş zaten takozdu sadece kontrlere üzülürm 30 tl yükledim dedim açıksa tel konuşmuşlardır neyse 1 saat sonra aradım ki kapalı.gece abimi aramışlar bu telefonu biz avcılar pazarda bulduk die abim demiş ya kızkardeşimn yada annemindir eşim aradı gelin büyükçekmecede pazardayız gel al demişler .sağolsunlar helal mala hiçbir zamn bişey olmuyor gerçekten
günaydınlar. betycim hoşgeldin özlettin kendini.
esmer kızım hava yapıodun oğlum şöyle oğlum böyle diye hee gördünmü gününümamanın 2sine geçtiğini söyledin o gaz yapıyor olabilirmi ayaza?
feyza buglem demekki seni çook özlüyor ondan kollarından inmek istemiyor bizde keremi evin içinde gezdirirken harap oluyoruz.
esmer babalar gününde de çekiliş yapalım. hem ana hem babayız değil mi ama ?laelaelaelaelae
hoşbuldum canlarım...iyiyiz biz...kızımı babasına bıraktım işe geldim bugün..
ptesi tekrar rapor alacam...ne zormuş yaaa...daha şimdiden şiştim...
hahahahhahahayy beterr ol beterrr çağan gece 4 e kadar çırçır çırrdı ben bişiy diyoomu ama acıdım sana mamayı 1le ikiyi karıştırda ver 2 ağır gelmiştir bi arkdaşın bebeside 2.mamaya geçince kabullenmemişti doktoru öle demişona 1 ay alışana kaaaa öle yap demiş bu kıyağımı unutma ayaz düzene girsin bi geecçağaan bakarsın atuk:sm_cool:
hoşgeldin canım naber nasılsın virmez bu esmer insana huzur virmez:teytey:a.s.
bacım bizim bebelere nazar değdi vallhaha benim kız hiç uyanmazken 3 kez emmeye uyanır oldu süt azaldıya galiba o yüzden .bu arda hala alıntı yapamıyorum
sağol canım teşekkür ederim telefon takozdu eşim sevgililer gününe tel almıştı sinirlndim çarpıverdim duvara dahada kullanamdım şimdi eski teli vermişti elime kaybolunca sevinmiştim ama bulundu
ana ben 3 kez kalktığı zaman seviniyorum,cnm kuru dutu şiddetle tavsiye ediyorum,
benim tlf çalınmıştı şuan benim elimde de takoz var,keşke tlf bulunsaydıı:çok üzgünüm:
kucak istemesi daha kötü haklısın valla
format atsak olar mı ki fisfisfis
sus dinir sus.
iki dakka senden uzak keyif çatıyorduk geldin ettin gene yaaa
dur sen dur, sana geldiğimde, gecenin en tatlı yerinde yatak odasının kapısınnın önünde ayazın bacaanı cimcirip çığırtmayan nolsun :dilcikar:
vay be, hala var mıymış öyle insanlar.
gözünaydın
haset nolcek :1closedeyes:
yaa banada öyle geliyo ceyce.
biz hep 1 numara mı kullansak ne kaydirigubbakcemile3
hee kravat alırız birbirmize bu sefer kaydirigubbakcemile3
çalış çalış.
ben çalışmaya başladığımda sen daha gebeydin hatırlatırım dinir
bizim canımız yok mu nan :mymeka:
edit: yok lan yeni doğurmuştun sanırsam.
neydin nan gelinciğimin doğumgünü de bakim
Senin tel gözeldi herhal ona üzüldün benimki takozdı sevindim kaybolduğuna hiç umursamdım bile hatta çıkıyordu nasıl olsa yeni tel uufukta gözükmüştü hayellerim suya düştü .almaz inat etti kırdım diye
varmış canım aradılar keşke aramasaydılar hayrıma kullansaydılar.eşim diyoki artık ben pazar kesiğini onlardan alırım iyi insaki aradılar helal olsun diyooo .dedim tamam hadi yat telefonun sırası değil
çok gözel deeldi emme şuanki takozdan gözel olduğu kesin..
kocen haklı ben olsam ben de almazdım,ne istedin kızım telefondan
aradan biraz geçsin kaybetmiş gibi yap sende.
yenisi gelince atarsın elindekini delikafadulden
dün akşam beril iki kez uyudu tam yatıracağım zaman uyandı en son saat 10'u geçiyordu yatağa bıraktım mutfağa gittim önce mızır mızır yaptı sonra ses kesildi bir baktım ki uyuyor,
geç yatınca da sabah 6 da kesin uyanış yapardı normalde saat 7:20 idi hala uyuyordu canımbenim uyandırmak zorunda kaldık,
dün sabahta 6 gibi uyandı mızır mızır kıpır kıpır hiç aldırış etmedim uyumaya devam ettim,
saat 7'ye geliyordu bir baktım ki uyumuş,kendi kendine uyuduğu zaman çok seviniyorum,
peki bakıcı o saate kadr bekliyormu zor ya çalışmak bizmde yıllık iznler başlar ne yapcaz bilmyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?