2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza maşallah canım ne çok iş yapmışsın.ya eltin kayınvaliden çokmu kalacaklar öyle yer açmışsın..allah yardım etsin...ne kurabiyesi yiyorsun :))afiyet olsun.

feyza maşallah canım ne çok iş yapmışsın.ya eltin kayınvaliden çokmu kalacaklar öyle yer açmışsın..allah yardım etsin...ne kurabiyesi yiyorsun :))afiyet olsun.

kaynanam 2 ay, eltim en az 20 gün tam bir kabus yaz ayım geçecek onlarla sinir oluyorum ya doğum iznimde hep kayınvaldem beraber öle geçmişti şimdide yazım geçecek sallamam kaynanayı takmam buğlemi bırakır giderm vallaha gezmelere e.onunda 5 yaşında oğlu var mecbur dolabın bi gözüünü açtım assınlar die kanepeleride çamaşırlarını koysunlar ortda valiz hiç sevmem huyum değildir hemn geldiği gün kaynanamın kıyafteleri kaldırıım valizi o yüzden yer açtım

bu arad ecrinin kurabiyesini yiyorum kaydirigubbakcemile3 geçen yapmıştım 2 tane kaldıydı tupper koymuştum bişey olmamış

anam kimse kalmamış ecrin yattınmı kııı mirmirmirmirbnde yatıyım sabah erken kalkıcam iyi gecler

meraba herkese..

cadıloz adaçayı veriyonmu?*
yaa onu 2 sefer verdim ama uzun süreli denemedim şimdide ıhlamur veriyom diye vermedim burnu çok tıkanıyo öksürüğü çok durmuyo hiç
iyi geceler kızlar
bizimki özellikle yatınca öksürüyo bi kaç gündür var ama arttı gibi
ateşide yok
önemsemelimiyim ne yapmalıyım
bizimkide 3 gündür öyle ben peditus veriyorum ama bugün banyo yapınca öksürüğü çok çoğaldı bide çok gazlandı zorladıkça alttan yapıyo çır çır çııırıyo gene şimdi babasının ayağında uyuyo inşallah acuk uyur bende uyurum
afiyet olsun çok hamaratsın maşallah bacım
abooooo 2 ay napcak kaynanan kız hadi kaynananı anladım eltinin 20 gün işi ne sende eşi yokmu bu nasıl iş yaa benim herif benien fazla 5 günlüğüne yolluyo oda nadirdir yanii ayy bu kocası yollayanlara hem imreniyom hem kızıyom ben gidemiyom biyere anama gitmek kalmak ablamda kalmak istiyom pufffff yada sana gelem senin eve gelen gelene bu ara:))))

Kızlarrrr ben geldİmmm İyİ akŞamlarrrrrr

hoşgeldin canım naber nasılsın kız ne akşamı gece oldu vallaha daha 3 saatlik uykuyla duruyom acık laflıyım yatıyım hemen çağana babası bakarken uyuyım benimki 2 3 gibi daraldım çiğdem kalk der hemen zaten o ağlarken uyuyamıyorumda eşim bana sen panik atak oldun çağanın yüzünden ben bakarken bile uyuyamıyon diyoooo((( sanırım haklı

cadı sende her gördügüne asılma beee.senin koca seni çok seviyor yanından ayıramıyor biizmkiler biizi iplemiyor demekki..
bocuk hoşşgeldin nasılsın..emir nasıl

cadı sende her gördügüne asılma beee.senin koca seni çok seviyor yanından ayıramıyor biizmkiler biizi iplemiyor demekki..
bocuk hoşşgeldin nasılsın..emir nasıl

kaşındın ecrim kocama dedim tamam git dedi 3 aylığıan sana geliyom lülülülülülü:teytey: gelirken ne istiyon ne getiriyim sana samsundan kocam beni sevmiyomuş yolluyom didi ama çağanda gelliiii bitti mutlu mesut uykularınız opuyorumnanaktan

iyi geceler kizlar ancak geldim eve bugun kardesime gittim tam giderken burakin esyalarini hizli hizli hazirlayayim derken ayagimi yatagin bazasina carptim cok acidi ama evden cikiyoduk tam biraz acisa da arabayi kullandim gittim seke seke aksama dogru morarmaya basladi parmagim acaip sisti bir de agrisi artti buz falan koydum ama yok gecmiuyor aksam kardesimin esi gelince bakti kizdi niye hastaneye gitmediniz bu saate kadar kalk gidiyoruz dedi beni gotuirdu ama ayakkabi bile giyemiyorum o anda terlikelrle gittim film cekildi veee kucuk parmagim kirilmis bandajladilar sardilar gonderdiler eve zor yuruyorum ayagim uzatip yatiyorum su an burak da agliyor saolsun annem bakiyor yavrum hissetti galiba acimi aglamis ben gidince hasttaneye hep 11e kadar da uyumamais geldigimd euyanikti hala eve gelirken arabada uyudu simdi uyandi yine benden haberler boyle 15 gun bandajliyim ayakkabi falan giyip disarlara da cikamam eve hapsoldum bu sicaklarda neyse daha kotu bisey olmasind a ne yapalim katlanacagiz

jasmin çok geçmiş olsun yaaa.allah alalh neyse büyük birşey degilmiş.üzüldüm canım ya.

saol ecrinim allahtan cok kotu bir kirik degilmis alciya gerek kalmadi 15 gun bandajli dolasacam buz kompresi ypacam yukarda tutacam atagimi kendi kendine kaynarmis neyse 5 hazirana gecer sanirim :) gecmezse terlikelrle gelirim bulusmaya bandajli bandajli :)

çok geçmiş olsun cnm...çok zor benimde ayağım çatladı 2 kez bilekten bilirim...

ecrin

gerçekten çok pratik

hemencecik oldu

ama sanırım benimkinin kakaosu fazla oldu

hafif acımsı

hani şu ülkerin tek poşetleri varya 50gr yazıyodu onun hepsini boşalttım

ama yine de güzel

aaaaa gitip bitane ağzıma atıyım şimdi

isteyen varsa veriyim

jasmincim çok geçmiş olsun canım geçer sıkma canını çabucak iyileşir parmağın iyki annen yanındamış büyük nimet senin için tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…