günaydınn..
bebemin ayarını bozdunuz kem gözlü karılar. :mymeka:
uyumuyor, uyumuyor, ıkınıyor sıkınıyor çığlık atıyor.
çok uykusuzum günlerdir. :sinifsinif:
Günaydin
gecmis olsun kizlar, ins, fabrika ayarlarina geri döner bebeleriniz kaydirigubbakcemile3
günaydınn..
biberon olayını naptınız cnm,gündüzleri ne yapıyor kuzey,ancak bu saate bakabiliyorum kimsecikler olmuyor akşam eve yedide geliyorum zaten benim bücür hemen üstüme atlayıp memelere saldırıyor yarım saat onu emziriyorum sonra üstümü başımı değiştirip doğruca mutfağa koşuyorum yemek yapmaya.saat dokuz gibi ancak yemek yemiş oluyoruz sonra biraz oğlumla oynuyorum saat onda tekrar emziriyorum ve uyutmaya çalışıyorum onbir gibi ancak uyuyor biraz evi toplayıp bende yatıyorum pazartesiden beri aynen bu modda yaşıyorum kendimi robot gibi hissetmeye başladım erkenmi çalışmaya başladım diyorum çok yoruluyorum çokkkk
geçmişe bakmadım çok fazla herkes iyidir umarım
:roflol::roflol:Günaydin
gecmis olsun kizlar, ins, fabrika ayarlarina geri döner bebeleriniz kaydirigubbakcemile3
ahhaahayyttt...ben geldim...
ööle akşam 9da bebe uyutup keyif yapmak iyidi di mi...hahayyttt...eferim damadıma...kendi sıkıntıya girmesin de versin sopayı anasına...
özledim sizi beee...seni diil tabiki esmer karısı...beş dakka huzur vermiyosun zati...
az da kaldı gelmene...ooofff offff...
ööle akşam 9da bebe uyutup keyif yapmak iyidi di mi...hahayyttt...eferim damadıma...kendi sıkıntıya girmesin de versin sopayı anasına...
özledim sizi beee...seni diil tabiki esmer karısı...beş dakka huzur vermiyosun zati...
kızlar rep buradaki itibarımızı saygınlığımızı falan gösteriyo kendiz sayfamıza gidildiğinde oradan yeşil kutularla gözüküyo
ama neyse dediğiniz gibi çokta önemli değil
kızlar benimle aynı ay olanlar
ek gıdaya başladımı
ben başlasammı başlamasammı karar veremiyorum
şuan anne sütü alıyo uzun bi zamandır kilo alımı durdu diye günde 1 sefer mama veriyorum
dr lar 5. ayda başlayın diyolar ama
yinede kararsızım
günaydınn..
günaydınlar. betycim hoşgeldin özlettin kendini.
esmer kızım hava yapıodun oğlum şöyle oğlum böyle diye hee gördünmü gününümamanın 2sine geçtiğini söyledin o gaz yapıyor olabilirmi ayaza?
feyza buglem demekki seni çook özlüyor ondan kollarından inmek istemiyor bizde keremi evin içinde gezdirirken harap oluyoruz.
günaydın kızlar nasılsınız
dün akşamdan beri telefonsuzum yiğenimi yurttan almaya giderken teli düşürdüm benim kapıda perşembeleri pazar kuruluyor o kalabalıkta buğlemde kucağımdaydı cebimden düşüvermiş zaten takozdu sadece kontrlere üzülürm 30 tl yükledim dedim açıksa tel konuşmuşlardır neyse 1 saat sonra aradım ki kapalı.gece abimi aramışlar bu telefonu biz avcılar pazarda bulduk die abim demiş ya kızkardeşimn yada annemindir eşim aradı gelin büyükçekmecede pazardayız gel al demişler .sağolsunlar helal mala hiçbir zamn bişey olmuyor gerçekten
Günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?