feyza haftaiçi kadın tut annen dursun başında nasılsa bugleme bakıyor evi pırıl pırıl yapsınlar.şimdi eltin kusur musur bulur öyle olurya koz verme eline:)))
kibelecim kiraz kivi verilmez diye biliyorum
bu arada cok tesekkur ederim:)))hasta olmasin diye dua ediyorum arkadasimın kucagindaydi gecen gun kız dun gece rahatsizlandi.virutik bisey insallah gecmemiştir...emmesi de azaldi.bronsit oncesi de boyleydi.neyse dusunmimmm kotu
baska işimiz olmasa iyi ilgilenicez de tum gun cocukla işler bitmiyor ki....
ben kaçtım kızlar görüşürüz.
walla her yöntemi denedim aama elma ve ferro sanol lekelerini çıkaramadımkızlar meyve lekelerı bebek deterjanıyla cıkmıyoo tecrubelı anneler bırsey deyın care bulun bu derdeee delikafadulden
hemen tecrübemipaylaşam önce normal deterjanla yıka sora sabun tozula tecrübeli ana yanıtlkadı
kosla, amway, ariel professional denedim bi işe yaramadı elma ve demir lekeleri aynen duruyorkibele leke çıkartıcı kosla neyimde beklet sonra bebe deterjanıyla yıkarsın..
yasak meyve var mı kızlar bellı bır zamana kadar verılmemesı gereken hepsını verebılır mıyız ben tattırıyorum hepsınden valla alıssın dıye yemıyo ama yalıyo bayaa
bi fikir daha dahada çıkmazsa at gitsin yenisini al:))))))):teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?