ayy ne guzel güneş açtı yaa nere gitsek kii ...
ayçacım kimsenin kimseye kastı yok burda.
sabah kadusta özellikle bana gönül koyunca çok üzüldüm zaten.
ama çalışanlarımız sayfayı açık bırakıp işe dalıyoruz -ben öyleyim, hepimiz de öyleyizdir mutlaka-
sora geçmişe bakmak yerine iki muhabbet edelim diyoruz.
evdeki anneler de bebeklere dalıp aynı şekilde kaçırıyorlardır geçmişi.
yoksa kimse sallamıyor, değer verilmiyor değil.
ama mama kutularının üstünde şu kadar cc diyo bide bizimki hayatta o kadarını içemezmiş anladım ondan 5 dk anca emiyo bu çocukcanım ufak tabi onların mideleri korkma yaa fazla gelmiştir yedikleri ondan çıkarmıştır ayar oldum kocana sen ondan daha çok düşünürsün kuzunu çok biliosa otursunda birgün o baksın evde çocuğada göreyim bakalım.önemli olan kilolu olması değil canım bebeğinin sağlıklı olması aaah keşke bizdede olsa öyle sütte bizde emzirsek mecburen mama veriyorum.ek gıdaya kadar idare et canım kendi sütün gibisi yok yetmese ona sütün çıldırır açım diye demekki yetiyor ona sütün
sağol canımsemihacım korkutuyo bu bücürler bizi valla geçmiş olsun
acemi annelik zormuş tatlım yaacanim demek az sutle yetiniyo kaan burak da cogu zaman 5 dakika emiyor sonra oldursen almiyor kafasini atiyor arkaya demek doydu diyorum ben de israr etmiyorum ac olsa emer herhalde diyorum burak da 500 gr almisti son ay bizim doktorda kesinlikle anne sutu sadece yeterli 500 gr dedi ben panik yapmistim az diye ama gelisimi iyi diyo herkes boya gidiyo diyo hasta da olmaz korkma canim ben de dun aynisini yaptim evde camlar acikti serinlemisti ev ama kaaksini yapti diye direk banyoya soktum sonra da uzuldum usur mu diye ama azicik direncli olmayi da ogrensin dedim sonra
buldumcuk koca olmuş seninki de kaydirigubbakcemile3
düzelir inşallah canım, iyice alışınca bebeklerinde normal büyük insanlar gibi hastalanabileceğini idrak edince düzelir inşallah.
ayçacım kimsenin kimseye kastı yok burda.
sabah kadusta özellikle bana gönül koyunca çok üzüldüm zaten.
ama çalışanlarımız sayfayı açık bırakıp işe dalıyoruz -ben öyleyim, hepimiz de öyleyizdir mutlaka-
sora geçmişe bakmak yerine iki muhabbet edelim diyoruz.
evdeki anneler de bebeklere dalıp aynı şekilde kaçırıyorlardır geçmişi.
yoksa kimse sallamıyor, değer verilmiyor değil.
burcucum tabiki de bu çok doğal insan dalabilir kaçırır...ama ne bilim iişte ben üzülüyorumbilmiyorumkismile
ama mama kutularının üstünde şu kadar cc diyo bide bizimki hayatta o kadarını içemezmiş anladım ondan 5 dk anca emiyo bu çocuk
canım benim sütüm okadar azaldıki
inatla devam ediyodum bu olaya kadar
babamız bebek sahibi olabilmek için ameliyat oldu varikosel ondanmı acep
bende öyle umuyorum canım
burcucum tabiki de bu çok doğal insan dalabilir kaçırır...ama ne bilim iişte ben üzülüyorumbilmiyorumkismile
yok canim ben gecici sure istanbuldayim oglus 6 ay asilarini bitirsin oyle donecegim moskovaya esim orda su an bir otel insaati yapiyor bugun gecici on acilis varmis dedim ki esime su otelden bi oda ayarlayin esime kalsin de onlara boylece seni her dakika gorurum dedim guluyor eve falan da gitmeden gece gunduz calisiyor cunkukız jasmin annen rusyayamı geliyo kız nerde oturuyon senbilmiyorumkismile
ee sen aciklama yaptigin icin sen hakettin diye sana verdim hayatim repi ama baktim pek anlamli bisey degil vazgectim denem senin uzerinde yaptim yani :)jasminnn; rep verme denemesi yapmışın üstümde bacım
10 farklı kişiye verdikten sonra bir de eksi rep vermeyi dene bakalım olacak mı o da :roflol:
bosver sen baskalarini millet gicik gicik konusuyor iste ne yapacan doktorunu dinle senama mama kutularının üstünde şu kadar cc diyo bide bizimki hayatta o kadarını içemezmiş anladım ondan 5 dk anca emiyo bu çocuk
canım benim sütüm okadar azaldıki
inatla devam ediyodum bu olaya kadar
eşim malesef böyle oldu
bazen beni çok yoruyo
ağlayıncada iki dk bakamıyo ama
tarttım nedeyse 5 aylım olduk geçen aydan buyana 200 gr falan almış ondan böyle yaptımdı zaten
sağol canım
acemi annelik zormuş tatlım yaa
zorlaya zorlaya bu aya geldik ek gıdayada bişey kalmadı çok şükür benimkide az alıyo takmıyodumda dün misafirleim vardı kadın seninki zayıf dedi ona moralim bozulmuştuı
babamız bebek sahibi olabilmek için ameliyat oldu varikosel ondanmı acep
bende öyle umuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?